Sunday, March 17, 2013

Op de weg naar het verslaan van diabetes - Suffolk nieuws-Herald

Nota van de redacteur: dit is een andere in een reeks van verhalen aanloop naar de American Diabetes Association Tour de Cure in Suffolk op 20 April.

Ralph Colander verplaatst van vrijwilliger aan rider voor dit jaar American Diabetes Association Tour de genezing, instellen voor 20 April aan de King's Fork High School.

"Vorig jaar, ik wist niet dat de Tour bestond," zei hij. "Het was alles nieuw voor mij. "Maar zodra ik over het hoorde, nam ik het als een kans om te leren meer over en betrokken te raken met de American Diabetes Association."

Diabetes loopt in Vergiet's familie, en hij is pre-diabetes, een voorwaarde hij bestuurt met dieet en lichaamsbeweging. Hij krijgt genoeg oefening training voor de Tour.

Vergiet besloten om te rijden als hij vrijwillig vorig jaar en een paar dingen opgemerkt — deelname van zwarten, die hebben een van de hoogste percentages van diabetes onder de races, en van Suffolk, die heeft een hoge mate van diabetes complicaties in vergelijking met andere steden in Virginia, ontbrak.

"Ik genoten de kameraadschap," zei hij. "Everybody's er voor een gemeenschappelijke reden. Helaas was er niet een heleboel vertegenwoordiging van de Afro-Amerikaanse Gemeenschap of van ingezetenen van Suffolk, hoewel wij het hosten van het."

Vergiet zei mensen van alle rassen en geografische locaties moeten meedoen, zodat meer mensen beseffen dat diabetes Type 2 te voorkomen.

"We hebben meer fast-food restaurants komen elke dag," zei hij. "Er is een toename van jonge mensen die overgewicht. Als ze mijn leeftijd, gaan ze beschikken over enige vorm van hoge bloeddruk of diabetes. Het is onvermijdelijk als zij niet hun eetgewoonten nu wijzigen."

Vergiet's vrijwilliger positie vorig jaar reed een aanbod en vistuig vrachtwagen. Hij was gebaseerd op een van de overige stations, klaar om te reageren als een fietsers had een lekke band of andere problemen op de cursus.

Hij besloot om de sprong te rijden om beter vertegenwoordigen Suffolk en Afro-Amerikanen en helpen mensen leren meer over de ziekte, zei hij.

"Ik denk niet dat mensen begrijpen dat dit is een ziekte die kan worden voorkomen of niet hoeft te worden een doodvonnis," zei hij.

De Tour de remedie van King's Fork High School in 20 April verlaat en nemen renners op 10-30-, 65 of 100 mijl cursussen in Suffolk van terug wegen. Renners moeten een minimum van $175 om deel te nemen verhogen.

More Info: Seasonal affective disorder behandeling: het kiezen van een lichtbak

No comments:

Post a Comment