Wednesday, March 13, 2013

Lakers eigenaar Jerry Buss op de Intensive Care met kanker | KTLA 5

LOS ANGELES-Lakers eigenaar Jerry Buss heeft een geheime vorm van kanker en is op de intensive care in het Cedars-Sinai Medical Center, volgens verschillende mensen die bekend zijn met de situatie.

"Hij doet het prima," vertelde Buss zoon Jim The Times in een kort interview donderdag. "We gewoon gaan niet alle opmerkingen te maken over het. We heb beziggehouden met dit."

Buss, 79, heeft niet alle wedstrijden dit seizoen na een armatuur in zijn luxe suite halverwege de arena achter de Lakers bank bijgewoond.

Hij onderhield een extreem lage Publiek profiel vorig jaar, opkomende kort als u wilt een gratis verklaring over Derek Fisher release wanneer de oude garde van de Lakers was verhandeld in een zeldzame kostenbesparende beweging in maart.

Kobe Bryant, Pau Gasol, Shaquille O'Neal, Magic Johnson en Kareem Abdul-Jabbar hebt bezocht Buss in verschillende stadia sinds uit te zoeken over zijn toestand, die vorig jaar op een onbekend moment werd gediagnosticeerd.

O'Neal op Twitter op donderdag zei: "Dr. Jerry Buss, denken over u & wens ik zou er, get well soon. Ik kan niet wachten 2 zie je op 4/2/13 #LoveYou #Lakers. "

Buss is talloze malen de afgelopen twee jaar in het ziekenhuis geweest. Hij onderging een geheime operatie afgelopen augustus en werd toegelaten een maand eerder voor wat het team genoemd uitdroging.

Hij werd ook gehospitaliseerd in December 2011 voor bloedstolsels in zijn been veroorzaakt door buitensporige reizen, volgens het team.

Door de jaren heen heeft Buss geleidelijk meer macht gaf aan zijn dochter Jeanie, die belast zijn met de zakelijke kant van het team, en Jim, die toezicht houdt op basketbal operaties.

En een paar maanden daarvoor was popelen om te voldoen aan Dwight Howard en Steve Nash, high-profile Lakers toevoegingen die hem afzonderlijk bezocht na wordt verworven.

"Ik weet enkel hoeveel hij hield van het spel," zei Clippers toekomen Lamar Odom, die twee kampioenschappen in zeven jaar met de Lakers won.

"Ik weet hoeveel hij gestoken, of het was op reis met ons of gewoon zijn inspanning die hij gestoken ons winnen. Hij was de beste. Hij was altijd dicht bij zijn team en zijn spelers. Het is moeilijk om te horen over die."

Buss ontving zijn doctoraat in de fysische chemie van USC, maar het was een 1.000 dollar investering in een appartementengebouw Los Angeles dat uiteindelijk leidde een carrière in onroerend goed investeringen tot.

In 1979 kocht Buss de Lakers van Jack Kent Cooke, samen met het Forum, de NHL koningen (die hij later verkocht) en een ranch in de Sierra Nevada voor een totaal van 67,5 miljoen dollar.

De Lakers franchise, gesteund door een lucratieve deal TV met Time Warner Cable, was onlangs gewaardeerd op $1 miljard door Forbes magazine.

De Lakers wonnen 10 NBA-kampioenschappen sinds Buss gekocht van het team en 16 over het algemeen achter de Boston Celtics.

Ze hebben een $100 - miljoen loonlijst, de hoogste, NBA en luxe belasting sancties nog eens $30 miljoen in een overweldigend teleurstellend seizoen tot nu toe worden geconfronteerd.

"Wanneer het neer over het komt, Dr. Buss is een concurrent," zei Lakers General Manager Mitch Kupchak wanneer Howard was verworven in een vier-team handel in augustus.

"En wanneer het gaat om een besluit over het maken van een paar dollars of een miljoen dollar of $10 miljoen of een andere banner op te stellen, hij kan het niet helpen zichzelf. Hij kiest om te gaan voor de banner."

More Info: Chronische inspanningsdyspnoe compartiment syndroom: vermindering van de pijn en zwelling

No comments:

Post a Comment