Saturday, March 2, 2013

Meerderheid van de Type 2 diabetespatiënten in China nog om te profiteren van de nieuwste... - Ipsos nieuws & Polls (abonnement)

New York, NY - als China de incidentie van type 2 diabetes (T2D) blijft klimmen, onderzoek blijkt dat de behandelende geneesheren van het land nog steeds eerste generatie producten in de tweede lijn behandeling – voornamelijk uit de Alpha-Glycosidase-remmers (AGI) en Glinides klassen voorschrijven. Dit is ondanks het bestaan en de beschikbaarheid van nieuwe generatie behandelingen zoals DPP-IV-remmers en GLP-1 agonists, die regelmatig worden gesteld voor T2D patiënten in de VS. Deze bevindingen komen uit de Ipsos gezondheidszorg Global Diabetes Monitor, die tracks gebruik van diabetes drugs behandelingen in 7 markten.

Het onderzoek bevestigt dat, hoewel Metformin nog steeds de meeste voorgeschreven eerste regel drug in beide markten, een aanzienlijke ongelijkheid in de tweede lijn behandelingen ontstaat; in de VS hebben eerste generatie drugs uit de klassen AGI en Glinides een patiënt penetratie van slechts 1,3%, maar in China dit cijfer naar 37,6 stijgt %. Amerikaanse patiënten worden in plaats daarvan regelmatig voorgeschreven de nieuwe generatie DPP-IV-remmers en GLP-1 agonists (patiënt penetratie 49,2% voor specialisten, 34,4% voor GPs) – na of in plaats van Metformin. De opname van deze producten in China is daarentegen beperkt tot een klein percentage van vroege adopters (2,7% patiënten penetratie).

"De gegevens duidelijk weerspiegelt een financiële realiteit in China-dat terwijl eerste generatie producten dreigen te worden gesubsidieerd door de regering, nieuwere moleculen worden niet vergoed. Echter, maatregelen moeten worden genomen omdat de beoordeling en de aanvaarding van nieuwe generatie drugs is cruciaal, biedt grote voordelen voor patiënten en langere termijn risico's te beperken. Er is ook enorme kansen voor de farmaceutische bedrijven die willen profiteren op dit gebied."

Ipsos gezondheidszorg Monitor toont ook aan dat 35,9% van de Chinese T2D patiënten bovendien een of meer insuline producten, in vergelijking met 20% van de patiënten in de VS krijgen (waar dergelijke producten zijn meestal gereserveerd voor later-lijn, harder-control patiënten).

"AGIs en Glinides onvoldoende capaciteit om te controleren de inhoud van de suiker van het bloed van Chinese patiënten zou een belangrijke factor die bijdraagt tot het aanzienlijk hoger voorschrijven van insuline producten, zelfs bij vroege lijnen van therapie, die noodzakelijk zijn ter aanvulling van deze mondelinge anti-diabetics."

Ipsos gezondheidszorg gegevens blijkt ook dat, gemiddeld, Chinese diabetes specialisten beheren c400 T2D patiënten een bezoek aan 14 maal per jaar, ten opzichte van Amerikaanse endocrinologen die zien c1000 T2D patiënten 5 maal per jaar bezoeken.

"In alle waarschijnlijkheid, Chinese T2D patiënten bezoekt hun meer beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg vaak omdat Chinese terugbetalingsbeleid de hoeveelheid drugs per individuele recept beperkt. Echter, dit leidt tot een tijd last op specialisten behandelen deze chronische ziekte; tot verlenging van de voorschriften voor bestaande patiënten belemmert hun vermogen om te diagnosticeren en behandelen van meer patiënten eerder.

