Sunday, March 10, 2013

Hoe te oefenen wanneer het is heet

De zomer is bijna hier en als je probeert om gezond en begin met trainen meer, er zijn tal van redenen om te krijgen ontmoedigd en stoppen. Als je niet gewend bent aan het oefenen in warm weer, is het ook zeer gemakkelijk te ziek. Laten we eens kijken sommige manieren dat u blijven uitoefenen kunt, zelfs als de mercury rising.

Eerst en vooral de sleutel tot succesvolle oefening in de warmere maanden is te veel water krijgen. U zult het zweten van meer en kunt u veel sneller uitdrogen. Maar je kunt niet stoppen met alleen water. Ook moet u ervoor zorgen dat uw kalium en natrium niveaus goed, zijn zodat u genoeg energie om door te gaan. Sportdranken zijn een goede oplossing, maar ze sommige suikers bevatten. Proberen te vinden van de laagste calorie-optie en zorg ervoor dat u vóór, tijdens en na uw oefeningen drinkt. Een zoute snack is een lage calorie optie; Als vijf amandelen voor training.

Om te voorkomen krijgen oververhitte terwijl u uitoefent, zul je moet een beetje aanpassen van uw plannen. Bijvoorbeeld, als u meestal lopen of in de middag uitvoert, is het een goed idee om te proberen dit in de vroege ochtend of vroege avond. Het is veel koeler en u hoeft niet de zon op je. Als u in een echt warm klimaat woont, proberen te vinden sommige creatieve manieren om te krijgen uw wandelen zonder verwelking.

In dit geval, kun je naar een winkelcentrum waar ze zijn voorzien van airconditioning en krijgen uw wandelen in in, terwijl u binnen bent. Dit is een zeer veilige manier om uw training gedaan ongeacht hoe warm het wordt buiten en het is ook nuttig tijdens de zomer stormen of slecht weer. Zelfs als je niet gewend bent te lopen of u normaal gesproken andere oefeningen doen, kunnen toe te voegen in sommige lopen in een wandelgalerij een grote substituut wanneer is het te warm uit.

Als je normaal gesproken in een sportschool dat klimaat gecontroleerde oefenen, moeten u niet te veel problemen met de hitte. Opnieuw echter zul je uiteindelijk hebben om buiten te gaan en u zult moeten om ervoor te zorgen dat u uw lichaam winkel van water en voedingsstoffen niet afbreken. Enkel omdat u uitoefenen betekent waar het is cool niet dat u goede hydratatie kan overslaan.

Als uw huis of sportschool niet klimaat gecontroleerde is, kan het vrij moeilijk te willen gaan en krijgen nog heter. Plaats een ventilator in uw buurt om te helpen de temperatuur van de lucht koeler voelen terwijl u oefenen en ervoor te zorgen dat u niet overdrijven. Uw training breken in vijf of tien minuten blokkeert en Gun jezelf een adempauze in tussen. Dit zal u helpen voorkomen krijgen oververhit.

Zomer oefening is niet gemakkelijk en in de meeste gevallen, het is nog moeilijker dan te proberen om fit te krijgen tijdens de wintermaanden. Echter, door te blijven veilig en gehydrateerd te houden, kunt u ervoor zorgen dat u zult blijven op uw oefening plan maakt niet uit wat het weer op je gooit. Vergeet niet-hydratatie en matiging is de sleutel.

More Info: 7 Manieren om te vinden van zakken van vrede in uw dagen

No comments:

Post a Comment