Monday, March 25, 2013

Bill Victor: Oefening kan helpen beheren van diabetes - de Colombiaanse

Niemand van ons kan voorbijgaan aan het feit dat een regelmatig thema in de media het chronische probleem van obesitas is.

Hoewel er talloze theorieën en bewijs van de sociale en dieet gebeurtenissen die aan dit probleem bijdragen, is het gemakkelijk te vergeten de daarmee samenhangende problemen veroorzaakt door lichaamsvet die bijdragen aan verschillende ziekte staten met inbegrip van Type 1 en Type 2 diabetes.

Een gemeenschappelijke misvatting is dat als een persoon was niet "" met diabetes geboren, ze niets hebben te vrezen. Niets zou verder van de waarheid.

Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, in de Verenigde Staten, zijn er meer dan 26 miljoen mensen met Type 1 diabetes (te wijten aan een bestaande ziekte staat tegenover veroorzaakt door overgewicht) terwijl meer dan 79 miljoen mensen pre-diabetes lijden. Pre-diabetes is geclassificeerd als een ongewoon hoog niveau van bloedsuiker op een dergelijke extreme dat diabetes Type 2 (meestal gewicht-gerelateerde) een onmiddellijke dreiging is.

De eenvoudige wiskunde is meer dwingend. Neem een kijkje op 11 "random" individuen. Statistieken tonen aan dat ongeveer 1 op elke 11 van die Amerikanen diabetes in een of andere vorm heeft.

Nog meer aandacht waard is de gevoeligheid voor lijn of hart-en vaatziekten gemeen dat bevolking van 105 miljoen mensen die pre-diabetes of diabetes zijn.

Insuline is gemaakt in de alvleesklier, en het speelt de duidelijke rol van het helpen van bloedsuiker (glucose) te verplaatsen in de lever en spier cellen waar het kan verbeteren de werking van het lichaam en spieren contractie.

In feite, kan oefening versnellen absorptie van bloedglucose in de cellen op bijna 20 keer wat passief gebeuren zou.

Helaas, die met sommige soorten diabetes zijn meer vatbaar voor een verhoging in bloed suiker hebben na het sporten. Om deze reden moeten veel diabetici controleren hun bloedsuikerspiegel en wacht tot bloedglucosespiegels voorafgaand aan de uitoefening van zijn gedaald.

Obesitas Type 2 diabetes bootst de symptomen van Type I diabetes, maar zo effectief kunnen worden beheerd door oefenen en gewicht verlies dat is het niet ongewoon voor mensen die hebben het beheer van deze voorwaarde medisch te aanzienlijk lagere hun medicijnen en in veel situaties te elimineren hun medicijnen volledig.

Een recente studie met betrekking tot de sterkte opleiding in het beheer van Type 2 diabetes heeft aangetoond zeer bemoedigende resultaten.

In deze studie, Hispanic mannen en vrouwen op een 16-week sterkte-opleiding programma presenteren met Type 2 diabetes waren geplaatst. De resultaten van de studie concludeerde dat de effectiviteit van insuline en absorptie van glucose werd geacht zo effectief als het nemen van medicatie.

Deze dezelfde proefpersonen werd ook sterker, meer functionele spier, significante lichaamsvet verloren ontwikkeld en had minder depressie. Niet slecht voor de invoering van vier maanden van het werk in de sportschool!

• Verlengd oefening (langer dan twee uur) kan afscheiden stress chemicaliën en hormonen die tegen de mogelijkheid van insuline te voeren van glucose in de cellen en gevaarlijk bloedsuikerspiegel te verhogen.

• Zorg moet worden genomen, indien een persoon uitoefent op het moment dat medicatie is het bereiken van het effect van de piek.

Het meest evident één ding is dat het beheer van diabetes door middel van een gecontroleerde programma van medicatie en krachttraining belangrijke rollen spelen kan in het leven van een zeer functionele en actieve levensstijl.

Bill Victor is de eigenaar van Victor Fitness systeem professionele Fitness Trainers, met een vlampunt Athletic snelheid & Agility specialisten en prestaties voeding adviseurs. Hij kan worden bereikt op victorfitsystems@gmail.com en online op http://theflashpoint.org en http://VictorFitnessSystems.com.

No comments:

Post a Comment