Sunday, March 17, 2013

Lokale vrouwen formulier non-profitorganisatie gericht op eierstokkanker - Norwich Bulletin

Vier vrouwen, elk op haar eigen manier beïnvloed door eierstokkanker, hebben verenigd om hoop geven aan anderen geraakt door de ziekte.

Sharon Waxmundsky, Joanne Nesbitt, Renea Matlock en Donna O'Hanlon hebben Connecticut Women of Hope, een non-profit groep waarvan de missie is om het bewustzijn en onderwijzen anderen over ovariale kanker en vroege opsporing gevormd.

"Opleiden van vrouwen in Connecticut is iets wat die we allemaal doen," zei Waxmundsky, van Colchester. "Maar wat is geworden nog meer van een persoonlijke missie is te helpen echt vrouwen en gezinnen in de staat in veel opzichten."

De vrouwen werken met ziekenhuizen, alsmede via hun eigen betrokkenheid in hun gemeenschappen moeten vrouwen in nood.

"Wij reeds hebben ontvangen uitstekende feedback, en voor mij is het feit dat we uit de eerste hand waar de donaties zal gaan zien kunnen," zei Waxmundsky.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention statistieken voor 2009, Toon het meest recente jaar waarvoor cijfers beschikbaar zijn, 20,460 vrouwen in de Verenigde Staten zijn gediagnosticeerd met ovariale kanker en 14,436 vrouwen stierf uit.

Nesbitt, van Putnam, is een overlevende. Waxmundsky en Matlock, van Norwich, zag hun moeders bezwijken voor de ziekte, en O'Hanlon van Ledyard, haar schoonmoeder verloor van de ziekte.

"Een van onze doelen is om te vormen van een patiënt-overlevende ondersteuningsprogramma," zei Nesbitt, een overlevende negen jaar.

Steun voor vrouwen met ovariale kanker zal variëren van vrouw tot vrouw. Men nodig ritten voor chemotherapie behandelingen. Een ander gezin wiens echtgenote of moeder in het ziekenhuis is wellicht iemand te praten.

"Een andere vrouw die niet elke familie wellicht, wij bieden ondersteuning opnieuw door gewoon er. Of ze wellicht wat hulp rond het huis, met boodschappen. Bouwen wij een statewide netwerk van vrijwilligers,"zei Waxmundsky.

Vrouwen van hoop vrijwilligers zijn beschikbaar in Hartford, Litchfield, New Haven en New London County. De groep ook van plan een fundraiser wandeling in September, zei Nesbitt.

De vier hebben geen steun van een nationale organisatie achter hen, dat een uitdaging is, zei Waxmundsky. Maar ze denkt dat de groep een succes zal worden vanwege zijn achtergrond in de fondsenwerving. Het geld dat ze verhogen zal gaan om specifiek vrouwen te helpen in Connecticut.

"We hebben gewerkt met een nationale organisatie voorafgaand aan gaan op onze eigen," zei ze. "We hebben de ervaring nodig. We hebben bijeenkomst gezinnen en vrouwen de afgelopen drie jaar door de ziekte zijn getroffen. We zullen eigenlijk zien de inspanningen van onze fondsenwerving, die essentieel is."

Verschillende fondsenwervers zijn reeds gepland: één met East Haddam gebaseerde juwelier 2400 graden F, die is het ontwerpen van een armband speciaal voor de Connecticut Women of Hope. Roze Zebra, die maakt en verkoopt specialiteit kaarsen, is het ontwerpen van een kaars van soja, ook.

Link: Pennsylvania zal worden de eerste in de VS op het etiket GGO?

No comments:

Post a Comment