Thursday, February 28, 2013

Geen daling waargenomen in lupus fakkels na hydroxychloroquine verandering - Healio

Hydroxychloroquine bedragen wijzigen deed niet gestaag de prijs verlagen van lupus fakkels ondanks de relatie tussen lagere lichaam hydroxychloroquine niveaus en verhoogde systemische lupus erythematosus activiteit, gebaseerd op de resultaten van onderzoek. In een, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde, multicentrische proef, wetenschappers in Frankrijk beschouwd als 573 individuen (gemiddelde leeftijd, 39 jaar; 92% vrouwen) met systemische lupus erythematosus (SLE) die al gericht withAhydroxychloroquine (HCQ) voor een gemiddelde van 6,7 jaar. Personen hadden een mediane infectie duur van 8 jaar, en 12% actieve SLE. Honderd zeventig - een van de personen wier HCQ bloedniveaus tussen 100 ng/mL en 750 ng/mL waren werden willekeurig verdeeld in twee groepen. Dagelijkse HCQ dosis bleef de exacte hetzelfde voor groep 1 (n = 84; gemiddelde leeftijd, 41 jaar; 86% vrouwen), terwijl een verhoogde dosis werd ontvangen door groep 2 (n = 87; betekenen leeftijd, 38 jaar, 89% vrouwen) te bereiken doel bloed HCQ hoeveelheden bij de minste 1000 ng/mL. Bedrag van patiënten met vlammen in de follow-up van 7-maand was het belangrijkste eindpunt. SLE flare tarieven waren vergelijkbaar tussen groepen: vijf en twintig procent in groep 1 en 27.6% in groep 2 (P =. 7). Therapietrouw verbeterd, maar werd voorgesteld met een aanzienlijke spontane escalatie in HCQ bloed concentratie in beide groepen tussen beoordeling en randomisatie (P =. 0001). Personen die werden behandeld op het doel van HCQ bloed hoeveelheden van 1000 ng/mL of zelfs meer tijdens de follow-up van de neiging om minder vlammen (20,5%) in vergelijking met degenen met lagere HCQ bloed concentraties (35.1%; P =. 12). aThis onderzoek bevestigt de [farmacokinetische/farmacodynamische] relatie voor HCQ bij patiënten met SLE, een de onderzoekers gesloten. aeerste resultaten rechtvaardigen niet suggereren een helende editie van HCQ dosis [HCQ lichaam concentratie]. Echter wij verklaren dat [HCQ bloed concentratie] worden getest te detecteren nonadherence, speciaal bij patiënten met actieve infectie, en te helpen van patiënten met slechte naleving van reach [de HCQ bloed concentratie doelstelling van ten minste] 1000 ng/mL.a

Link: Happy Valentine's Day: 10 manieren om te schakelen haar...

3 gearresteerd in diefstal van dakpannen gordelroos vrachtwagen - The Seattle Times

Autoriteiten zeggen drie mannen beschuldigd van het stelen van een commerciële truck geladen met ongeveer 10.000 dollar waard van dakshingles van een Portland, Oregon, business zijn gearresteerd in Castle Rock, Wash.

Autoriteiten zeggen drie mannen beschuldigd van het stelen van een commerciële truck geladen met ongeveer 10.000 dollar waard van dakshingles van een Portland, Oregon, business zijn gearresteerd in Castle Rock, Wash.

De Oregonian verslagen (http://is.gd/o3ffEI) dat de vrachtwagen van ABC leveren Co. was uitgerust met GPS, waardoor officieren om bij te houden aan een huis.

Gearresteerd werden Matthew C. Chapman van Castle Rock, Wash.; een voorbijgaande geïdentificeerd als Mathew C. Caldwell en Gene L. Dodds van Portland.

Ze werden geboekt in de Cowlitz County, Wash., gevangenis voor onderzoek naar mensenhandel gestolen eigendom, diefstal en het bezit van een motorvoertuig gestolen.

Cleveland Kliniek studie toont waarom maagomleiding diabetes - Plain Dealer kunt afrossen

"Het is prachtig, omdat we nog niet deze metabolisch effect van andere therapieën voor diabetes gezien." Dr. Sangeeta klimdaan

CLEVELAND, Ohio--Een studie door Cleveland Clinic artsen vorig jaar bleek dat maag-bypass chirurgie kan knock-out diabetes in een kwestie van dagen.

Sangeeta Kashyap, een endocrinoloog bij de kliniek, legt uit: "een maag-bypass wijzigingen hormonen in de darm, die activeert de alvleesklier om te beginnen met het opnieuw maken van insuline."

