Wednesday, March 13, 2013

Rapporten: Lakers eigenaar die Jerry Buss in het ziekenhuis met kanker opgenomen

Lakers eigenaar Jerry Buss heeft ziekenhuis voor een langere periode van tijd als hij kanker gevechten volgens meerdere rapporten.

De zakenman en miljardair is op medisch centrum ceder-Sinai in Los Angeles en een bron dicht bij de situatie vertelt RadarOnline.com die Lakers-spelers zijn bellen met goed-wensen en zelfs stoppen door hem te zien in wat ze verwachten te worden zijn laatste dagen.

"Jerry is niet doet het goed en het is heel triest, maar hij omringd door geliefden," vertelde de insider RadarOnline.com.

Het Register ook gemeld onlangs dat de Buss familie gaf een verklaring dat de Lakers in de familie voor de nabije toekomst blijven zou.

"Wij eens met eenparigheid van stemmen dat we hebben niet de intentie ooit de Lakers te verkopen en van plan om eigendom van het team in onze familie voor generaties te komen."

De Los Angeles Times gemeld dat Buss op de intensive care met een "geheime" vorm van kanker is geweest en dat hij heeft bezocht door een aantal Lakers groten.

Verschillende huidige en voormalige Lakers-spelers hebben Buss, met inbegrip van Kobe Bryant, Magic Johnson, Shaquille O'Neal en Kareem Abdul-Jabbar bezocht.

Buss, 79, werd ingewijd in de Naismith Basketball Hall of Fame in 2010. Hij is eigenaar van de Lakers sinds 1979 en 10 NBA titels als eigenaar heeft voorgezeten. Zijn zoon, Jim, en dochter, Jeannie, zijn beide uitvoerend vice-voorzitters voor de Lakers.

Link: Wat ik geleerd van de dood van een verkoop Man

No comments:

Post a Comment