Monday, March 25, 2013

Lupus Foundation of America juicht Congres voor het doorgeven van de geconsolideerde... - de Herald | HeraldOnline.com

WASHINGTON, 21 maart 2013-/PRNewswire-USNewswire /--Sandra C. Raymond, President en Chief Executive Officer van de Lupus Foundation of America heeft afgegeven de volgende verklaring met betrekking tot de passage vandaag van wetgeving dat fondsen van de federale regering operaties tot het einde van het boekjaar:

"De Lupus Foundation of America juicht Congres voor de financiering van onderzoek en onderwijs essentieel lupus-programma's door het passeren van de geconsolideerde en verdere aanhoudende kredieten Act (HR 933), die de federale regering operaties tot 30 September 2013 financiert.

"De wet voorziet in financiering voor verschillende belangrijke lupus initiatieven bepleit door de Lupus Foundation of America, zoals:

"Federale financiering voor lupus onderzoek en onderwijs programma's zijn belangrijk voor het helpen oplossen van de wrede mysterie van lupus.  Dit wetsvoorstel zal ervoor zorgen dat fundamentele, klinisch en translationeel onderzoeksinspanningen op lupus ononderbroken, met inbegrip van inspanningen om beter te begrijpen de impact van lupus en bieden een meer nauwkeurige maatstaf van het aantal mensen die leven met lupus in de Verenigde Staten zullen worden voortgezet.  Financiering zal ook helpen onze natie zorgaanbieders lupus diagnose, behandeling en ziekte beheer te verbeteren.

"Terwijl de wetgeving voorziet in financiering voor lupus programma's over de federale regering, veel federale programma's zijn nog steeds onderworpen aan de lineaire besparingen vereist door het sekwester.  De NIH, CDC en OMH programma's zijn onderworpen aan een verlaging van 5 procent, en de PRMRP is onderworpen aan een 7,8 procent verlaging.  Zelfs met de verhogingen, nadat het Sekwester is toegepast zal de NIH worden gefinancierd op ongeveer $29.4 miljard in FY 2013, wat resulteert in een algemene daling van de financiering van niveau FY-2012.

"Zonder toereikende financiering van de NIH en andere federale agentschappen, onderzoeken naar de oorzaken van lupus vind en ontdek nieuwe, dat meer draaglijk en effectieve behandelingen voor lupus zal worden uitgesteld, en het zoeken naar geneeswijzen worden ernstig geschaad.  Lupus onderzoek blijft ondergefinancierd ten opzichte van het toepassingsgebied en de verwoesting van de ziekte.

"De Lupus Foundation of America en zijn nationaal netwerk van duizenden lupus activisten zal blijven werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen lupus onderzoek en de NIH verkrijgt de financiering moet het oplossen van het mysterie van deze ziekte onvoorspelbaar en onbegrepen.  Ik roep iedereen om toe te treden onze inspanningen door de ondertekening van onze petitie aan leden van het Congres hen te vragen om meer middelen uit te breiden dringend nodig lupus onderzoek op NIH.

"Terwijl wij verheugd over de vooruitgang die is geboekt zijn bij de bevordering van de wetenschap en de geneeskunde van lupus, lupus is een zeer complexe ziekte.  Veel werk blijft beter inzicht in de oorzaken en de progressie van lupus, ontwikkelen een volledige arsenaal aan behandelingen, en uiteindelijk vinden manieren om te voorkomen en genezen van deze verwoestende ziekte."

Over de Lupus Stichting van Amerika de Lupus Foundation of America is de enige nationale kracht gewijd aan de oplossing van het mysterie van lupus, een van's werelds wreedste, meest onvoorspelbare en verwoestende ziekten, terwijl het zorgzame steun geven aan degenen die lijden aan de wrede gevolgen ervan.  Via een uitgebreid programma voor onderzoek, onderwijs en belangenbehartiging leiden we de strijd ter verbetering van de kwaliteit van leven voor alle slachtoffers van lupus.

Over Lupus Lupus is een onvoorspelbare en onbegrepen auto-immune ziekte die verwoestingen van verschillende delen van het lichaam.  Het is moeilijk te diagnosticeren, moeilijk te leven met, en een uitdaging om te behandelen.  Lupus is een wrede mysterie omdat het zicht onttrokken en niet-gedefinieerde, heeft een scala van symptomen, stakingen zonder waarschuwing, en heeft geen bekende oorzaak en geen bekende behandeling.  De effecten op de gezondheid kunnen variëren van een huiduitslag tot een hartaanval.  Lupus is slopende en destructieve en dodelijk kan zijn, maar onderzoek naar lupus blijft ondergefinancierd ten opzichte van de reikwijdte en de verwoesting.

Bezoek lupus.org voor meer informatie over lupus en onze inspanningen om te helpen bij het oplossen van het wrede mysterie.

Via: Hoe uw gezondheid gewoonten van invloed zijn op uw huisdier

No comments:

Post a Comment