Klimdaan was de hoofdonderzoeker in deze studie van 60 personen, die allen had diabetes. Een derde had een maag-bypassoperatie, een derde had een gewijzigde versie, genaamd maag mouw chirurgie, en de controlegroep had slechts intensieve medische behandeling.

"Mensen die de maag-bypassoperatie hadden had het beste effect op de alvleesklier productie van insuline, en het vermogen van het lichaam te gebruiken die insuline," zegt klimdaan. "Dit effect werd niet gezien op degenen die nam medicatie.

De resultaten van deze studie aanbieding hoop voor vele diabetici, zegt ze, die worstelen met hun gewicht en hun bloedsuiker controle.

"Het is echt moeilijk voor mensen op glucose-verlagende geneesmiddelen en insuline om gewicht te verliezen--in feite, de meeste patiënten ervaren gewichtstoename als ze het nemen van de drugs."

De gerandomiseerde trial controle sprake van een toename van hormonen geproduceerd door de darmen, die de alvleesklier om insuline te stimuleren. Het bleek dat ook het verlies van buikvet na de operatie in de verlossing van diabetes helpt.

"Alle drie van de patiëntengroepen toonde enige verbetering in hun bloed suiker graven," zegt klimdaan. "Maar de grootste verbetering was in die met maag-bypass."

Timothy Ferree, 46, van Macedonië, had een maag-bypassoperatie bij de kliniek van vijf jaar geleden. Hij had toen, diabetische al ongeveer vier jaar en had een body mass index van 35, die wordt beschouwd als matig zwaarlijvig.

"Daarvoor, was ik niet vertrouwd met het concept van het gebruik van bariatric chirurgie voor diabetes," zei hij. "Maar ik was zeker geïnteresseerd in het doen een betere baan van het beheer van [mijn diabetes]."

De chirurgie en herstel verliep vlot, zei hij, en op zijn vier weken durende check-up, hij ontdekte die zijn diabetes onder controle was en hij niet langer nodig zijn medicatie.

"Mijn diabetes in wezen werd opgelost-- en dat gebeurde lang voordat ik verloren het grootste deel van het gewicht," zei hij. Sinds de operatie, de 6-foot stay-at-home papa heeft verloren 65 lbs., en is nu net onder 200 pond.

Klimdaan zei dat alle patiënten in de studie zal blijven worden gevolgd in de komende vijf jaar te controleren van het voortdurende effect van hun operatie.

Vanwege de effectiviteit van maag-bypass chirurgie, de kliniek dit jaar begon de kosten--het kan lopen ongeveer $25.000--voor werknemers die in aanmerking komt omdat hun diabetes niet onder controle is.

Via: Met kettlebell swing te werken benen, schouders en buik

Het is de tijd voor kersen en jicht - SunLive (website)

Jicht is een vorm van artritis het resultaat van een opbouw van de niveaus van kristallen. Dit resulteert in de vorming van urinezuur kristallen in synoviale gewrichten, meest gemiddeld in de grote teen. Zoals het was gerelateerd aan tal van alcohol en grote vlees food dieet zou het de adisease van de kingsa ooit werd genoemd. Feestelijke tijd verwennerij betekent dat dit voor een paar van de ergste tijd van het jaar. Aangezien urinezuur kristallen in het gewricht onze afweermechanismen reageert door levensgevaarlijke gezamenlijke weefsel. Dat irritatie, gecombineerd met de werkelijke kristallen, wat de oorzaak van veel van de pijnlijke symptomen is. Interessant is dat mensen met jicht hebben vaak of andere inflammatoire ziekten zoals diabetes type 2, coronaire hart infectie en zijn vaak overgewicht ontwikkelen. Dieet medicatie Auteur F. Hameed, MD (2010), adviseert mensen met jicht minder rood vlees eten, verhogen van omega 3 van vissen olie suppletie plaats veel vis eten, verhoging van fruit, groenten en bonen, verlagen hoge suiker voedsel vooral hoog fructose stroop frisdranken, alcohol te verlagen, verhogen nul vet zuivel vooral groot yoghurt en twee liter water per dag drinken. Kersen hebben hoge bedragen van nuttige stoffen die helpen zal, met inbegrip van anthocyanen en ellaginezuur. Deze materialen kunnen minimaliseren COX - 2 voedingsstoffen, die leiden ontsteking tot. De kersen zal worden de taart mensen, dus Selecteer onrijpe vrucht maar een seizoensgebonden winkel op kersen eventueel niet genoeg zijn kan. Degenen met jicht zal hebben om zich te houden aan een collectie programma van voeding en supplementen te maken zeker maximale inname van de meest belangrijke vitaminen. De absolute meest succesvolle gezonde technieken omvatten de hoge purine voedingsmiddelen te verlagen, maar steeds meer nuttige oliën en plantaardige voedingsmiddelen die helpen verminderen de kristallen en ontsteking verminderen. Ik stel voor om gemengde plant dranken, vette vis, sommige noten en zaden, avocado en olijfolie. Het verliezen van gewicht en steeds rietenknipper kan ook helpen. Met betrekking tot nuttige producten, neem rond 6000mg van vitamine E gestabiliseerd visolie en voeg een gemengde anti-oxyderende Formule. Zoeken naar antioxidanten geëxtraheerd uit acai, druif zaad OPC en resveratrol. Dit in combinatie met een grote multi-mineral/multi-vitamin kan helpen uw beschermingssysteem immuun te maken minder irritatie. Geef me een seintje als u meer informatie nodig. Te worden aangeboden op mijn nieuwsbrief hoofd naar www.johnarts.co.nz en bezoek www.abundant.co.nz is John Arts de Schepper van overvloedige gezondheid. Te bemachtigen van John telefoon (regionale) 578 9051 of 0800 423 559.

