Sunday, March 24, 2013

Missouri moeder terminaal zieke kanker krijgt willen zoon Tristan is eerste... - New York Daily News

Terminaal zieke kanker patiënten Jorie Rogers krijgt haar wens vervuld om te zien van haar zoon hebben een grote eerste verjaardag partij.

Het was de eerste en laatste verjaardag die Missouri moeder Jorie Rogers waarschijnlijk met haar zoon, Tristan doorbrengen zou. En alles wat ze wilde was om er een onvergetelijk feest — die video's en foto's Tristan terugkijken laten zou op toen ze weg was.

Maar de Ladue moeder was geplaagd met medische rekeningen en de fysieke benadrukt dat komen met paragangliomen, een zeldzame vorm van kanker die veroorzaakt de tientallen van tumoren in haar lichaam.

Abbie Rudolph/AbbieTakesPictures.com Jorie Rogers' son Tristan James Rogers kreeg een carnaval voor zijn verjaardag, verleend een wens door mam door Illinois bedrijf 3 kleine vogels 4 leven.

Haar feeën waren de goede mensen bij 3 kleine vogels 4 leven, een Illinois-gebaseerde non-profit dat subsidies wil aan jonge volwassenen met kanker. Ze hebben alles door vaststelling van een jonge man "chemo tanden" gedaan aan het helpen van een persoon met hersenkanker Ga naar Disney World.

Abbie Rudolph/AbbieTakesPictures.com Tristan James Rogers, die Down syndroom heeft, had een eerste verjaardagspartij met clowns, snoep, een bounce huis en veel ballonnen.

De jonge vrouw straling behandelingen moesten verlaten haar onvruchtbaar. Maar na haar huwelijk met haar middelbare school sweetheart, George Rogers, Jorie ontdekte dat ze zwanger was. Nadat de baby geboren werd, ontdekte de paar dat dat Tristan had syndroom van Down.

Abbie Rudolph/AbbieTakesPictures.com 'We gewoon gaan om te leven uit de rest van de dagen zo goed als we kunnen, en zo gelukkig zijn als we kunnen met de tijd die we hebben verlaten,' zegt Jorie.

"Van alle dingen die kunnen misgaan, dat als dat is het ergste, dan kunnen we omgaan met Down syndroom," vertelde Jorie TV-zender KSDK.

Voor de eerste verjaardag van Tristan, Jorie gedacht een carnaval, een kleurrijke partij met snoep en clowns, een bounce huis en veel ballonnen.

Abbie Rudolph/AbbieTakesPictures.com vrienden, buren en wens-granters van 3 die kleine vogels 4 leven Tristan van eerste verjaardag woonde partij.

Sabrina Torti, event manager voor 3 vogeltjes, geholpen Jorie met de planning. Maar in het midden van hun voorbereidingen, Jorie ontdekte dat haar kanker had stapte over naar de point of no return. De jonge moeder besloot te stoppen alle behandelingen en komen thuis om te leven uit de rest van haar leven in hospice.

Abbie Rudolph/AbbieTakesPictures.com weinig Tristan kon niet gelukkiger over zijn eerste verjaardagspartij geweest.

"We gaan gewoon om te leven uit de rest van de dagen zo goed als we kunnen, en zo gelukkig zijn als we kunnen met de tijd die we hebben verlaten," zei Jorie.

Tijdens de dagen voorafgaand aan was de Tristan birthday party, het weer in Ladue sombere en koud. Maar alleen voor zaterdag, de hemel opgehelderd en de zon scheen naar beneden op de familie Rogers.

Link: Ron Paul op het concurrerende valuta's, Bitcoin, en Cyprus

No comments:

Post a Comment