Monday, March 25, 2013

Een eenvoudige test kan laten zien uw risico van de ontwikkeling van diabetes - Bangor Daily News (blog)

Op dinsdag, maart 26 viert de American Diabetes Association haar 25e jaarlijkse Alert dag. Waarschuwing dag, dat wordt erkend de vierde dinsdag in maart elk jaar, is een one-day "wake-up call" Amerikanen aanmoedigen om de Test risico Diabetes om erachter te komen als ze op risico zijn voor het ontwikkelen van Type 2 diabetes.

Waarom is er een dergelijke bezorgdheid dat mensen worden op de hoogte over hun toestand diabetes? Buiten medeweten van hen, zijn er naar schatting 79 miljoen, of een op de drie Amerikaanse volwassenen, rondlopen met pre-diabetes. Er zijn ongeveer 26 miljoen Amerikanen met diabetes, maar ongeveer 7 miljoen niet eens van bewust dat ze het hebben.

Diagnose komt helaas vaak zeven tot 10 jaar na het begin van de ziekte, complicaties tijd te ontwikkelen. Vroege diagnose is van cruciaal belang.

Pre-diabetes is wat kan hebben zijn waarnaar in het verleden als "een vleugje suiker" of "grens" diabetes. Er is geen dergelijk ding zoals borderline diabetes — u hebt of u niet.

Pre-diabetes heeft bloedglucose (suiker) dat hoger is dan normaal, maar niet hoog genoeg om te voldoen aan de criteria te worden gediagnosticeerd met Type 2 diabetes. Deze status van pre-diabetes geeft aan een relatief hoog risico om diabetes te ontwikkelen. Echter, met veranderingen in levensstijl zoals verlies van het gewicht van slechts 7 procent (voorbeeld: als u 210 ponden wegen zou dit een gewichtsverlies van 14 pond) en verhoogde fysieke activiteit, kan uitstellen of voorkomen dat het begin van Type 2 diabetes.

Sommige segmenten van de bevolking zijn groter risico voor diabetes dan anderen hebben gediagnosticeerd. Zij omvatten:

— Etnische bevolkingsgroepen: met een hoog risico etnische bevolkingsgroepen zijn Afro-Amerikanen, Spaanse/Latino's, inheemse Amerikanen, Aziatische Amerikanen en Pacific Islanders.

-Gender: het tarief van diabetes is ongeveer hetzelfde voor vrouwen en mannen, maar mannen zijn twee keer zoveel kans op diabetes hebben gediagnosticeerd.

— Hebben een familielid met diabetes: mensen die een moeder, vader, zus of broer met diabetes zijn twee keer zoveel kans te worden gediagnosticeerd met diabetes zelf.

— Met Zwangerschapsdiabetes tijdens de zwangerschap: vrouwen die hebben gehad Zwangerschapsdiabetes zijn maximaal zeven 7 keer zoveel kans op het ontwikkelen van Type 2 diabetes als vrouwen die niet over diabetes bij zwangerschap.

— Oudere Amerikanen: als mensen leeftijd, ze zijn een verhoogd risico voor de ontwikkeling van diabetes; een uit elke vier Amerikanen 65 en ouder heeft diabetes.

— Met hoge bloeddruk: mensen met hoge bloeddruk zijn twee keer zoveel kans op diabetes als mensen die niet over hoge bloeddruk beschikken.

Neem de tijd vandaag en ontdek uw diabetesrisico op. Het is snel en eenvoudig. Ga naar stopdiabetes.com, klik op "Get the Facts" dan "The risico" en de vragen te beantwoorden. Als u neem liever een papier en potlood test, kunt u een exemplaar downloaden en de vragen beantwoorden en uw eigen resultaten te berekenen.

Als u vandaag lunch met twee andere mensen ondervindt, kijk naar uw links, dan kijken naar uw recht. Een van de drie van u heeft pre-diabetes.

Georgia Clark-Albert, is een geregistreerde diëtist voedingsdeskundige en gecertificeerde diabetes opvoeder op Penobscot Community Health Care in Bangor. Ze levert voeding consultant diensten door middel van Mainely voeding in Athene. Haar columns lezen en post vragen op bangordailynews.com of e-mail haar op GeorgiaMaineMSRDCDE@gmail.com.

More Info: De RIAA zegt dat Google niet downloads websites straft

No comments:

Post a Comment