Sunday, March 10, 2013

Het dieet zonder gevoel alsof het een dieet

Voor velen van ons is dieet een vorm van vrijheidsberoving dat uiterst moeilijk te behandelen. Het is moeilijk te krijgen door de dag wanneer u letterlijk jezelf verhongeren. Voordat je zelfs beginnen met een dieet, zul je moeten ervoor zorgen dat u genoeg calorieën krijgt te krijgen door de dag terwijl het nog steeds uw huidige inname te verminderen. In sommige gevallen is het beste begin langzaam en opbouwen vanaf daar.

Bijvoorbeeld, weet iedereen dat om te verliezen een pond in een week, wij moeten snijden 3500 calorieën uit onze voeding voor die week. In plaats van te proberen om het te doen in een dag, een manier vinden om gesneden 500 calorieën uit uw dagelijkse dieet. Dit kan zo simpel zijn als niet frisdrank drinken of voorgaande dat hoge calorie snack. Deze kleine dingen kunnen echt optellen. Bijvoorbeeld, als u vaak naar een koffiewinkel gaan en krijgen een latte of iets dat een veel calorieën heeft, dit vervangen door gewone koffie of zelfs toevoegen een weinig vetvrije creamer om het te maken het beter smaken. U zult worden houtsnijwerk uit een andere 200 calorieën of meer elke dag.

Dit zijn weinig manieren dat u kunt gaan op een "dieet" zonder dat het voelen als een echte dieet. U bent niet echt jezelf beroven van voedsel, u bent gewoon te snijden uit het gevaar levensmiddelen die veel nutteloos calorieën bevatten. Zodra u begint langzaam op die weg, is het een stuk makkelijker om naar het einde. Vergeet niet, dit is niet een race. Je bent meer kans om die ponden weg te houden door het creëren van gezonde gewoonten en vasthouden aan hen.

Zodra u hebt gekregen tot het punt waar het is gemakkelijk te snijden deze weinig nutteloos calorieën uit uw dieet, kunt u verplaatsen naar de volgende stap. Stel dat u wilt verliezen 2 pond per week. Dit vereist snijden van 7000 calorieën aan uw per dieet. U kunt gemakkelijk bereiken dit opnieuw, zonder gevoel beroofd, richten op enkele van de meer hoge calorie voedsel in uw dieet. Beginnen met het schrijven van alles wat die je gedurende de dag eet. U kunt worden verrast bij enkel hoeveel calorieën een portie van een dessert of entrée kan pack.

Als u vaak eten, zijn de kansen dat u stapelen zich op de calorieën zonder zelfs te merken. Proberen niet eten voor twee weken, en een verstandig lage calorie eten thuis. U vindt het letterlijk smelten af van je gewicht. Om dit te verwezenlijken, moet u wellicht te maken sommige onderstations. Aangezien we gaan voor de lage stress, geen vrijheidsstraf verscheidenheid, gaan we om te beginnen met kleine. Begin met al het vet uit een verlaging van vlees snijden en snikheet in plaats van het frituren. In plaats van gebakken aardappelen, ga voor aardappelpuree met een laag vet margarine. U zult kunnen gemakkelijk vervangen alle deze calorierijke voedingsmiddelen met alternatieven die goede smaak. Voeg in sommige oefening en je bent klaar!

Via: TV-advertenties voor Statins kunnen rijden Overtreatment

No comments:

Post a Comment