Saturday, March 16, 2013

De Redmond Tramp, Sundene spreken met wetgevers over diabetes, Medicaid... - Redmond verslaggever

Julie Tramp en Andrew Sundene hebben een geschiedenis samen dat ze van kleuterschool naar de middelbare school heeft genomen. Ze zijn beste vrienden allemaal mee. En ze hebben allebei diabetes.

Beide Redmond ingezetenen zijn Type 1 diabetes en werden gediagnosticeerd toen zij 5 jaar oud en 6 jaar oud, respectievelijk.

Op maandag stond de 17-jarige Lake Washington High School junioren naast elkaar als onderdeel van een groep van de American Diabetes Association (ADA) tiener en volwassen advocaten die een ontmoeting met de gouverneur Jay Inslee, senator Rodney Tom en reps Cyrus Habib en Ross Hunter op het Capitool in Olympia. De voorstanders besproken hun uitdagingen van het leven met diabetes en hoe onderzoeksprogramma's zijn van cruciaal belang bij het voorkomen en behandelen van de ziekte.

"Ik ben doet het goed, maar ik hoop om te verbeteren," Tramp vertelde de verslaggever. "In onze tienerjaren, er is een hoop stress met huiswerk en het beïnvloedt onze suiker van het bloed. Als mijn bloedsuikerspiegel te hoog of te laag is, ik niet richten en krijg ik moe en slaperig." (De vagebond oudere zuster, Jessica, heeft ook diabetes.)

Op de ADA jaarlijkse Diabetes dag op het Capitool zei de groep gericht op Medicaid expansie, waarmee een breder scala van de leeftijd van natuurlijke personen worden verzekerd en zo te helpen diabetici veroorloven de leveringen die zij nodig hebben zoals insuline, naalden, pompen en testen meter en strips die regelen van de bloedsuikerspiegel, Tramp. Effectief zal 1 januari 2014, de uitbreiding omvatten mensen tussen de leeftijden van 19 tot 65 (ouders en volwassenen zonder afhankelijke kinderen) met een inkomen tot 138 procent het federale niveau van armoede op basis van gewijzigde aangepaste bruto inkomen.

"De gouverneur is 100 procent voor uitbreiding," zei vagebond. Inslee, die zich van de staat inspanningen voor uitbreiding onder de betaalbare Care Act op een conferentie Nieuws Februari 6, is getroffen door de ziekte: zijn moeder stierf aan complicaties van diabetes en zijn broer heeft diabetes.

Volgens de website van ADA, bijna 25,8 miljoen mensen in de VS leven met diabetes en meer dan 215,000 van hen zijn jonger dan 20 jaar oud. Het is de belangrijkste oorzaak van nieuwe gevallen van blindheid bij volwassenen in de VS; een op de 12 Amerikanen heeft diabetes en een kwart van die personen nog niet weet; volwassenen met diabetes hebben hart-en vaatziekten sterftecijfers ongeveer twee tot vier keer hoger dan volwassenen zonder diabetes; het risico voor een beroerte is twee tot vier keer hoger bij mensen met diabetes.

Het lichaam produceert in Type 1 diabetes, meestal gediagnosticeerd in kinderen en jonge volwassenen, geen insuline. In Type 2 diabetes, de meest voorkomende vorm van diabetes, het lichaam niet voldoende insuline produceert of de cellen negeren de insuline.

Vagebond en Sundene, die beide aanwezig het verzamelen van ADA op het Capitool de afgelopen jaren was hebben, zei dat ze genieten met een positieve en sterke groep van diabetes voorstanders worden betrokken.

"Ik denk dat het is verbazingwekkend dat we proberen om een effect op staat Washington te maken," zei vagebond. "Het is fantastisch dat ik deel van iets dat wordt steeds dichter en dichter bij het vinden van een remedie voor diabetes."

"Het ging echt goed," zei hij van het Capitol evenement. "Als we meer informatie over (diabetes), we kunnen leren de wetgevers en andere mensen."

Julie's moeder, Sara toegevoegd: "deze kinderen zijn opmerkelijk werk doen. Ze zijn een ongelooflijke steun voor elkaar geweest voor meer dan 12 jaar."

More Info: Is het tijd om te zetten You2!

No comments:

Post a Comment