Tuesday, March 19, 2013

Preventie van kanker en het verborgen risico van obesitas - Motley Fool

Obesitas is uitgegroeid tot een van de meest voorkomende ziekten in de Verenigde Staten. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, meer dan 35% van de Amerikaanse volwassenen worden beschouwd als zwaarlijvig vandaag en tarieven van deze ziekte onder kinderen ook toe. VIVUS' (NASDAQ: VVUS) Qsymia, een zwaarlijvigheid drug die werd beschikbaar aan artsen in september vorig jaar, en Arena Pharmaceuticals (NASDAQ: ARNA) Belviq, een andere FDA goedgekeurde drug voor de behandeling van obesitas, dat moet worden gelanceerd in de komende weken, zijn twee nieuwe medicijnen die kunnen worden voorgeschreven in de strijd tegen deze ziekte. Beide drugs zijn geïndiceerd voor patiënten die zwaarlijvig, of overgewicht zijn (dat wil zeggen, BMI meer dan 27) en ook lijden aan hypertensie, diabetes of hoge niveaus van cholesterol in hun bloed.

Dit kan niet worden een verrassing, aangezien overgewicht vaak geassocieerd met hartproblemen en cholesterol wordt, maar u wist dat obesitas ook tot specifieke vormen van kanker leiden kan? Het wereld kanker onderzoeksfonds stelt dat overgewicht of obesitas patiënten verhoogd risico worden kunnen van de ontwikkeling van colorectale, pancreas, nieren en kanker van de borst. Of bestrijding van obesitas drugs een directe rol kunnen bij het verzachten van dit risico gaan vooruit is betwistbaar, maar preventie en behandeling van deze ziekte in de toekomst is een onderdeel van de strijd tegen kanker.

Dr. Margaret I. Cuomo, auteur van het boek A wereld zonder kanker, bespreekt dit onderwerp met Motley Fool analist Max Macaluso in de volgende video. Een afschrift is hieronder de video.

De Motley Fool's chief investment officer heeft gekozen voor zijn voorraad No. 1 voor het volgende jaar. Ontdek welke voorraad in het gloednieuwe gratis verslag is: "The Motley Fool Top voorraad voor 2013." Gewoon Klik hier om toegang tot het verslag en ontdek de naam van dit bedrijf onder-de-radar.

Max Macaluso: Laten we praten een beetje over obesitas. Ik denk dat een heleboel mensen misschien niet beseffen dat obesitas is gekoppeld aan bepaalde vormen van kanker.

Dr. Margaret I. Cuomo: Ja. Obesitas is verbonden met een flink aantal kanker. Wetenschappers hebben gewezen op het feit dat kanker van de borst en darmkanker zijn zeker gekoppeld aan zwaarlijvigheid, maar er zijn veel andere kankers die ook zijn.

Wat willen wij doen? Hoe vermijden we deze epidemie? Realiseert u zich, in de afgelopen dertig jaar verdrievoudigd het tarief van obesitas onder kinderen, en het is verdubbeld voor volwassenen? Iedereen is het ermee eens dat is er een epidemie. Wat we daaraan doen?

Het is alles over onderwijs, is het niet? We moeten beginnen met onze zeer jongste kinderen onderwijzen van hen wat is een gezond dieet. Het is niet een zak chips bij elke maaltijd. Het is niet een blikje frisdrank bij elke maaltijd. Als kinderen niet over de instrumenten, de strategieën, hoe kunnen we ze te eten healthfully verwachten?

Vaak tijden, wat kinderen leren op school in termen van groenten en een plantaardig dieet, ze mee naar huis zal nemen en zij zullen de leraren voor hun ouders en verzorgers. Is dat niet een prachtig ding?

Ik voel dat onderwijs is de sleutel hier. Ik weet dat de eerste dame heeft grote vooruitgang geboekt in het helpen om mensen in beweging, vooral kinderen, en helpen hen te eten healthfully. Ik denk dat we moeten meer partnerschap uit de industrie en veel van de belanghebbenden hier. We moeten allemaal hard werken rond dit.

Cuomo: Preventie is zo belangrijk. Preventie is veel meer rendabel. In 2010 besteed we 125 miljard dollar aan kanker zorg. Dat is 5% van alle uitgaven voor gezondheidszorg en 10% van alle Medicare uitgaven. Het is niet houdbaar.

Op dit punt in de tijd, besteden wij 18% van ons bruto binnenlands product aan gezondheidszorg zelf. We het allemaal eens dat het onhoudbaar is. Hoe gaan we om het te veranderen? Dit is een manier; door te focussen op preventie.

Link: Foto van de Week: overeenkomen met dag 2013

No comments:

Post a Comment