"Over het algemeen de mogelijkheden voor vroegtijdige diagnose en optimaal effectieve behandeling van type 2 diabetes in China zijn wordt beperkt. Voor een ziekte van dergelijke enorme proporties, die ook het risico van levensbedreigende complicaties en bijbehorende uitgaven voor gezondheidszorg draagt, is er duidelijk behoefte aan modernisering van de infrastructuur van de behandeling. De Chinese autoriteiten zijn de stappen om een eerstelijnszorg type model, die zouden kunnen verlichten van de voormalige kwestie helpen, maar wijst erop dat de voltooiing van dit is een lange weg af."

Het Amerikaanse onderzoek online werd uitgevoerd in juni en juli 2012 onder 70 endocrinologen, 200 eerstelijnszorg artsen en specialisten van de interne geneeskunde en 1527 type 2 diabetespatiënten; in dit voorbeeld is de vertegenwoordiger van de Verenigde Staten volgens diabetes prevalentie. Het Chinese onderzoek werd uitgevoerd in mei-juli 2012, met pen en papier, onder 205 endocrinologen en 3025 type 2 diabetespatiënten in de 8 grote Chinese steden (Beijing, Shanghai, Guangzhou, Wuhan, Xi'an, Chengdu, Shenyang en Hangzhou); in dit voorbeeld vangt een segment van artsen die neigen te zijn die het vaakst aanleiding geven tot de behandeling van diabetes.

Ipsos gezondheidszorg Global therapie monitoren omvatten de grootste portefeuille van de industrie van gesyndiceerde patiënt grafiekgegevens audit. De suite van global studies volgt het gebruik van behandelingen over 20 + therapeutische gebieden, met inbegrip van Metabolics, oncologie, virologie, Autoimmune, cardiovasculair en meer. Samen, omvatten zij 4000 artsen rapportage over 200.000 patiënten in 34 markten wereldwijd. Abonnees op de wereldwijde therapie monitoren kunnen productgebruik bijhouden en onderhouden van een grondig inzicht in hun veranderende markten.

Ipsos Healthcare is een wereldwijde gespecialiseerde praktijk gericht op onderzoek in de farmaceutische, bio-tech en medische apparaat markten. Het is ook een toonaangevende leverancier van wereldwijde gesyndiceerde patiënt grafiek studies in 34 markten. Actief in meer dan 40 landen, het team van 500 gezondheidszorg marktonderzoek deskundigen, marketeers en client-side Merkenbouwers richt zich op het leveren van resultaten-georiënteerde onderzoek voor haar klanten. Tekening uit een breed scala van kwalitatieve en kwantitatieve technieken, biedt Ipsos Healthcare aangepaste en gesyndiceerde onderzoeksprogramma's motivaties, ervaringen, interacties en invloeden van belanghebbenden vormen de drankleveranciers markten die steeds meer zakelijk succes in de gezondheidszorg drijven te evalueren.

Ipsos is een onafhankelijk marktonderzoek bedrijf gecontroleerd en beheerd door onderzoek professionals. Opgericht in Frankrijk in 1975, is Ipsos uitgegroeid tot een wereldwijd onderzoeksgroep met een sterke aanwezigheid in alle belangrijke markten. In oktober 2011 Ipsos de overname van Synovate afgerond. De combinatie vormt's werelds derde grootste bedrijf voor marktonderzoek.

Met kantoren in 84 landen, Ipsos levert inzichtelijke kennis over zes onderzoek specialisaties: reclame, klantenloyaliteit, marketing, media, public affairs onderzoek en enquêtebeheer.

Ipsos onderzoekers marktpotentieel evalueren en interpreteren van de tendensen van de markt. Ze ontwikkelen en bouwen van merken. Ze helpen klanten op lange termijn relaties met hun klanten op te bouwen. Ze testen reclame en reacties van het publiek op verschillende media bestuderen en ze meten publieke opinie over de hele wereld.

Ipsos is genoteerd op de beurs van Parijs sinds 1999 en gegenereerde globale omzet van €1,363 miljoen (USD 1.897 miljard) in 2011.

More Info: 1 op 4 borst kanker Diagnoses kunnen aansporen PTSS

No comments:

Post a Comment