Sunday, March 10, 2013

Wat is bevroren schouder?

De term "bevroren schouder" alle soorten van mentale beelden oproept, maar deze term verwijst naar een blessure die is heel gebruikelijk. Een bevroren schouder is een pijnlijke probleem dat in een gebrek aan mobiliteit van de getroffen schouder resulteert en het kan vrij lastig voor veel mensen. Geschat wordt dat ten minste 2% van de bevolking heeft te maken met deze kwaal en veel van dat segment tussen de leeftijden van 40 en 60 zijn.

Terwijl bevroren schouder als gevolg van het verouderingsproces optreden kan, kan het ook het resultaat van een sport schade. Bijvoorbeeld, is dit een veelgehoorde klacht van werpers, quarterbacks en zelfs tennisspelers. Het is vergelijkbaar met een rotator cuff-probleem, maar het gaat eigenlijk om de capsule rond het gewricht. Na verloop van tijd, met name indien juiste behandeling is niet gegeven, dit capsule verdikt en verhardt tot het punt waar de beweging bijna onmogelijk is.

Het hele proces van omgaan met een bevroren schouder kun je meer dan twee jaar. Typisch, het begint met een doffe, pijnlijke pijn, vooral na een inspannende activiteit. Deze pijn wordt scherper als er niets wordt gedaan, en in een paar maanden, de schouder wordt "bevroren." Verkeer is sterk verminderd en verhoogt het niveau van de pijn. Het kan meer dan 24 maanden voor het proces van "ontdooien" waar de capsule keert terug naar haar voormalige staat en beweging is weer mogelijk duren.

Als u een bevroren schouder als gevolg van overdreven inspanning, of zelfs als het kwam om onbekende redenen, er enkele stappen zijn die u kunt nemen om te helpen versnellen het genezingsproces. Eerst en vooral, moet de activiteit waardoor de bevroren schouder worden gestopt. Bijvoorbeeld, een voetbal gooien herhaaldelijk is niet alleen zal ongelooflijk pijnlijk, maar het eigenlijk de schade erger kan maken.Fysieke therapie wordt algemeen aanbevolen, maar dit kan heel pijnlijk zijn. Het is het beste om een professional die u helpen als uw specifieke geval van bevroren schouder zeer slecht is. In sommige ernstige gevallen, kan uw arts moeten het voorschrijven van een chirurgische ingreep om te voorkomen dat de pijn erger.

Bepaalde oefeningen kunnen worden uitgevoerd om te helpen met de pijn en mobiliteit te vergroten. Schouder rekoefeningen zijn het meest gunstig, maar alleen wanneer zij correct worden uitgevoerd. Bewegingen moet traag en de patiënt moet nooit over stuk. U kunt brengen de getroffen arm voor je lichaam houden je elleboog met de andere hand en langzaam strekken zich uit de naad. Andere oefeningen omvatten liggend op je rug en langzaam de getroffen arm opvoeding van boven je hoofd.

Om te voorkomen dat bevroren schouder, is het essentieel om goed op te warmen voordat u probeert elke oefening dat het repetitieve of richt zich voornamelijk op de schouder. Naast sport spelers, dit kan ook een groot probleem voor gewicht lifters en die een heleboel pull ups of andere oefeningen die doen gewicht lager zijn. Met goede stretching en de juiste oefening technieken, kan deze pijnlijke aandoening worden vermeden.

Link: Heeft uw kind een het eten wanorde?

No comments:

Post a Comment