Saturday, March 9, 2013

Alcoholgebruik van puberteit naar volwassenheid volgt verschillende, complexe paden

Adolescentie is vaak een tijd van nieuwheid zoeken en het nemen van risico's, met inbegrip van de inleiding van het drinken. Terwijl zwaar drinken die in de adolescentie begint tot problematisch alcoholgebruik later in het leven leiden kan, zijn andere risicofactoren ook betrokken bij trajecten van alcoholgebruik die zich kan ontwikkelen. Uit een studie van factoren voorspellen gebruik van alcohol en gebruikspatronen na verloop van tijd heeft zes afzonderlijke trajecten die betrekking hebben op niveau van alcoholgebruik, stijgingspercentage van gebruik tijdens de vroege adolescentie, en persistentie van gebruik in de volwassenheid gebleken.

Resultaten zullen worden gepubliceerd in de maart 2013 kwestie van alcoholisme: Clinical & Experimental onderzoek en zijn momenteel beschikbaar in vroege View.

"Verhoogde niveaus van exploratie en nemen van risico's schijnen om te markeren de overgang van puberteit naar volwassenheid," zei Marieke Wichers, universitair hoofddocent op Maastricht Universitair Medisch centrum, alsmede de bijbehorende auteur voor de studie. "Vanuit een evolutionair oogpunt, deze boost van exploratieve gedrag kan worden voordelig voor adolescenten om te leren kennen de wereld om hen heen en onafhankelijk geworden. Aldus, zien wij dat dat over de hele wereld – gemiddeld – adolescenten hogere niveaus van nieuwigheid op zoek naar hebben en zijn meer risico nemen dat andere leeftijdsgroepen."

Toegevoegd "sommige tieners beginnen volwassen gedrag variërend van seksueel gedrag te rijden op het nemen van hun eerste baan heel vroeg terwijl anderen vertraging starten deze gedragingen," Victor Hesselbrock, hoogleraar psychiatrie aan de Universiteit van Connecticut School of Medicine. "Nieuwigheid op zoek naar is waarschijnlijk een van verschillende persoonlijkheid factoren die invloed op het tijdstip van de opening hebben kunnen van het drinken van gedrag. Velen beschouwen tiener een 'rite de passage,' gezien de alomtegenwoordigheid van het gedrag in verschillende omgevingen en culturen drinken."

"We geprobeerd om te identificeren of subgroepen bestaan die soortgelijke wijzigingen in het gebruik van alcohol na verloop van tijd volgen," zei Wichers. "Dit is belangrijk om te onderscheiden van adolescenten in termen van hun toekomstige cursus van alcoholgebruik en identificeren van de kenmerken die kunnen voorspellen welke cursus adolescenten zullen volgen."

'Meest recente studies van alcohol en andere stof gebruiken in adolescentie nu gebruik een variant van de aanpak van 'developmental trajecten',' merkte op Hesselbrock. "Deze studie is enigszins uniek in dat de grootte van de steekproef vrij groot is en zowel meisjes en jongens bevat. Nog belangrijker is, beoordeelt het een aantal relevante psychologische eigenschappen en milieufactoren beschouwd als risico of beschermende voor aanvang van het drinken van gedrag. Het monster heeft ook betrekking op de leeftijdscategorie van 15 tot en met 36 jaar oud. Dit is belangrijk aangezien het vangt de typische leeftijd van de inleiding van het drinken, maar ook andere drinken mijlpalen zoals eerste intoxicatie, begin van regelmatig drinken, uiterlijk van vroege alcoholgebruik problemen, evenals de periode in vroege volwassenheid wanneer drinken gedrag verder in verschillende patronen afwijken."

Wichers en haar collega's retrospectieve gegevens verkregen 1560 volwassen mannelijke tweeling over hun gemiddelde maandelijkse alcohol te gebruiken, evenals risico en beschermende factoren in hun leven, door middel van interviews en vragenlijsten. De reeks van de leeftijd gericht was van 15 tot en met 36 jaar oud. Risicofactoren opgenomen ouderlijke alcoholgebruik, slechte schoolprestaties en specifieke persoonlijkheidskenmerken. Beschermende factoren opgenomen religiositeit, ouderlijke controle, en sociale activiteiten.

"Wij vonden dat zes verschillende subgroepen van individuen die samen kunnen worden geclusterd in termen van hun trajecten van alcoholgebruik," zei Wichers. "Gebruik van alcohol in deze zes trajecten verschilden in termen van, een, over het algemeen niveau van het gebruik, omdat sommige subgroepen meer alcohol dan andere twee, piek van alcoholgebruik, gebruikt in dat sommige subgroepen had een meer uitgesproken vroege piek van gebruik in de vroege adolescentie dan andere subgroepen, en drie, persistentie van gebruik, dat twee subgroepen werden beide gekenmerkt door een scherpe toename van gebruik tijdens de adolescentie en hoge niveaus van gebruik."

"Nogmaals, het monster van 15-36 jaar oud is belangrijk omdat het vangt de typische leeftijd van inleiding van het drinken van naar de tijd van maximaal verbruik, meestal leeftijden 18-22," zei Hesselbrock. "Het vangt echter ook andere drinken mijlpalen in de volwassenheid wanneer drinken verder patronen afwijken, typisch tonen significante dalingen in de consumptie van alcohol of een traject op weg naar chronisch alcoholisme."

