Wednesday, March 27, 2013

American Cancer Society programma biedt patiënten rijdt naar behandeling moet... - OregonLive.com

De rangen van vrijwilligers met de American Cancer Society weg naar herstelprogramma hebben gleed tot een nauwelijks 10 chauffeurs in de gehele Portland metro area. Het resultaat: vanaf 1 juli 2012 tot en met 28 februari 2013, had de maatschappij om weer naar beneden bijna 1400 verzoeken om ritten van patiënten met geen andere manier om naar en van chemotherapie of straling sessies.

"Dit zijn levensondersteunende medische behandelingen," zegt Gretchen Renggli, manager van de kwaliteit van het leven met de cancer society grote West Division. "We moeten meer vrijwilligers."

De society werkt samen met de non-profit rit verbinding om ervoor te zorgen dat de meest behoeftige patiënten krijgen vervoer, dat stuurprogramma's passeren antecedentenonderzoek, zijn verzekerd, hebben goede drijvende records en bruikbare voertuigen. De organisaties verstrekken vrijwilligers met gratis training in defensief rijden en klantenservice specifieke aan kankerpatiënten.

Vrienden probeerde te ontmoedigen Reese van het vrijwilligerswerk te snel na zijn vrouw van meer dan 40 jaar overleed in januari 2010, uitzoeken dat het wellicht te emotioneel hard.

Irene Reese was een van de kleine percentage van patiënten met kanker die chemotherapie of straling veroorzaakt myelodysplastisch syndroom, een bloedziekte die hebben geleid tot haar dood. Ze was gediagnosticeerd in 2002 met borstkanker. Jaren van behandeling gevolgd "en het was een goede zaak die ik werd ' retired '," zegt hij, "Dus ik kon nemen haar aan haar afspraken."

Nu, hij rijdt patiënten over de hele het metro gebied, waaronder in Clackamas County, waar de behoefte voor stuurprogramma's met name acuut is.

Hij is meestal de enige vrijwilliger die shuttles Judi Nagel van haar Clackamas dorpshuis aan kompas Oncologie in Zuidoost-Portland, waar twee keer per week die ze chemotherapie voor borstkanker krijgt; Zodra die sessies beëindigd in juni, zullen twee maanden van straling.

Reese draagt de Nagel walker als ze de trap buiten haar huis onderhandelt en hij het stashes in the back seat voor hun aandrijving.

"Ik ben een chatterbox," zegt Nagel, 72, die de aandelen van verhalen over haar kinderen en kleinkinderen. "Mannen niet dat veel praten, maar hij is groot geweest."

Terwijl ze in behandeling is, kan hij een van de spion romans die hij houdt van lezen, een wandeling, pak lunch of, als er tijd is, geven een andere kankerpatiënt een lift naar of van behandeling.

Hij heeft geleerd een paar dingen uit vrijwilligerswerk--vrije autosleutels houden in zijn zak, in het geval hij per ongeluk Hiermee vergrendelt u een set binnen; om een fles handig voor de zeldzame keer wanneer een patiënt die hij rijdt een roker is; luchtverfrisser te houden zijn mond dicht wanneer een patiënt politieke opvattingen niet gaas met zijn.

Sommige dagen zou Reese maar liefst 90 mijl verplaatsen van de patiënten rijden. Periodiek, bieden ze kopen hem een tank van gas of vergoeden hem voor zijn problemen. Hij vertelt hen, "doneren aan de American Cancer Society in plaats daarvan."

Het werk heeft tal van voordelen, zegt hij. Het krijgt hem het huis uit en introduceert hem naar alle soorten aardige mensen. 'En iedereen,' zegt hij, "vertelt me ze dankbaar voor wat ik doe."

More Info: Fitness op de weg: de kunst van het verkeer

No comments:

Post a Comment