Friday, March 15, 2013

Fietsen werpt geld voor kanker - WTNH

CLINTON, Conn. (WTNH)--buiten adem, zweterige fietsers geduwd zelf, donaties, en de peddels voor de Connecticut Sports Foundation vandaag.

Iedereen duwt de peddels voor iemand anders. Een vrouw heeft een lijst om te herinneren, te eren en te steunen, terwijl anderen een geestelijke motivatie hebben.

"Ik had ook een vriend die ik verloor een paar jaar geleden, die kanker vochten. Ze was slechts 39, moeder van 2, dus het raakt iedereen,"zei Katie Dechabert.

"Het voelt geweldig. Het voelt alsof we mensen helpen en dat is wat we willen doen.  We willen gewoon om te helpen mensen,"zei Heather Theriault, van kustlijn Fitness.

En zij helpen weinig Payton Vincent. Hij besteedt zijn eerste jaar van het leven, vechten voor het. Vechten een zeldzame, agressieve vorm van hersenkanker.

"Helaas, ze zouden gaan hier, maar bepaalde onvoorziene omstandigheden doen, moest hij terug te gaan naar chemotherapie dit weekend, maar hij is een vechter," zei Erika Ellis, CT Sports Foundation.

De Connecticut Sports Foundation helpt ongeveer 500 gezinnen omgaan met de financiële strijd kanker kunnen vaak laat in zijn kielzog.

"Als je door middel van behandeling gaat, u niet wilt zorgen over kunt u uw elektrische factuur betalen of kunt u betalen voor uw geneesmiddel," zei Ellis.

Link: Uw eigen vervanging tand groeien?

No comments:

Post a Comment