Sunday, March 10, 2013

Beoordeling van Dr Shapiro's Guide to Picture Perfect Weight Loss

Morgen is een vakantie, dat is waarom u het lezen van een boekbespreking vandaag. Ik hoop dat iedereen heeft een fantastisch weekend. Geniet van het vuurwerk en BBQ's!

Dr. Shapiro's boek The Guide to Picture Perfect Weight Loss combineert verschillende interessante factoren in een plan om te helpen lezers verliezen gewicht. Terwijl u misschien niet eens met een aantal van zijn advies of suggesties, het is zeker een interessante lezen en een boek dat dieter moet op zijn minst overwegen. De auteur echt gericht op gezonde levensstijlveranderingen, zodat leverde hem punten rechts af de vleermuis.

Als het gaat om het verliezen van gewicht, is het niet over deze eerste snelle resultaten. Als you not making hele leven verandert, het is al te gemakkelijk om terug te vallen in slechte gewoonten en onmiddellijk uw vooruitgang was voor niets. We kan altijd waarderen wanneer auteurs stap verwijderd van de fad dieet rage en beginnen zich te concentreren op manieren dat iedereen, ongeacht hun huidige gewicht, krijgen gezonde en blijven op die manier.

Dr. Shapiro werd ingehuurd om te helpen de brandweer in New York City verliezen gewicht en het is gemakkelijk om te zien waarom hij is goed bekend in de industrie van het dieet. Dit boek richt zich op het gebruik van foto's om te helpen lezers slimme voedsel keuzes te maken. Het alles over vervanging van slechte voedingsmiddelen en de ontwikkeling van deze gezonde gewoonten die u slank voor de rest van uw leven zal houden het eten. We echt waardering voor het feit dat hij juiste presenteren maten visueel illustreerde aangezien velen van ons een harde tijd het afbeelden van hebben wat een "portie" eigenlijk is.

Het beste deel van het boek ligt in de suggesties voor vervangingen voor ongezond voedsel. Het was soms vrij schokkend om te zien precies wat je kon eten in plaats van fast food. De enorme omvang van gezonde maar lekker eten in vergelijking met het kleine serveren van fast food was opmerkelijk en niemand kon ooit beweren dat dit was een dieet dat hen honger liet.

Aangezien de totale ontbering werkt niet wanneer het gaat om het verliezen van gewicht, dit boek aangeboden honderden alternatieven dat lezers onmiddellijk in actie brengen kunnen zodat ze volledig en bevredigend voelen. Het kan zijn taai op eerst te implementeren, een paar van deze wijzigingen, met name omdat fastfood en ongezond voedsel als een hele smaken zo goed, maar de auteur echt deed zijn werk als het ging om het vinden van alternatieven die volledig vergelijkbaar zijn. Als u uw verslaving aan fastfood verbreken kunt, zult u verbaasd over hoeveel gezond voedsel je kon eten.

Het was vrijwel onmogelijk om te komen met elke kritiek voor dit boek. Het is goed geschreven, goed doordacht en belangrijkst, verstrekt een nieuwe manier om naar te kijken op dieet zijn. Zo veel dieetboeken zijn allemaal hetzelfde en zoveel verlof lezer het gevoel leeg of erger nog, geripte uit. Door visueel vertegenwoordigen voedsel wijzigingen, de auteur echt dieetboeken nam op een geheel nieuw niveau en we hopen dat de industrie zullen volgen.

Globaal, dit is een boek dat behoort op elke dieter boekenplank. Zelfs degenen die al op hun doel gewicht kunnen veel leren uit dit boek en loop weg met een nieuwe waardering van gezond eten.

Link: Roken op de stijging van jeugd films

No comments:

Post a Comment