Tuesday, March 19, 2013

Een gezond hart kan hoe lager het risico van kanker - tijd

Na hart-gezond aanbevelingen kan ook beschermen u tegen kanker, volgens de meest recente studie van de American Heart Association (AHA). Eten van een gezond dieet, uit te oefenen en onderhouden van uw gewicht allang manieren te weren van hart-en vaatziekten, maar onderzoekers aan Northwestern University Feinberg School of Medicine in Chicago verslag in het tijdschrift verkeer dat na de AHA's leven van eenvoudige 7 kunnen kankerrisico ook gesneden door maatregelen ter vermindering van hart-en vaatziekten.

Onderzoekers studeerde de gezondheidsdossiers van 13,253 wit en Afro-Amerikaanse mannen en vrouwen die betrokken waren bij het risico op atherosclerose in gemeenschappen studie, die de zeven risicofactoren en de deelnemers gezondheidsresultaten gevolgd sinds 1987. Aan het begin van de studie, de vrijwilligers zijn onderzocht en die geïnterviewd over welke gezond gedrag ze gevolgd.

Twintig jaar later, de onderzoekers onderzocht ziekenhuis records en kankerregisters en ontdekt dat de 2,880 van de deelnemers werden gediagnosticeerd met kanker van longen, dubbele punt of rectum, prostaat en borst. Degenen die werden gediagnosticeerd, echter de neiging te volgen minder van het leven eenvoudig 7 gedrag dan degenen die heb niet de ontwikkeling van kanker. Mensen die zes van de zeven gezondheid statistieken volgden had een 51% lager risico op kanker dan de deelnemers die niet voldeed aan een van de stappen. De relatie gehouden zelfs na de wetenschappers goed voor het effect van roken op risico op kanker; toen roken werd genomen uit de vergelijking, had deelnemers die vijf tot zes van de gezondheid stappen gevolgd een 25% lager risico op kanker.

"Dit wordt toegevoegd aan het sterke lichaam van onderzoek suggereert dat het is nooit laat te veranderen, en dat als u wijzigingen zoals stoppen met roken en verbeteren van uw dieet, u uw risico voor hart-en vaatziekten en kanker verminderen kunt," zei studie hoofdauteur Laura J. Rasmussen-Torvik, een assistent professor aan de Northwestern University Feinberg School of Medicine in een verklaring.

Dat is welkom, en nuttig nieuws te midden van de huidige zee van tegenstrijdige en verwarrende gegevens over chronische ziekten te voorkomen. In dit geval, het bericht is eigenlijk vrij eenvoudig — bepaalde gezonde gewoonten, zoals het eten van voedsel laag in vet, suiker en calorieën, en oefenen regelmatig, uw risico van twee van de grootste moordenaars van de Amerikaanse volwassenen kan verlagen. "Er zijn veel gezondheid berichten gepresenteerd in de populaire pers en frequente (en soms tegenstrijdige) verslagen van nieuwe risicofactoren voor ziekte," Rasmussen-Torvik en haar collega's schrijven. "Deze berichten is soms verwarren voor consumenten, waardoor ze niet zeker weet op de belangrijkste stappen te nemen voor ziektepreventie. Wij hopen dat nadruk op een uniforme aanpak van meerdere chronische ziekte advocacy groepen, bevordering van enkele gemeenschappelijke stappen voor ziektepreventie, zullen bijzonder effectief zijn in het helpen van het publiek om chronische ziekten te voorkomen."

Link: Rage voor haarloze genitaliën begeleidt stijging van infecties

No comments:

Post a Comment