Via: Verminderd intramurale zorg en uitdagingen In geestelijke gezondheid behandeling...

Het is de full-time voor kersen en jicht - SunLive (website)

Jicht is slechts een vorm van artritis het resultaat van een opbouw van de niveaus van kristallen. Dit resulteert in de vorming van urinezuur kristallen in synoviale gewrichten, meest een gemiddelde van in de grote teen. Zoals het was geassocieerd met grote vlees diëten en tal van alcohol was het na de adisease van de kingsa genoemd. Feestelijke periode plezier betekent dat dit voor een paar van de ergste tijd van het jaar kan zijn. Als urinezuur kristallen vorm in het gewricht dat ons immuun beschermingssysteem reageert door levensgevaarlijke gezamenlijke structuur. Dat infectie, gecombineerd met echte deposito's, wat veel van de pijnlijke symptomen kunnen veroorzaken is. Blijkbaar, mensen met jicht vaak hebben of andere inflammatoire aandoeningen zoals diabetes type 2, cardiovasculaire systeem infectie en zijn vaak overgewicht ontwikkelen. Gezonde medicatie schrijver F. Hameed, MD (2010), adviseert individuen met jicht minder rood vlees eten, verhogen van omega 3 van vissen olie suppletie in de plaats van veel vis eten, verhogen van fruit, groenten en bonen, verminderen hoge suiker maaltijden met name hoog fructose stroop frisdrank, lagere drank, minder vet zuivel vooral groot yoghurt verhogen en twee liter water per dag drinken. Kersen hebben grote niveaus van nuttige stoffen die helpen zal, met inbegrip van anthocyanen en ellaginezuur. Deze ingrediënten helpen limiet COX - 2 enzymen, die leiden ontsteking tot. De kersen zal de zure mensen, daarom Selecteer onrijpe vruchten echter een seizoensgebonden pralerij op kersen kan niet zijn genoeg. Mensen die jicht hebben zal hebben te houden aan een plan voor het verzamelen van supplementen en voeding te maken zeker maximale inname van de zeer belangrijke vitaminen. Waarschijnlijk de meest succesvolle strategieën van de natuurlijke betrekken de hoge purine voedingsmiddelen te verlagen, maar toenemende gunstig oliën en plantaardige voedingsmiddelen die helpen verminderen van urinezuur en ontsteking verminderen. Ik stel voor om gecombineerde plantaardige dranken, vette vis, sommige zaden en noten, druivenmost en kokosnoot olie. Het verliezen van gewicht en het krijgen van trimmer zal ook helpen. Nemen met betrekking tot nuttige producten, rond 6000mg van e vitamine gestabiliseerd visolie en zet in een gemengde anti-oxidant systeem. Zoek naar antioxidanten afkomstig uit acai, druif zaad OPC en resveratrol. Uw immuun systeem kan worden geholpen door dit gecombineerd met een goede multi-mineral/multi-vitamin te maken minder ontsteking. Bel me als u meer info nodig. Om deel te nemen mijn regelmatige publicatie zou Ga naar www.johnarts.co.nz en bezoek www.abundant.co.nz John Arts de Schepper van overvloedige gezondheid. Contact opnemen met John telefoon (lokale) 578 9051 of 0800 423 559.

