Wednesday, March 13, 2013

Breast cancer survivors klagen van drugs bijwerkingen, overwegen...

De onderzoekers waren geïnteresseerd in een klasse van medicijnen genoemd aromatase-remmers (AIs), sommige van de meest voorkomende drugs gegeven om herhaling bij postmenopauzale vrouwen in terugwinning van hormoon-receptor positieve borstkanker te voorkomen.

Gedeeltelijk als gevolg van potentieel ernstige bijwerkingen, amper 50 procent van alle vrouwen die zijn voorgeschreven de drugs, niet om de volledige voorgeschreven cursus te voltooien.

Als u wilt weten hoe vrouwen die borstkanker overleven eigenlijk over AIs voelen, de onderzoekers geanalyseerd 25,256 bericht bestuur berichten op 12 websites populair bij breast cancer survivors, met inbegrip van breastcancer.org, Susan G. Komen voor de Cure en Oprah.com.

"De beschikbaarheid en de anonimiteit verstrekt door messageboards - en in toenemende mate, andere vormen van sociale media, zoals Twitter en Facebook - patiënten bieden een plek om te zorgen voor stem en verbinding maken met een publiek van collega's in vergelijkbare situaties," leiden auteur Jun J. Mao zei. "Dit soort sociale steun kan zijn zeer waardevol voor patiënten die met bijwerkingen worstelen."

Volledig vermeld 28 procent van posters dat zij denken waren over te schakelen naar een andere variëteit van AI of reeds had gedaan dus, terwijl een andere 12,8 procent zei dat ze waren overwegen hun AI behandeling stoppen zonder te vervangen met een andere drug (of hadden dit reeds gedaan). De meest voorkomende reden voor wijzigen of stopzetting van de behandeling was gewrichtspijn.

"Ik pijn, pijn, zwellen, pijn, shuffle, hebben aanzienlijke join pijn, cognitieve problemen hebben en het gevoel dat ik 80 ben als ik mid-50's," schreef een poster.

De onderzoekers ook geanalyseerd 1.000 willekeurig geselecteerde, AI-gerelateerde posten. Zij vonden dat 18 procent van de posten werden geschreven door een overlevende op zoek naar advies over hoe om te gaan met gewrichtspijn. Een andere 27,8% van de posten bestond uit mensen geven van advies, met eenderde van deze posten aanpakken van gewrichtspijn bijzonder.

42 procent van de posters die gaf gewrichtspijn advies voorgestelde pijnstillers, 44 procent voorgesteld kruiden of minerale supplementen, 30 procent voorgesteld oefening en 27 procent voorgesteld overleg met een arts. Slechts acht procent verzocht expliciet anderen om te verblijven op de drugs.

De resultaten zijn belangrijk om te helpen begrijpen hoe patiënten bekijken hun therapieën en bijbehorende neveneffecten gezondheidswerkers, aldus de onderzoekers.

"Op het Internet, patiënten samen komen uit een brede strook van geografische gebieden, uit vele raciale en sociaal-economische achtergronden en behandeling in verschillende soorten klinische instellingen," senior auteur John Holmessaid. "Dit bereik van vooruitzichten zou moeilijk te vangen in een typische klinische proef of enquête."

Permalink naar dit artikel: http://www.naturalnews.com/039028_breast_cancer_survivors_drug_side_effects.html herdrukken dit artikel: niet-commercieel gebruik OK, cite NaturalNews.com met aanklikbare link.

Insluiten artikel link: (Kopieer onderstaande HTML-code): Breast cancer survivors klagen van drugs bijwerkingen, overwegen behandeling stoppen

More Info: Moeder van de MSI X79A-GD45 lanceert haar nieuwe kaart PLUS

No comments:

Post a Comment