Sunday, March 10, 2013

Weight Loss Secrets pt 2

De juiste gewichtsverlies geheimen kunnen echt ver gaan in die u helpen bereiken het gezonde en natuurlijke gewichtsverlies die u zoekt. Hier zijn sommige gezonde en natuurlijke gewicht loss secrets.

Gewicht Loss Secret #1 - duik uw brood in plaats van botert het. Maken gebruik van olijfolie in plaats van de oude stand-by, boter, want het is gezonder en het zal ook helpen u minder te eten. Een recente studie bleek dat mensen hun brood in olijfolie dompelen aten 52 minder calorieën als gemiddelde in vergelijking met degenen die zijn met behulp van boter op hun brood.

Gewicht Loss Secret #2 - toevoegen aan uw granen. Bestrooi vlas op de top van uw granen. Grond lijnzaad is hoog in vezel en het kan echt helpen om te beteugelen uw honger terwijl het elimineren van calorieën. U kunt het ook toevoegen aan de yoghurt, alsmede brood en muffin mixen. U vindt dat het in health food winkels en sommige lokale kruideniers zo goed en echt een beetje gaat een lange weg.

Gewicht Loss Secret #3 - kiezen voor een slimmere salade dressing. Probeer balsamico azijn mengen met Dijon mosterd, mierikswortel en olijfolie en dressing uw salade voor slechts 20 calorieën en een en een halve gram vet die is veel minder dan het serveren voor de meeste commerciële slasaus rassen.

Gewicht Loss Secret #4 - schema een doktersafspraak, zodat kunt u een bloedonderzoek. Verrassend, heeft ongeveer 1 op elke 12 vrouwen een schildklier dat underactive, wat betekent dat haar metabolisme onnatuurlijk kan worden vertraagd. De meeste van deze vrouwen zijn niet volledig op de hoogte. Bent u een van hen?

Gewicht Loss Secret #5 - Superformaat de fles of glas die u voor water gebruikt. Wanneer u een grotere container hebt, zult u gemotiveerd om te drinken meer, en dit zorgt ervoor dat u het water dat krijgt nodig u dagelijks hebt.

Gewicht Loss Secret #6 - Curb hunkeren naar door tricking uw smaakpapillen. Alles wat u hoeft te doen is te zuigen op een menthol of eucalyptus hoest druppel te beteugelen die vervelende hunkeren naar bijna direct.

Gewichtsverlies geheim #7 - u kunt spice up uw maaltijden om te stoppen met eten sneller. Wanneer u capsaïcine toevoegt of Chili peper op uw voedsel hot, het mogelijk is om te stoppen met eten veel spoediger, zodat u kunt gedeelte controle tijdens het kappen van calorieën op hetzelfde moment uit te oefenen.

Gewicht Loss Secret #8 - meer melk drinken. Net als met water, magere melk drinken gaat helpen te vullen uw maag, maar omdat het ook koolhydraten bevat, het is uitstekend op het helpen u bij het gevoel volledig zodat u uiteindelijk daardoor minder eten.

More Info: Vijf mobiele toepassingen ideaal voor fietsers

No comments:

Post a Comment