Link: Van Red Hot paprika naar een warm nieuw u

Geconfronteerd met kanker, duikt Lindsay in record 8e termijn als wetgevende leider - Newsday (abonnement)

Oorspronkelijk gepubliceerd: 25 februari 2013 7:39 PMUpdated: 25 februari 2013 9:50 PMBy PAUL LAROCCO paul.larocco@newsday.com

Onlangs geïnstalleerde Suffolk County wetgever presiderende officier William J.Lindsay wordt geconfronteerd door adjunct County Executive Paul Sabatino net na de wetgever sessie beëindigd. (Januari 3, 2006)

Op 2 januari was Bill Lindsay unaniem herkozen voor een record achtste termijn als presiderende functionaris van de Suffolk County wetgever, als zijn vrouw en kinderen keek op. Collega's gedoucht de democraat Holbrook met dergelijke hoge lof dat Lindsay grapte dat zijn hoofd zou krijgen zo groot, "Ik zal niet krijgen uit de kamer."

Inhoud Preview deze inhoud is exclusief voor Newsday digitale toegang en levering aan huis 7-daagse abonnees en optimale Online klanten.

Link: Verminderd intramurale zorg en uitdagingen In geestelijke gezondheid behandeling...

Geavanceerde borstkanker kan groeien onder vrouwen, studie ziet - Nyc Times

De incidentie van hoger niveau borstkanker bij jongere vrouwen, leeftijden van 25 tot en met 39, kan hebben verbeterd enigszins in de afgelopen drie decennia, gebaseerd op onderzoek dinsdag geproduceerd. Maar meer onderzoek is nodig om te bevestigen de vaststelling, dat is gebaseerd op een analyse van het onderzoek, het onderzoek deskundigen zeiden. Zij begrijpen niet wat deze toename kunnen veroorzaakt hebben. Sommige externe deskundigen vroeg zich af of de stijging waar was, en uiting gegeven aan bezorgdheid dat de record vrouwen onnodig zou kunnen ontmoedigen. Het onderzoek, geopenbaard in The Journal of the American Medical Association, vond dat geavanceerde gevallen naar 2,9 per 100.000 jongere vrouwen in 2009, van 1,53 per 100.000 vrouwen in 1976 gestegen een ' een groei van 1.37 gevallen per 100.000 vrouwen in 34 jaar. De totalen werden ongeveer 250 dergelijke gevallen per jaar in de jaren zeventig, en meer dan 800 per jaar in ' 09. Hoewel klein, de verhoging was statistisch significant, en de onderzoekers zei dat het was zorgelijk omdat het betrokken kanker die al had verspreid aan organen zoals lever of longen tegen de tijd dat het werd gediagnosticeerd, vermindert die aanzienlijk overlevingskansen. Voor nu is het enige advies dat de onderzoekers aan jonge vrouwen bieden zal te bekijken van een arts snel als zij waarnemen palen of pijn of elk andere verbeteringen in de borst, en nooit te geloven dat ze geen kanker van de borst kan hebben omdat ze jong en gezond zijn, of geen Genealogie van de ziekte hebben. Bijgewerkte kanker kan en komt bij jonge vrouwen, een zei Dr Rebecca H. Brown, de eerste auteur van de medische en studie directeur van de adolescent en jonge volwassen oncologie methode in Seattle Childrenas ziekenhuis. Maar Dr. Johnson opgemerkt dat er geen bewijs dat het testen helpt jongere vrouwen die een typische risico voor de ziekte en geen symptomen hebben. aWeare absoluut geen voorstander van dat vrouwen mammografie op jeugdige leeftijd krijgen dan meestal is opgegeven, zei ze. Gespecialiseerde teams variëren over wanneer screening beginnen moet; Sommigen zeggen dat op de leeftijd van 40, anderen 50. Borstkanker is niet gebruikelijk in jonge vrouwen; alleen 1,8 procent van de meeste gevallen zijn gediagnosticeerd in vrouwen van 10 procent bij vrouwen, en 20 tot 34 35 tot en met 44. Wanneer kan het voorkomen, de ziekte is echter vaak meer dodelijke bij jongere vrouwen dan bij oudere mensen. Onderzoekers zijn niet zeker waarom. De onderzoekers geanalyseerd gegevens uit ziener, een toepassing uitgevoerd door het National Cancer Institute te verzamelen van kankeronderzoek over 28 procent van de bevolking van de Verenigde Staten. De studie gebruikt ook gegevens van weleer toen SEER kleiner was. Het onderzoek is gebaseerd op gegevens uit 936,497 vrouwen die borstkanker van 1976 tot en met 2009 had. Hiervan