Saturday, March 9, 2013

Alexza van agitatie drug krijgt FDA-goedkeuring

Alexza farmaceutische producten Inc zei dat de Amerikaanse gezondheid regelgevers goedgekeurd Adasuve, waardoor het de eerste behandeling van schizofrenie en bipolaire wanorde die kunnen worden ingeademd.

Adasuve, dat een oudere antipsychoticum drug genaamd loxapine levert, gaat sneller dan een typische pil door de longen en in de bloedbaan. Loxapine is beschikbaar als een mondelinge drug voor schizofrenie.

Het bedrijf zei dat het product zal omvatten een boxed veiligheid waarschuwing over potentieel gevaarlijke bijwerkingen met inbegrip van het potentieel voor fatale bronchiale spasmen bij mensen met astma of chronische obstructieve longaandoeningen stoornis en een hoger risico van overlijden in oudere mensen met dementie gerelateerde psychose.

De FDA vereist ook Alexza uit te voeren een grote marketing post-klinische proef van patiënten om te beoordelen van de echte wereld gebruiken van de drug.

"Wij geloven dat de mogelijkheid om medicijnen leveren snel en niet gebeurt zullen belangrijk zijn voor de patiënten en de professionals die zorg voor hen," zei Chief Executive Thomas King in de verklaring.

Drie injecteerbare drugs, Bristol-Myers Squibb Abilify, Eli Lilly Zyprexa en Pfizer Inc Geodon, zijn momenteel goedgekeurd om te kalmeren patiënten met schizofrenie of bipolaire wanorde.

Adasuve, Alexza het meest geavanceerde drug, zal zitten voorhanden voor commerciële lancering vroeg in het derde kwartaal van 2013, aldus het bedrijf.

De FDA goedkeuring tot Adasuve in mei, na het gevonden tekortkomingen bij het bedrijf Mountain View, Californië fabriek tijdens een inspectie geweigerd.

Aandelen van de vennootschap daalde 12 procent in de na markt trading na de handel werd stopgezet op $5,79 vóór de aankondiging van de drug-goedkeuring.

Nu bent u in de zone van het publiek commentaar. Wat volgt is niet Armeense medische netwerk spullen; het komt van andere mensen en wij niet vouch voor het. Een herinnering: door het gebruik van deze Web site, u akkoord gaan met onze Servicevoorwaarden. Klik hier om te lezen van de Rules of Engagement.

Via: Beauty 411: hoe werken Lasers?

No comments:

Post a Comment