Sunday, March 17, 2013

Man die gediagnosticeerd met hersenkanker wint de Marathon oliefontein terwijl duwen... - PerezHilton.com

IRAM Leon, die werd gediagnosticeerd met hersenkanker, deelgenomen aan de Marathon oliefontein vorige week, en gezien het feit dat hij was tegen alle kansen om te winnen — de 32-jarige zei schroef die en versloeg iedereen in de race, terwijl hij duwde zijn 6-jarige dochter, Kiana in een wandelwagen!!

Tevreden over zijn overwinning, zei hij dat hij zijn overwinning aan zijn kleine schat dankt omdat zij was degene die officieel crossed the finish line.

"Hier pijnlijke, reflecterende en dankbaar. Ik nog steeds niet geloven dat ik een marathon gewonnen. Nou, kwam ik in tweede achter Kiana."

Doktoren vertelden Iram dat hij niet voorbij 40 leven zal, en terwijl hij vangsten, geheugenverlies en taal problemen lijdt, de loper zoveel tijd besteedt als hij kan met zijn dochter.

Maar zelfs met een terminale ziekte, Leon is dankbaar dat zodra hij op zijn sterfbed hij zal niet worden wensen dat hij meer tijd met zijn meisje van de baby doorgebracht.

AW! IRAM is dergelijke een inspiratie die niets dan goede dingen verdient. Wij hopen dat hij blijven kan uitvoeren, en zijn leven ten volle.

No comments:

Post a Comment