Sunday, March 17, 2013

Nieuwe educatieve video's uit de jicht & urinezuur onderwijs samenleving Markeer... - MarketWatch (persmededeling)

PITTSBURGH, 12 maart 2013 /PRNewswire via COMTEX /--The jicht & urinezuur onderwijs maatschappij (GUAES) heeft toegevoegd zes nieuwe educatieve video's voor patiënten en medische professionals aan haar bibliotheek van populaire educatieve video's op jicht, markeren de belangrijkste afhaalrestaurants van de maatschappij van de onlangs vrijgegeven American College of Reumatologie (ACR) richtsnoeren op jicht diagnose en behandeling. Beschikbaar onder de patiënten en medische professionele portals op www.GoutEducation.org, respectievelijk, de nieuwste video's benadrukken de noodzaak van voortdurende communicatie tussen jicht patiënten en hun artsen over hun unieke behandelingsplan, om te voorkomen dat jicht fakkels en op lange termijn complicaties van dit slecht begrepen vorm van inflammatoire artritis.

Om te bekijken de multimedia activa die zijn gekoppeld aan deze versie, gelieve te klikken: http://www.multivu.com/mnr/60699-gout-uric-acid-education-society-guaes-new-videos-on-acr-guidelines

"De jicht en urinezuur onderwijs samenleving is optimistisch dat de nieuwe richtsnoeren zal helpen om een hogere standaard van zorg voor deze steeds vaker voorkomende en potentieel invaliderende ziekte," zei N. Lawrence Edwards, M.D., hoogleraar geneeskunde, Reumatologie en klinische immunologie, Universiteit van Florida en voorzitter en CEO van de jicht & urinezuur onderwijs samenleving. "Op hetzelfde moment, de richtsnoeren bestrijken een veel terrein, dus onze hoop is dat deze video's als een waardevolle bron voor patiënten en hun verzorgers dienen zal - van ER personeel en verpleegkundige beoefenaars aan eerstelijnszorg artsen en specialisten-om te markeren de belangrijkste take-away punten in het verslag ACR in gemakkelijk verteerbare vorm."

Met inzichten uit GUAES bestuursleden, bespreken de medische professionele video's de algemene gevolgen van de nieuwe richtsnoeren voor patiëntenzorg, patiënt levensstijl aanbevelingen, de rol van behandelingsaanbod, het evenwicht tussen de farmacologische en niet-farmacologische jicht behandelingen en specifieke aanbevelingen voor behandeling met medicijnen.

Ondertussen, de patiënt video's focus op wat patiënten moeten weten over hoe de familie geschiedenis, etniciteit en geslacht kunnen invloed hebben op hun risico op jicht, levensstijl en dieet aanbevelingen, het belang van inzicht in hun streefniveau urinezuur en wat te verwachten van medicamenteuze therapie. De video's bieden ook tips om te helpen patiënten jicht fakkels minimaliseren wanneer zij zich voordoen wanneer hun arts niet beschikbaar, zoals 's nachts of in een weekend is.

Een verklaring van GUAES van de twee-delige ACR richtsnoeren, evenals extra video's en educational resources bekijken voor patiënten en medische professionals, bezoek www.gouteducation.org.

Over de jicht & urinezuur onderwijs SocietyFormed in September 2005, de jicht & urinezuur onderwijs samenleving heeft een uitgebreide patiënteneducatie brochure, evenals een gebruiksvriendelijke website voor patiënten, verzorgers, familieleden en zorgverleners. Bezoek www.gouteducation.org voor meer informatie over jicht en de jicht & urinezuur onderwijs samenleving. Volg @GoutEducation op Twitter of "als" jicht onderwijs op Facebook.

http://RT.PRNewswire.com/RT.gif?NewsItemId=MM73993&Transmission_Id=201303121000PR_NEWS_USPR___MM73993&DateId=20130312

No comments:

Post a Comment