Friday, March 15, 2013

FDA Alert: Nacht-kogel: herinneren - zwartwerk Drug ingrediënt

PROBLEEM: Green Planet, Inc kennisgeving aan dat het publiek van een oproep van zijn dieet aanvullen product nacht-kogel. Analytische tests uitgevoerd door de FDA gevonden dat het product bevat sporen van Sulfohydroxyhomosildenafil en Aminotadalafil, die analogen van sildenafil zijn. Sildenafil is de actieve farmaceutische ingrediënten in een FDA-goedgekeurde drug die wordt gebruikt voor de behandeling van erectiele dysfunctie (ED), waardoor dit product een niet-goedgekeurde drug.

Deze zwartwerk actieve ingrediënten vormen een bedreiging voor de consument omdat sildenafil met nitraten gevonden in sommige geneesmiddelen op recept (zoals nitroglycerine) en lagere bloeddruk tot gevaarlijke niveaus interageren kan. Consumenten met hart-en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk en hoog cholesterolgehalte nemen vaak nitraten. ED is een veelvoorkomend probleem bij mannen met deze voorwaarden en ze kunnen om producten om te verhogen seksuele prestaties. Sildenafil kan ook leiden tot bijwerkingen zoals hoofdpijn en blozen.

ACHTERGROND: Nacht-kogel is verkocht als een aanvulling op de voor male enhancement. De teruggeroepen producten zijn in capsulevorm, verpakt in één (1) graaf blisterverpakkingen. Nacht-kogel landelijk tussen oktober 2012 en 2013 maart werd verkocht aan de groothandel en monsters werden verstrekt op beurzen.

AANBEVELING: Klanten die deze producten hebben aangeschaft moeten onmiddellijk te stoppen met het gebruik ervan en contact met hun arts als ze hebben dat kunnen worden gerelateerd aan het nemen van dit product problemen ondervonden. Het bedrijf adviseert consumenten het product te retourneren naar de plaats van aankoop.

Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en patiënten worden aangemoedigd om het verslag ongewenste voorvallen en bijwerkingen die verband houden met het gebruik van deze producten op de FDA MedWatch veiligheidsinformatie en negatieve gebeurtenis rapportage programma:

Link: Vruchtbaarheid vernietiging van chemische stof toegevoegd aan Tap, melk, zout

No comments:

Post a Comment