Sunday, March 10, 2013

Hoe om gezond te blijven wanneer u dieet

Zo velen van ons raken in de druk om gewicht te verliezen dat we onze gezondheid dia laten. Er zijn een paar manieren dat u ervoor kunt zorgen dat u gezond zijn blijven wanneer u bent het losmaken van gewicht, en ze zijn niet moeilijk te doen at all. Je moet om te zien een arts of een voedingsdeskundige alvorens u wordt, begonnen om ervoor te zorgen dat u het juiste pad hebt geplukt. Laten we gaan over een paar manieren om gezond te blijven als je op een dieet.

Er zijn zo veel fad diëten die er en hun grote beloftes zuigen veel van ons in. Echter, veel van deze diëten zijn ongelooflijk ongezonde en echte schade aan uw lichaam en uw metabolisme kunnen doen. Vraag altijd uw arts over een nieuwe dieet voordat je op het gaat, om ervoor te zorgen dat het is een gezonde keuze. Echter, als ze je dat het is niet gezond vertellen, niet gewoon opgeven. Vraag hen wat voor soort dieet ze aanbevelen voor u.

Om uw gezondheid te behouden tijdens een dieet, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste vitaminen en mineralen krijgt. Vraag uw arts welke supplementen ze voor u aanbevelen. Als u al een multi-vitamine-a-dag, houden te nemen. Het moet een goede balans van alle verschillende vitaminen en mineralen die je nodig voor elke dag hebt bevatten.

Recht springen in een 2 uur een dag oefening plan gaat niet je lichaam doen geen gunsten en in feite, kan je uiteindelijk verwonden jezelf. Als u niet actief geweest, moet u beginnen klein en de opbouw van uw uithoudingsvermogen. Wees niet beschaamd om te oefenen voor slechts 15 minuten - het is beter dan niets. Voeg langzaam meer tijd elke dag tot je op een niveau dat is gezond voor je.

Water speelt zo'n belangrijke rol in onze gezondheid. Wij allen nodig, en wanneer u dieet bent, water kan echt helpen u gevoel minder honger. Echter, moet u ervoor zorgen dat u niet te veel water, dat daadwerkelijk kan gevaarlijke drinken. Deze eenvoudige formule gebruiken om te zien hoeveel gram water je moet drinken elke dag - neem uw gewicht en verdelen in de helft. Dit zal het bedrag van je drinken van moet ounces. Enkel als herinnering - één glas meestal is gelijk aan ongeveer 8 tot 12 gram, afhankelijk van de grootte van het glas.

Je lichaam gaat door een veel terwijl u op dieet zijn bent en het is zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat u genoeg slaap krijgen. Dit zal helpen uw lichaam stresshormonen, die een rol spelen kunnen in hoe we houden van gewicht evenwicht. Probeer te krijgen ten minste acht uur slaap elke nacht terwijl je op een dieet, en proberen om naar bed voor middernacht.

Link: De auteur van de acupunctuur meta-analyse lambastes de "sceptici beweging" in een "peer-reviewed" papier

No comments:

Post a Comment