Friday, March 15, 2013

Zien op 11: Populaire Rave Drug Molly draagt ernstige bijwerkingen...

NEW YORK (CBSNewYork)-Ouders kunnen hebben reden tot bezorgdheid als ze horen dat hun kinderen praten over "Molly." Het is niet de naam van een vriend, maar een gemeenschappelijk alias voor een potentieel gevaarlijke drug.

Molly of MDMA is de meest gebruikte in de drug extase chemische stof. Het heeft zijn verheerlijkt door een aantal musici en Madonna heeft het zelfs een schreeuw uit.

Molly gebruikers beweren dat de drug geeft hen intense gevoelens van plezier, maar dat de hoge wordt gevolgd door een ernstige crash die omvat niveaus van depressie dat sommigen hebben genoemd "verlammende."

"Het is echt slecht. U wil niet te krijgen u wilt niet eten alles. U zitten gewoon er. U niet wilt om te praten met iedereen,"zei een tiener die sprak anoniem CBS 2′s Kristine Johnson.

"Het kan doden u, want uw lichaamstemperatuur omhoog gaat. Het kan je vermoorden omdat het veroorzaakt een aanval. Het kan je vermoorden omdat het veroorzaakt hartstilstand,"zei Dr. Stephen Dewey van het Instituut Feinstein.

De lage kosten van de drug en de beschikbaarheid hebben veroorzaakt Molly gebruik te stijgen, zeggen de deskundigen.

"Het is allemaal voorbij; het is overal. Het is zo gemakkelijk zoals in te gaan op een winkel en kopen van een fles van Coca Cola; het is zo makkelijk,"zei John Corbett van Maryhaven stappen om te leven.

Het aantal wederverkopers die nu hoogst verslavende drugs zoals metamfetamine aan hun Molly product toevoegt toe te voegen reden voor alarm is, een beweging die deskundigen zeggen is een poging om op te hitsen herhaal het bedrijfsleven.

"Ze absoluut proberen om meer kinderen verslaafd aan het, zodat meer kinderen gaan uit en krijgen, waardoor de vraag, die de prijs, die meer inkomsten oproept genereert," verklaarde Dr. Dewey.

No comments:

Post a Comment