Saturday, March 9, 2013

Uw gids voor partijen zomer en verblijf in vorm

'S zomers is feest voor veel mensen en zal er veel van barbecues en uitgaansavonden die je op dieet zijn uithoudingsvermogen kunnen testen. Dit betekent echter niet dat je moet worden een kluizenaar net te houden van uw lichaam in strand klaar staat. Hier zijn enkele tips over hoe om te genieten van uw pret van de zomer en nog steeds houden slank.

De meesten van ons denken van dranken als calorieën gratis, maar de waarheid van de zaak is er zijn er die er die een grote maaltijd aan schande zouden zetten. Bijvoorbeeld, kan een margarita hebben meer dan 400 calorieën. Meer dan één hebt en u zal niet verspillen weg overal. Een witte wijn spritzer komt aan de andere kant in met slechts 80 calorieën gemiddeld. Nu, dat is een groot verschil.

Als je niet een grote drinker, wilt u in plaats daarvan de soda val voorkomen. Elke soda heeft ongeveer 150 calorieën en ongeveer tien theelepeltjes van suiker. Probeer in plaats daarvan water of zelfs bruisend water als u wilt een beetje fizz aan uw leven toevoegen.

Stel dat u van plan bent op een feestje plezier en u weet dat u zal drinken. Een margarita klinkt erg goed, dus om make-up voor het, niet je hele dag eet. Door uw tweede (of zelfs eerst afhankelijk van de grootte) u bent vergeten alles over uw dieet en uw snacking remmingen zal hebben de kippenren gevlogen. Een verstandige maaltijd eet voordat u gaat en nooit proberen ter vervanging van uw maaltijden met alcoholische dranken. Het is gewoon niet de moeite waard.

Na een nacht op de stad bent je waarschijnlijk moe en een beetje honger. Dit betekent fastfood sinds wie echt wil om te koken op dat uur geen enkele manier. Als je moet gaan voor fast food, stok met de slimste mogelijk keuzes en alleen eten de helft. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar u zult uzelf bedanken in de ochtend.

In plaats van aankomen op een BBQ en het vinden van ze hebben laat niets je kunt veilig eten zonder het trashing van uw dieet, uw gastheer weet van tevoren dat u probeert te kijken wat je eet. Hebben ze gooien een borst van de kip op de grill tevoren voor u. De meeste mensen zullen meer dan bereid om u te ontvangen. Anders, zult u enkel maken iedereen ongemakkelijk als je niet eet en ze zijn.

Het kan erg moeilijk soms vast te houden aan uw dieet als het lijkt alsof de rest van de wereld is genieten van zichzelf. Je hebt te houden met het en herinner me waarom u dit doet. Een gezonde levensstijl is zo veel meer de moeite waard dan een margarita. De kansen zijn, zullen uw gezonde levensstijl besmettelijke en uw vrienden zullen geïnspireerd om te houden met u en gezond te krijgen op hun eigen.

More Info: Matige lichaamsbeweging helpt controle emotionele stress

No comments:

Post a Comment