Friday, March 1, 2013

Downingtown Middle School geld in te zamelen om de strijd van diabetes - dagelijkse lokaal nieuws

DOWNINGTOWN — In een jaarlijkse traditie Downingtown Middle School is inzamelen van geld voor de Juvenile Diabetes Research Foundation door middel van zijn jaarlijkse leraren versus studenten basketbalspel en munt oorlogen.

"Selecteren we organisaties die een directe impact op onze studenten hebben," zei Gary Gittis, een zevende rang wetenschap leraar. "Dit jaar wij kozen de Juvenile Diabetes Research Foundation, omdat verschillende (Downingtown Middle School) studenten type 1 diabetes zijn. Het is alles over kids kinderen te helpen."

In voorgaande jaren, Gittis, zesde-graad wiskunde docenten Michael Getz en Amanda Lozada, andere medewerkers en studenten georganiseerd activiteiten die aan de orde gesteld meer dan $150.000 voor diverse organisaties, met inbegrip van de Stichting Moyer, leukemie en lymfoom samenleving, American Cancer Society en Alex van limonade staan.

Het publiek wordt uitgenodigd voor de 2013 leraren vs. studenten basketbalwedstrijd op vrijdag, 8 maart, op de school, 115 Rock Raymond Road, London. Deuren open om 6 uur en tickets zijn $5 per persoon.

Deelnemers moeten ook mogelijkheden om te winnen en deelnemen aan een stille veiling. Downingtown Middle School en middelbare School West-alumna Alison Cumens, die voorraad auto's wedstrijden, zal ook worden beschikbaar voor handtekeningen en foto's met haar super gemodificeerde stock car.

De Juvenile Diabetes Research Foundation "is zo dankbaar dat (Downingtown Middle School) koos ons om de begunstigde voor hun fondsenwervers dit jaar," zei Brook Patterson, branch manager met de Stichting.

Patterson zei verhoogd door middel van fondsenwervers zoals dit geld gaat naar onderzoek te vinden van een remedie voor type 1 diabetes en te verbeteren van het leven van mensen met de ziekte overal.

Communautaire steun is de Stichting levenslijn, zei ze, en organisatoren "zijn blij dat een dergelijk grote partnerschap" met de school.

Hoewel deze fondsenwerving evenementen een hoop opwinding in de muren van Downingtown Middelbare School maken, erkennen de leraren ook het effect dat het heeft buiten de school.

"Het maakt ons allemaal het gevoel goed om te weten dat we het maken van een verschil in iemands leven," zei Getz. "We doen dit omdat wij willen steunen van onze studenten, niet voor de erkenning of een klopje op de rug."

Elk jaar meer dan 15.000 kinderen en 15.000 volwassenen zijn gediagnosticeerd met type 1 diabetes. Er is geen remedie voor deze auto-immune ziekte die een persoon alvleesklier stopt productie van insuline en is niet in staat om te zetten van voedsel in energie. Type 1 komt op plotseling, zorgt ervoor dat afhankelijkheid van geïnjecteerde of gepompt insuline voor het leven, en draagt de constante dreiging van ernstige complicaties.

De Stichting is de grootste wereldwijde organisatie gericht op onderzoek naar type 1 diabetes en is de grootste charitatieve voorstander van het onderzoek. Het doel van de Stichting is het verbeteren van het leven van elke persoon beïnvloed door type 1 "door sneller vorderingen boeken op de meest veelbelovende mogelijkheden voor de genezing, beter behandelen en voorkomen van de ziekte." Meer dan 80 procent van de uitgaven van de Stichting directe ondersteuning van onderzoek en onderwijs onderzoek-gerelateerde, bovengenoemde ambtenaren met de Stichting.

More Info: Overgewicht bij kinderen meer medicatie nemen

No comments:

Post a Comment