Saturday, March 30, 2013

Studie: Moedermelk doodt kankercellen

Terug in de late jaren 1980 vonden de onderzoekers van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) dat kinderen met borstvoeding kinderen zijn veel minder waarschijnlijk dan kinderen gevoed formule en andere onnatuurlijke levensmiddelen om kanker te ontwikkelen. Nu, het is geworden een beetje duidelijker waarom dit het geval, zoals moedermelk unieke verbindingen zoals HAMLET die specifiek gericht zijn op kankercellen bevat terwijl gezonde cellen om te groeien en vermenigvuldigen als normaal.

"Laboratoriumexperimenten hebben aangetoond dat gehucht 40 verschillende soorten kanker doodt, en de onderzoekers nu gaande zijn om te bestuderen van de gevolgen ervan voor de huidkanker, tumoren in de slijmvliezen en hersentumoren," verklaart Science Daily over de ontdekking. "Gehucht doodt alleen kankercellen en heeft geen invloed op gezonde cellen."

Wetenschappers ontdekt oorspronkelijk gehucht op ongeval terwijl het onderzoeken van de antibacteriële eigenschappen van menselijke moedermelk. Enkele jaren later, onderzoekers van de Universiteit van Lund en de Universiteit van Göteborg, zowel in Zweden, vinden dat HAMLET bevat een eiwit en een vetzuur die bijdragen aan de gevolgen van kanker-bestrijding. En verdere follow-up onderzoek is gebleken dat de stof in de zure omgeving van baby's magen, het natuurlijke bijproduct van borst melk consumptie daadwerkelijk kan vormen.

"Gehucht is geproduceerd door de combinatie van Alfa-lactalbumine in de melk en oliezuur die is gevonden in babies magen," uitgelegd assistent-Professor Roger Karlsson van de Universiteit van Göteborg aan het UK Telegraph over de bevindingen. "Dus borstvoeding is gekoppeld aan het eigenlijk verminderen het risico van kanker bij baby's. GEHUCHT leidt ook tot enkele van de cel apoptotic trajecten--apoptosis is geprogrammeerde celdood."

"Een pilot-studie van blaaskanker patiënten werden ingespoten met een gehucht oplossing via een katheter," Prof. Karlsson is geciteerd zoals zeggend aan de Telegraaf. "De oplossing gedood kankercellen en de grootte van de tumoren eigenlijk verminderd binnen vijf dagen."

Verwante studies uitgevoerd door de jaren heen hebben geconstateerd dat andere natuurlijke verbindingen in moedermelk helpen remmen de groei en de verspreiding van kankercellen ook. Een 1994 studie gepubliceerd in het tijdschrift Cancer Research, bijvoorbeeld, vond dat de Lactoferrine in moedermelk de groei van tumoren in muizen remt. En een andere studie gepubliceerd hetzelfde jaar in het tijdschrift dat medische hypothese bleek dat de vetzuren in moedermelk ook helpen ontmoedigen kanker groei.

Bovendien, verslagen opgedoken jaren mensen daadwerkelijk met behulp van menselijke moedermelk te genezen van hun eigen kankers. Enkele jaren geleden, bijvoorbeeld, een man naar verluidt genezen zijn eigen prostaatkanker door het drinken van een klein beetje van moedermelk elke dag. En in 2009, werd het gemeld door ABC nieuws dat een man U.K. nam dagelijkse dosis van zijn eigen dochter moedermelk om te helpen bij de behandeling van een naar verluidt terminal geval van darmkanker van de dikke die verspreid naar zijn lever en de lymfklieren.

• Nieuwe onderzoek toont vitamine D schuine strepen risico van kanker door 77 procent; kanker industrie weigert ter ondersteuning van de preventie van kanker

• Nieuwe onderzoek toont vitamine D schuine strepen risico van kanker door 77 procent; kanker industrie weigert ter ondersteuning van de preventie van kanker

Permalink naar dit artikel: http://www.naturalnews.com/039656_breast_milk_cancer_cells_breastfeeding.html herdrukken dit artikel: niet-commercieel gebruik OK, cite NaturalNews.com met aanklikbare link.

More Info: Behandeling van onze overtuigingen over ons destructief gedrag

No comments:

Post a Comment