Sunday, March 10, 2013

Hoe te rekken goed

Hoewel de meesten van ons erkennen dat we hebben om uit te rekken voordat we oefenen is er veel verwarring die er over het daadwerkelijk gaan doen. Als u niet de juiste manier uitrekken bent, kan u eigenlijk worden plaatsend voor een blessure. Hier zijn sommige grote uiteinden op hoe te rekken goed en krijgen opgewarmd voor uw volgende training.

Uw rekoefeningen duurt ongeveer twintig minuten. Het lijkt misschien veel, maar dat is ongeveer de tijd die nodig is te krijgen volledig opgewarmd. Als u een oefening klasse die een ingebouwde heeft warme sectie neemt, je waarschijnlijk niet hoeft te doen heel dit veel, maar het is belangrijk om het ontwikkelen van een routine van 20 minuten van stukken. U wellicht overleggen met een personal trainer, aangezien er vele disciplines waarvoor een ander type uit te rekken. Bijvoorbeeld, zullen de stukken voor iemand die gaat om te gaan heffen gewichten iets anders dan iemand die zal worden uitgevoerd op een loopband.

Rek is niet hard en snel, je hebt je tijd te nemen en te werken in hen. Zeer langzaam beginnen en geleidelijk verhogen van uw tempo. Het is best om echt gebruik maken van die twintig minuten je spieren opgewarmd en je pezen buigen naar behoren te krijgen. Als u meestal sedentaire, duurt het een beetje langer aan eerst te krijgen alles werkt op de juiste manier. Neem de tijd die het duurt en maak je geen zorgen over het nemen van te lang. U bent nog steeds bewegen en verbranding van calorieën, dus het neemt niet weg van uw trainingsschema.

Wanneer u in een stretch positie gaat, u kan niet onmiddellijk worden uitgelijnd van te maken. Houd elke stretch oefening voor een telling van tien seconden. Een ding dat is van vitaal belang om te onthouden hier is dat u moet nooit en te nimmer stuiteren. Een stuk is een vloeiende beweging, niet een stuiterende. Bouncing is zeker een geweldige manier om een letsel en schade toebrengen aan uw spieren. Probeer ademhaling langzaam om u helpen verminderen de drang om te stuiteren.

Als u branden of trekken tijdens uw rek voelt, kan u niet doen ze goed. Hoewel het is normaal om te voelen een beetje trekken als u krijgen opgewarmd, teveel is een teken dat je lichaam nog niet klaar voor dat specifieke stuk. Begin door te voeren in plaats voor een paar minuten om uw bloed pompen en je spieren klaar. Vervolgens kunt u uw andere stukken. Als u zich op enig moment een branden of de werkelijke pijn, stoppen en terug te keren naar uw rust positie. Werken door pijn wordt nooit aanbevolen.

Een van de meest voorkomende fouten in het uitrekken zich niet voldoende rekken van beide zijden van uw lichaam. We hebben allemaal een zijde die we gunst en een zijde die is niet zo flexibel. Focus op beide en zorg ervoor dat u de exacte dezelfde rek voor beide partijen, voor de exact dezelfde hoeveelheid herhalingen doen. Dit zal helpen uw gehele lichaam krijgen opgewarmd op de juiste manier en helpen voorkomen verwondingen.

No comments:

Post a Comment