waren 53,502 25 tot en met 39 jaar oud, met inbegrip van 3,438 die borstkanker geavanceerde had, een afkorting voor gemetastaseerde of verre ziekte. Jongere meisjes waren de enige degenen in wie metastatische ziekte eigenlijk gestegen, de onderzoekers gevonden. Dr Archie Bleyer, een wetenschappelijk onderzoek professor in straling geneeskunde aan de Knight Cancer Institute aan de Oregon Health and Science University in Portland die hielp produceren de analyse, zei wetenschappers had een behoefte om te bevestigen de toename van geavanceerde borstkanker bij vrouwen in Amerika en ontdek of het in andere ontwikkelde westerse landen voordoet zich. aThis kan worden de eerste verklaring van dit soort een hij zei, toevoegend dat onderzoekers hadden eerder gevraagd collega's in Canada om er gegevens te analyseren. Ontzag moeten dit om te controleren of ons over dit eventueel met betrekking tot bijna eng tendens, een Dr. Bleyer zei. aThen en alleen dan zijn dat we echt bezorgd over wat de oorzaak is, omdat de plaats moet zeker wel bepaalde ITA real.a die Dr. Johnson zei dat haar eigen ervaring leidde haar om te controleren in de statistieken over de ziekte in dames. Toen ze was 27; Ze is nu 44 zou ze borstkanker. Door de jaren heen leidt collega's en vrienden vaak jonge vrouwen met de ziekte aan haar voor hulp. aIt viel net me precies hoeveel van die personen die er waren, zei ze. Dr. Donald A. Berry, een specialist op borstkanker informatie en een biostatistische aan de Universiteit van Texasa M.D. Anderson Cancer Center in Houston, zei dat hij was sceptisch over het zoeken, al was het statistisch significant, want de grootte van deze toename zo weinig was een ' 1.37 omstandigheden per 100.000 vrouwen, over de spanwijdte van 30 jaar. Meer testen en nauwkeuriger proeven te identificeren van het stadium van kanker op het moment van diagnose kunnen goed zijn voor de verhoging, zei hij. aniet verschillende vrouwen in de leeftijd 25 tot en met 39 laten testen, maar sommige doen, maar het duurt slechts een paar volledig rekenschap voor een opmerkelijke verhoging van 100.000, een Dr. Berry zei. Dr. Silvia H. De studie werd ondervraagd door Formenti, een deskundige kanker van de borst en de voorzitster van Radiotherapie Oncologie aan New York University Langone Medical Center, gedeeltelijk omdat terwijl het een verhoogde incidentie van hoger niveau infectie gevonden, het kreeg niet de bijbehorende escalatie in sterfgevallen die kunnen worden verwacht. Een woordvoerster voor een groep voor jonge vrouwen met borstkanker, Young Survival coalitie, zei dat de organisatie ook afgevraagd of verbeterde diagnose- en enscenering controles geheel of gedeeltelijk van de stijging kunnen verklaren. aWeare nemen een kijkje op deze kennis met de nodige voorzichtigheid, een zei de spreker, Michelle Esser. Verbazing donat wilt uitnodigen angst of alarm.a zei ze het was zeer belangrijk op te merken dat de resultaten gewoon aan vrouwen die had metastatische ziekte tijdens het moment van diagnose toegepast, en niet aan te geven dat vrouwen die al vroeg stadium kanker had ervaren een verhoogde dreiging van gevorderde ziekte. Dr. J. Hij werd gezegd door leonard Lichtenfeld, plaatsvervangend chief medical officer van de American Cancer Society, en een voor de samenleving dacht dat de verhoging van de echt was. Verbazing willen om ervoor te zorgen dit is niet oversold of dat mensen opeens erg nerveus dat we een enorm probleem hebben krijgen, zei een Dr. Lichtenfeld. donat ontzag. Maar we zijn betrokken, dan we today.a hebben dat we een nog ernstiger probleem zou kunnen met de tijd hebben,

Manager Ned Yost heeft galblaas verwijderd, keert terug naar Kansas City Royals... - Yahoo! sport (blog)

(AP)Kansas City Royals manager Ned Yost zei hij had meegemaakt van twee jaar van terugkerende pijn en gewoon niet meer kon niet staan. Bovendien, wilde hij niet het ongemak hij voelde om te voorkomen dat hem genieten van legendarische Kansas City barbecue, die hij heeft gewend geraakt.

