Sunday, March 10, 2013

De beste alternatieven voor gezonde voeding

Er zijn een heleboel verschillende levensmiddelen in uw dagelijkse voeding plan die waarschijnlijk uit voor gezonder alternatieven kan worden uitgewisseld. Hier zijn enkele van de beste alternatieven voor gezond voedsel en hoe kan je slechte goederen swap uit uw dieet in het voordeel van gezondere alternatieven. Vervanging van slechte voedingsmiddelen voor goed is een stuk makkelijker dan gewoon het uitsnijden van de slechte voedingsmiddelen uit uw dieet.

U kunt bijvoorbeeld, witte producten vervangen door volkoren voedsel alternatieven. Volkoren brood, bijvoorbeeld, is veel gezonder voor je dan wit brood, en dit is niet een mythe ondanks wat veel mensen zijn vaak leiden om te geloven. Hele tarwe broodproducten zijn verpakt tot de rand met gezonde voedingsstoffen advertentie vitaminen, en wit broodproducten worden geladen met zetmeel en koolhydraten in plaats van een gehele partij van voeding. U moet nog steeds, houd er rekening mee dat alleen het eten van 100% volkoren broodproducten zich u deze voordelen voor de gezondheid veroorloven kan, dus snijden alle wit broodproducten uit uw dieet als u wilt beginnen met het zien van de voordelen voor de gezondheid.

Vervang meer mesten opties met slankere opties wanneer je kunt. Vlees, bijvoorbeeld, kan worden echt mesten, maar er zijn tal van slankere opties daar. Als u bijvoorbeeld een heleboel hamburgers eten, probeer in plaats daarvan een Turkije hamburger of een veggie hamburger. Als je melk, overwegen het kiezen van lagere vet zuivel opties zoals laag vetgehalte of fat free melk of opties voor laag vet yoghurt in plaats daarvan. Als u genieten van spek of hoger als dat vlees vet, overweeg vegetarische opties of opties voor Turkije omdat ze veel lager in vet. De meeste van de levensmiddelen in uw dieet kan uit in het voordeel van voedingsmiddelen met een lager vet inhoud, zelfs dingen zoals uw lunch vlees worden vervangen. U kunt ook gefrituurd voedsel vervangen met een lagere vet gebakken, gegrild of koken opties. De gezondste keuzes zijn meestal vis, kip en kalkoen, dus probeer te vervangen door deze in zo veel als u misschien kunt.

Zuivelproducten kunnen zeker uiterst worden vetgemest als u ervoor de verkeerde degenen kiest. Gelukkig zijn er tal van manieren dat u ongezonde opties in het voordeel van lagere vet zuivel opties kan vervangen. Bijvoorbeeld, drinken minder vet melk is gezonder en eigenlijk hoger in vitaminen dan volle melk drinken. Het kiezen van lager vet of verminderde calorie kaas is een andere optie voor hoog vet kaas. Laag vetgehalte of verminderde calorie yoghurt is een uitstekende keuze omdat gewone yoghurt meestal vrij hoog in vet is.

Een andere uitstekende gelegenheid om wat van het vet en calorieën uit uw dieet is het vervangen van hapjes met minder vet opties. Snacking is een gemeenschappelijke reden voor gewichtstoename, omdat iedereen geniet van snacking. Er zijn laag vetgehalte en minder vet opties voor vrij veel elke nack die er zijn, dus u enkel hoeft te vinden een betere optie voor al uw favoriete snacks. Bijvoorbeeld, kies donkere chocolade in plaats van melkchocolade en opslaan van calorieën terwijl het toevoegen van extra gezondheidsvoordelen op hetzelfde moment.

More Info: Alcohol counseling huiselijk geweld therapie kan steun

No comments:

Post a Comment