Sunday, March 10, 2013

10 Essentiële elementen van gewichtsverlies succes pt 1

U kunt nooit echt vertellen hoe belangrijk een kan doen houding zal zijn totdat je er een hebt. Een echte wens om uw doelen te bereiken is een krachtige basis voor succes van het verlies gewicht. Denk over wat u wilt bereiken, en denken over waarom je wilt bereiken. Denk over hoe hoog een gezonde levensstijl op uw lijst van prioriteiten valt, en ook kijken naar wat u bereid bent te doen en wijzigen om dit doel te verwezenlijken.

U moet duidelijk zijn over wat het is dat u bereiken wilt, eerst en vooral. Make it real door schrijven it down. Schrijf het op plaatsen waar u kunt zien op een regelmatige basis, en worden nauwkeurig, pogend hoog in het proces. Elk van uw doelstellingen op lange termijn te breken in kleinere, beheersbare brokken, en dan werken aan elk van deze een voor een totdat de algemene doelstellingen zijn gerealiseerd. Herinner jezelf van wat uw doelstellingen zijn op een regelmatige basis, en deze zo nodig bijwerken. Houd een index-kaart in uw portemonnee, of een post-it note op uw badkamerspiegel zodat u kunt houden je geest op de prijs op alle tijden.

Het is belangrijk dat u uw algemene niveau van de activiteit op zoveel mogelijk manieren verhogen kan als je kunt. Dit is echt belangrijk, omdat het betrekking op de gevolgen hebben kan van het ontbreken van een regelmatig geplande training. Er zijn mensen die nooit echt "trainen", maar die zijn nog steeds zeer geschikt omdat ze natuurlijk actief in hun dagelijks leven. Trap gebruiken in plaats van liften, lopen of cyclus eerder dan rijden, en het uitvoeren van handmatige werk dat je gezond en fit voor de beste succes van het verlies gewicht houdt.

Zonder planning, is er echt geen manier voor u om te slagen? Net als het is onverstandig om te verlaten op een reis zonder kaart, moet geen gewicht verlies inspanning ooit worden gebracht in beweging zonder het juiste bedrag van planning en voorbereiding. Dit zal gelden voor uw aanpak van plan evenals planning uit de details, uw dieet plan plan en wat je eet voor goede voeding, en ook hoe u zal uitoefenen en fysieke activiteit voor algehele welzijn. De meer u plan, hoe beter je zal zijn wanneer u eigenlijk alles in beweging zet.

Reinig uw dieet tot einde van verhaal! Voeg meer groenten, fruit, magere eiwitten, gezonde vetten en water in uw dieet. Minimaliseren hoeveel verpakte producten die u koopt, en producten die niet aan de hierboven vermelde categorieën vallen. Experimenteren met verschillende voedingsmiddelen en echt krijg een gevoel voor wat je wilt, en wat goed voor je is. Als u de kwaliteit van de levensmiddelen in uw dieet te verbeteren, moet u beginnen te realiseren een grote mate van gewichtsverlies automatisch.

Via: Slendex Review

No comments:

Post a Comment