Dus, op dinsdag avond, Yost verliet Royals kamp in verrassing, Ariz. voor nabijgelegen Phoenix, waar een arts die voor de Arizona Diamondbacks werkt zijn galblaas verwijderd. De chirurg gemaakt door Yost de graaf, drie insnijdingen. Yost de vrouw moest rijden hem thuis na de ambulante chirurgie. En toch, door de volgende ochtend, was hij weer aan het werk.

"De dokter zei, toen hij klaar was, 'We hebben dit uit op het nippertje omdat je echt hebben enkele problemen waren fixin''," zei Yost.

Yost, 57, zei zijn galblaas "begon omhoog te handelen" toen hij aankwam bij spring training en na het krijgen van zelf uitgecheckt, artsen gevonden "twee of drie grote stenen," met inbegrip van die was een buis volledig blokkeren. Hoe slecht was de pijn?

"Het net voelt alsof je hebt vier messen in uw kant en de rest van uw buik zijn gebonden zoals 50 knopen en u kan niet opstaan, u kan niet vaststellen. Het is gewoon vreselijk pijn, maar het in het algemeen afneemt na vier of vijf uur en je krijgt een beetje slaap,"zei hij.

Kaegel gevraagd aantal Yost van spelers en ze waren onder de indruk met zijn pijn tolerantie en het vermogen om de overgang snel uit chirurgie te honkbalveld. Linker-hander Bruce Chen zei, hopelijk jokingly dat hij niet kon voor een dag vragen uit meer als zijn arm pijn voelde omdat, goed, als Ned de pijn nemen kon... Om terug naar de galblaas, is er een ander deel dat ik niet begrijp. Hier is Ned, praten over wanneer de pijn de ergste is:

"Het slechtste deel over het is dat het gaat na als kruidig en vettig voedsel en een van mijn favoriete dingen in de zomer is om te eten barbecue ribben. Ik zou eten 'em en, zeker genoeg, die nacht u zou hebben een aanval en ik was niet van plan door middel van het deze zomer. Die ribben zijn te belangrijk om me."

De galblaas slaat gal, die bij de vertering van vet helpt. Een persoon kan functioneren OK zonder een galblaas, maar sommige patiënten-misschien wel meer dan sommige — moet voorzichtig zijn met het eten van vettig voedsel (zoals barbecue ribben, Ned). Diarree, onjuiste vet absorptie en algemene blahs kunnen resulteren. Yost is nog steeds die kunnen hebben problemen met de spijsvertering als zijn dieet nog steeds vet. En te voorkomen de galblaas te verwijderen zal niet noodzakelijkerwijs dat galstenen terugkeren, hetzij.

Dus, om recap: Yost maakt een twijfelachtig besluit terug te gaan naar het werk ongeveer 12 uur na het hebben van chirurgie. Hij plannen ook vrolijk op terug te keren naar zijn vet dieet vet ribben, maar hij hoeft niet zoveel gal opgeslagen om te breken in de spijsvertering, die hem tot het ziek wordt geopend. Dat hij zijn gedachten veranderen en de ribben ontslaan? Hier is één meer tekstblok van MLB.com:

Yost de vrouw, Deborah, dreef hem terug naar hun hotel verrassing ongeveer 11 uur op dinsdag. Hij had een chocolade milkshake, ging naar bed en sliep vast.

Een chocolade milkshake. Niet dat veel vet hebben daarin? Ik ben niet een arts en ik niet eens willen spelen op het Internet, maar lijkt dit iedereen anders zo eigenaardig? Ofwel de artsen Yost niet vertellen wat er kan gebeuren, of hij het negeren van hen.

Volg Dave rond de Liga Cactus dit voorjaar!Ook, interactie met @AnswerDave, @MikeOz, @Townie813 en @bigleaguestewon Twitter, langs met de BLS Facebook-pagina!

Andere populaire inhoud op Yahoo! Sport: • raketten handel voor de vijfde keuze in de 2012 draft• Kentucky Vanderbilt door het spelen van een spel team bestrijkende van dodgeball• Danica Patrick flying high persoonlijk en professionally• voorbereid Giancarlo Stanton geraakt in hoofd met worp door top Marlins vooruitzicht

Directeur Ned Yost heeft galblaas verwijderd, keert terug naar Kansas City Royals... - Yahoo! sport (weblog)

(AP)Kansas City Royals manager Ned Yost zei hij had meegemaakt van twee jaar van terugkerende pijn en gewoon niet meer kon niet staan. Bovendien, wilde hij niet het ongemak hij voelde om te voorkomen dat hem genieten van legendarische Kansas City barbecue, die hij heeft gewend geraakt.

