Sunday, March 17, 2013

Redactioneel: Volgende kanker doorbraak kan beginnen met u - Gloucester County Times - NJ.com

Frank Mascia, executive vice president van de American Cancer Society aan de kanker preventie studie 3 kick off. Foto beschikbaar gesteld

Wat doe je voor de komende 20 of 30 jaar? Wat je doet, als u zou willen leveren een belangrijke bijdrage aan medisch onderzoek, nu is je kans.

De American Cancer Society is duizenden vrijwilligers landelijk werven voor de kanker 3 van de studie van de preventie, de derde in een lange reeks van onderzoeksprojecten bestuderen de levensstijl, milieu- en genetische factoren die veroorzaken of kanker te voorkomen. De twee vorige studies in deze serie, CPS1 die begon in de jaren 1950 en CPS2 in de jaren negentig is gebleken dat veel van wat vandaag is bekend over de preventie van kanker. Het was CPS1 die de definitieve koppeling tussen het roken van sigaretten en longkanker en CPS2 dat geopenbaard de gevolgen van obesitas.

De American Cancer Society epidemiologie Research Program nodigt mannen en vrouwen tussen de leeftijden van 30 en 65 jaar die hebben geen persoonlijke geschiedenis van kanker aan deze historische studie. Het uiteindelijke doel is om in te schrijven voor verschillende raciale en etnische achtergronden van ten minste 300.000 volwassenen in heel Amerika. Onderzoekers zeggen dat ze nodig hebben dat brede een basis voor het valideren van de resultaten. Het beste van allen, deelnemers moeten maken geen verandering in hun dagelijkse gewoonten of routine, want dat is precies het punt van de studie — wees beschikbaar voor follow-up enquêtes en periodieke updates door de jaren heen.

Het langetermijnkarakter van de studie is een van de belangrijkste onderscheidingen, volgens Dr Arnold Baskies, medisch directeur van Virtua chirurgische specialisten en Virtua Medical Group. De het volgen kan helpen erachter te komen waarom de mensen kanker, buiten de reeds bekende relaties zoals roken en longkanker krijgen onderzoekers.

Als u wilt inschrijven, vrijwilligers moeten gaan om een lokale inschrijving site waar, in ongeveer 20 minuten, ze een toestemmingsformulier invullen zal, voeren een enquête, en hebben metingen en een bloed monster genomen. Er zijn verschillende sign-up sites met inbegrip van Virtua ziekenhuis in Voorhees, Cooper universitair ziekenhuis in Camden, Zuid-Jersey gezondheidszorg in Vineland en Rowan-universiteit in Glassboro in Zuid-Jersey.

Als je in aanmerking komen, waarom niet aanmelden? Voor meer informatie, bezoek www.cps3southjersey.org of bel 888-604-5888.

More Info: Nieuwe Drugs misschien hartpatiënten een voorsprong geven

No comments:

Post a Comment