Saturday, March 9, 2013

Wat "Gezond eten" eigenlijk?

Met honderden verschillende dieetplannen, oefening plannen, fad diëten en gewicht verlies short cuts daar kan het moeilijk voor mensen om erachter te komen wat gezond eten werkelijk betekent. Gezond eten echt heeft te maken met eiwit shakes downing, drastisch snijden calorieën, elimineren koolhydraten en met dieetpillen om te helpen u gewicht verliezen? U wilt nemen van een multivitamine als onderdeel van gezond eten? Als u niet zeker bent wat gezond eten is echt alles over (denk online schooling voor zekere voeding), dan ga je nooit te verkrijgen van het gewicht-verlies succes dat u nodig hebt, omdat fad diëten, honger dieet, vrije diëten koolhydraten en andere dieet short cuts nooit zijn, ooit zal u helpen afvallen op een gezonde, permanente basis.

Eten gezond, eerst en vooral betekent genoeg calorieën consumeren, en dienovereenkomstig de juiste eiwitten, koolhydraten en vetten consumeren. Om te eten gezond, moet u worden het juiste aantal calorieën consumeren voor uw leeftijd, gewicht en levensstijl, die voor een gemiddelde volwassene is ongeveer 2.000 calorieën.

Om te gaan dan dit, je moet eten de juiste verhouding van vetten, eiwitten en koolhydraten gebaseerd op hoeveel calorieën u verbruikt. Deze verhouding is belangrijk, omdat elk van deze drie soorten calorieën absoluut essentieel voor uw gezondheid en goed-zijnd is. Niet alle vetten zijn slechte vetten, dus u wat vet in uw dieet moet, en ondanks wat het Atkinsdieet zegt, low carb of geen carb diëten niet gezond voor je zijn. Een enkele gram van koolhydraten is gelijk aan vier calorieën, dat is hetzelfde voor een één gram van eiwit. Aan de andere kant is een één gram vet gelijk aan negen calorieën. Voedingsmiddelen die laag in vet zijn neigen te zijn hoger in koolhydraten, terwijl koolhydraatarme voedingsmiddelen over het algemeen veel hoger in vet zijn.

Uw lichaam heeft elke dag meer dan 45 verschillende voedingsstoffen nodig. Deze voedingsstoffen zijn absoluut essentieel voor uw gezondheid, en moeten worden verstrekt in het voedsel dat je eet. Er zijn vijf verschillende klassen van voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft, en die koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen zijn. Koolhydraten en zetmeel, vezels en suiker. Eiwitten bevatten 22 verschillende aminozuren die essentieel voor uw gezondheid zijn. Vetten bevatten enkelvoudig onverzadigde vetten, verzadigde vetten en meervoudig onverzadigde vetten. Deze voedingsstoffen zijn van vitaal belang voor het verstrekken van materialen te bouwen uw lichaamsweefsels ook over hen repareren en onderhouden ze. Ze leveren ook stoffen die in uw lichaam proces verordening functioneren en ze leveren de brandstof die u nodig hebt voor je lichaam om energie. Gezond eten is alles over het verstrekken van deze vitale voedingsstoffen voor optimale gezondheid en welzijn.

Om te eten gezond moet u combineren gezonde voeding voor het ontvangen van alle van deze voedingsstoffen. Uw dieet moet rijk aan groenten en fruit, gezonde koolhydraten, eiwitten zoals vlees en eieren en zuivelproducten zoals melk en yoghurt. Door goed te verdelen alle van deze levensmiddelen in uw dieet, zul je over het algemeen een veel grotere kans van gezond eten.

Link: Peanut Butter herinneren video 's

No comments:

Post a Comment