Dus, op dinsdag avond, Yost verliet Royals kamp in verrassing, Ariz. voor nabijgelegen Phoenix, waar een arts die voor de Arizona Diamondbacks werkt zijn galblaas verwijderd. De chirurg gemaakt door Yost de graaf, drie insnijdingen. Yost de vrouw moest rijden hem thuis na de ambulante chirurgie. En toch, door de volgende ochtend, was hij weer aan het werk.

"De dokter zei, toen hij klaar was, 'We hebben dit uit op het nippertje omdat je echt hebben enkele problemen waren fixin''," zei Yost.

Yost, 57, zei zijn galblaas "begon omhoog te handelen" toen hij aankwam bij spring training en na het krijgen van zelf uitgecheckt, artsen gevonden "twee of drie grote stenen," met inbegrip van die was een buis volledig blokkeren. Hoe slecht was de pijn?

"Het net voelt alsof je hebt vier messen in uw kant en de rest van uw buik zijn gebonden zoals 50 knopen en u kan niet opstaan, u kan niet vaststellen. Het is gewoon vreselijk pijn, maar het in het algemeen afneemt na vier of vijf uur en je krijgt een beetje slaap,"zei hij.

Kaegel gevraagd aantal Yost van spelers en ze waren onder de indruk met zijn pijn tolerantie en het vermogen om de overgang snel uit chirurgie te honkbalveld. Linker-hander Bruce Chen zei, hopelijk jokingly dat hij niet kon voor een dag vragen uit meer als zijn arm pijn voelde omdat, goed, als Ned de pijn nemen kon... Om terug naar de galblaas, is er een ander deel dat ik niet begrijp. Hier is Ned, praten over wanneer de pijn de ergste is:

"Het slechtste deel over het is dat het gaat na als kruidig en vettig voedsel en een van mijn favoriete dingen in de zomer is om te eten barbecue ribben. Ik zou eten 'em en, zeker genoeg, die nacht u zou hebben een aanval en ik was niet van plan door middel van het deze zomer. Die ribben zijn te belangrijk om me."

De galblaas slaat gal, die bij de vertering van vet helpt. Een persoon kan functioneren OK zonder een galblaas, maar sommige patiënten-misschien wel meer dan sommige — moet voorzichtig zijn met het eten van vettig voedsel (zoals barbecue ribben, Ned). Diarree, onjuiste vet absorptie en algemene blahs kunnen resulteren. Yost is nog steeds die kunnen hebben problemen met de spijsvertering als zijn dieet nog steeds vet. En te voorkomen de galblaas te verwijderen zal niet noodzakelijkerwijs dat galstenen terugkeren, hetzij.

Dus, om recap: Yost maakt een twijfelachtig besluit terug te gaan naar het werk ongeveer 12 uur na het hebben van chirurgie. Hij plannen ook vrolijk op terug te keren naar zijn vet dieet vet ribben, maar hij hoeft niet zoveel gal opgeslagen om te breken in de spijsvertering, die hem tot het ziek wordt geopend. Dat hij zijn gedachten veranderen en de ribben ontslaan? Hier is één meer tekstblok van MLB.com:

Yost de vrouw, Deborah, dreef hem terug naar hun hotel verrassing ongeveer 11 uur op dinsdag. Hij had een chocolade milkshake, ging naar bed en sliep vast.

Een chocolade milkshake. Niet dat veel vet hebben daarin? Ik ben niet een arts en ik niet eens willen spelen op het Internet, maar lijkt dit iedereen anders zo eigenaardig? Ofwel de artsen Yost niet vertellen wat er kan gebeuren, of hij het negeren van hen.

Volg Dave rond de Liga Cactus dit voorjaar!Ook, interactie met @AnswerDave, @MikeOz, @Townie813 en @bigleaguestewon Twitter, langs met de BLS Facebook-pagina!

Andere populaire inhoud op Yahoo! Sport: • raketten handel voor de vijfde keuze in de 2012 draft• Kentucky Vanderbilt door het spelen van een spel team bestrijkende van dodgeball• Danica Patrick flying high persoonlijk en professionally• voorbereid Giancarlo Stanton geraakt in hoofd met worp door top Marlins vooruitzicht

More Info: Vergeet niet eten kwesties gebonden aan autisme, studie waarschuwt

Type 2 diabetes meer wijdverspreide - Asbury Park Press

Onze excuses, dat uw gedeelde toegangsprivileges zijn verwijderd door de abonnee. U kunt nog steeds kijken naar een beperkt aantal artikelen per maand.

Wij zijn droevig, dat niet langer heeft deze account volledige toegang. U kunt nog steeds kijken naar een beperkt aantal artikelen per maand.