"Na het identificeren van deze verschillende subgroepen, een tweede doel van deze studie was om te vinden persoonlijke kenmerken die zou kunnen welke deelgroep individuen kunnen behoren voorspellen," zei Wichers. "Wij vonden dat een aantal risico's dat de voorspelde gemiddelde alcoholgebruik niet altijd het patroon van het gebruik van alcohol na verloop van tijd voorspellen. Voor aanleg, op zoek naar sensatie en lage schoolprestaties geassocieerd met een hogere werden gemiddelde niveau, maar niet met een vroege piek patroon, van alcoholgebruik. Aan de andere kant, peer deviantie, ADHD-symptomen en genetische risico aandoeningen externaliserende gevolgen gehad voor de timing van alcoholgebruik in de vroege adolescentie. Een van de meest opvallende bevindingen was dat erfelijk risico op neurale externaliserende van probleemgedrag en peer deviantie was de sterkste voorspeller van behorend tot subklassen met eerste hoge gemiddelde consumptie en een vroege piek in de alcoholconsumptie tijdens de adolescentie. Kortom, deze studie bleek dat deze voorspellers niet alle invloed alcohol doen gebruik op dezelfde wijze: sommige voorspellen verhoogde niveau van gebruik terwijl anderen patroon van gebruik in de vroege adolescentie of persistentie van alcoholgebruik op hoog niveau voorspellen. Dus, inderdaad er lijkt te zijn een gevarieerde invloed van bepaalde factoren in de verschillende stadia in iemands leven."

Hesselbrock overeengekomen. "Deze studie toont duidelijk dat 'one size' of een risicofactor not all fit does," zei hij. "Het belang van verschillende beveiligingslek varieert van latente klasse tot latente klasse, met verschillende risicofactoren consumptieniveaus en consumptiepatronen beïnvloeden in de tijd. Op dezelfde manier doet het belang van verschillende bekende beschermende factoren zoals kerkbijwoning, ouderlijke standpunten en ouderlijke controle."

"Voordat een arts kunt deze bevindingen voor de bouw van een doeltreffend optreden, andere onderzoek moet te onderzoeken of deze geïdentificeerde voorspellers causaal," zei Wichers. "Vervolgens clinici kunnen gebruiken deze kennis te construeren interventiestrategieën en identificeren van individuen in gevaar."

"We moeten bepalen of gedragsproblemen, farmacologische, of beide soorten behandelingen die voor specifieke klassen gericht zullen doeltreffender," zei Hesselbrock. "We moeten om te identificeren van meer specifieke genetische determinanten die farmacologisch of door een gedragsinterventie kunnen worden aangepakt. Het is ook interessant om te zien hoe deze bevindingen betrekking hebben op de hoeveelheid en de patronen van het gebruik van andere stoffen zoals tabak en marihuana, gezien het feit dat de tieners meestal gebruik van verschillende stoffen, niet alleen alcohol alleen. Behandeling providers moeten deze verschillende trajecten in gedachten houden en aanpassen van hun behandeling plannen zo nodig als zij hun patiënten naar voren volgen. Vergeet niet dat deze studie observationele; de vraag blijft of deze andere klasse lidmaatschappen en drinken trajecten kunnen worden veranderd met behandeling."###

Alcoholisme: Clinical & Experimental onderzoek (ACER) is het officiële tijdschrift van de Research Society op alcoholisme en de International Society voor biomedisch onderzoek op alcoholisme. Co-auteurs van het ACER papier, "Genetische en milieu voorspellers van latente trajecten van Alcohol gebruik van adolescentie aan volwassenheid: A mannelijke Twin Study," waren N.A. Gillespie van de afdeling psychiatrie in het Virginia Institute for psychiatrische and Behavioral genetica aan de Virginia Commonwealth University School of Medicine, evenals de Queensland Institute of Medical Research in Brisbane; en K.S. Kendler van de afdeling psychiatrie in het Virginia Institute for psychiatrische and Behavioral genetica, evenals de Vakgroep Humane en moleculaire genetica, aan Virginia Commonwealth University School of Medicine. De studie werd gefinancierd door de Nederlandse Medical Council, de National Institutes of Health en het National Institute on Drug Abuse.

###Adolescence is vaak een tijd van nieuwheid zoeken en het nemen van risico's, met inbegrip van de inleiding van het drinken.Andere risicofactoren zijn ook betrokken bij de trajecten van alcoholgebruik die in de tijd ontwikkelen kan.Een nieuwe studie heeft vastgesteld van zes verschillende trajecten van alcoholgebruik van puberteit naar volwassenheid.

Nu bent u in de zone van het publiek commentaar. Wat volgt is niet Armeense medische netwerk spullen; het komt van andere mensen en wij niet vouch voor het. Een herinnering: door het gebruik van deze Web site, u akkoord gaan met onze Servicevoorwaarden. Klik hier om te lezen van de Rules of Engagement.

No comments:

Post a Comment