Omdat mannelijke borstkanker zeldzaam is, zijn niet veel gevallen gevangen tot latere stadia - Washington Post (blog)

Voor maanden, Oliver Bogler genegeerd de forfaitaire voelde hij zich achter de tepel van zijn rechter borst, het uitzoeken was gewoon een raar weinig overlast. Maar op een rafting trip in Idaho afgelopen zomer, zijn T-shirt was gekleurd door kwijting toen hij uit zijn leven vest. Dat zijn aandacht kreeg.

Wet die hogere premies op grond van geslacht verboden niet van toepassing op plannen die betrekking hebben op fundamentele dagelijkse taken.

"Ik ben mezelf ik niet eerder was gegaan schoppen" zei Bogler, 46. "Ik had moeten gaan meteen. [Mijn grote zorg gedurende deze tijd maar] — en ik schreef dit neer — is op zoek dwaas en met mijn vrouw look at me: 'Bent u kidding?' Dus zei ik niets voor iedereen."

Bogler, de senior vice president van academische zaken op MD Anderson Cancer Center aan de Universiteit van Texas in Houston, ondergaat chemotherapie behandelingen; tot nu toe had zijn tumor gestopt met groeien. De volgende stap in zijn behandeling is een gemodificeerde radicale mastectomie, vervolgens straling en vijf jaar van tamoxifen, die van de volwassen stimuleren van borstkankercellen oestrogeen remt.

Volgens de American Cancer Society, Bogler het geval is zeldzaam: over 2.240 gevallen van borstkanker geconstateerd in VS mannen per jaar, vergeleken met ongeveer 232,000 gevallen van invasieve kanker bij vrouwen.

En omdat mannelijke borstkanker zeldzaam is, de meeste mensen met de ziekte doen wat Bogler deed en negeren de symptomen: brokken in een borst, kwijting uit een borst of andere veranderingen in een borst of de tepel.

"De patiënt en de arts vaak niet hebben een hoog niveau van verdenking is kanker van de borst," zei Sharon Giordano, Bogler de oncoloog. "Sommige mannen komen niet in, of sommige artsen niet krijgen biopsieën. Het is niet een gemeenschappelijk ziekte, die mannen leidt tot gediagnosticeerd in meer gevorderde stadia,"die zijn moeilijker te behandelen.

De meeste van de tijd, zei krijgen vrouwen een diagnose van borstkanker na een mammogram, Robert Warren, oncoloog en professor in de geneeskunde aan de Georgetown Lombardi uitgebreide Cancer Center. "De meeste mannelijke borstkanker is gediagnosticeerd met een aanwezigheid van massa," zei hij, wat betekent dat "rechts af de vleermuis, de forfaitaire of massa gaat worden een later stadium tumor."

Kanker van de borst krijgen mannen zelden omdat ze produceren zeer weinig oestrogeen, die gekoppeld aan de vrouwelijke geslachtskenmerken is.

"Blootstelling aan oestrogeen is de ultieme risicofactor voor het ontwikkelen van kanker van de borst," zei Ben Park, een borst kanker specialist en onderzoeker aan de Sidney Kimmel uitgebreide kanker Center van de Johns Hopkins Medical School.

Sommige wetenschappers vraag me af als sommige mannen die de ontwikkeling van kanker van de borst kunnen de productie van meer oestrogeen dan normaal.

Of er een relatie tussen oestrogeen en het mannelijke hormoon testosteron is is onduidelijk, Park zei. Maar wanneer kanker van de borst bij mannen ontwikkelt, het steeds vaker gebeurt in oudere, op een moment wanneer testosteron productie afneemt.

Volgens de American Cancer Society is de gemiddelde leeftijd voor de ontdekking van kanker van de borst bij mannen 68; de ziekte slaat meestal mannen (en vrouwen) tussen de 50 en 70.

Andere potentiële risicofactoren, Park zei, omvatten een familiegeschiedenis van de ziekte, obesitas (vet cellen kunt omzetten testosteron in oestrogeen), en alcoholmisbruik of cirrose van de lever. De lever helpt metaboliseren oestrogeen. Mannen geboren met Klinefelter-syndroom, een zeldzame aandoening waar mannen een extra X-chromosoom hebben, kunnen meer vatbaar voor kanker van de borst, evenals mannen die erven een gemuteerd gen worden. De meest voorkomende boosdoener, voor mannen en vrouwen, is het BRCA2 genmutatie.

Link: Global Geoengineering tanken Venus syndroom

Facebook, Google tech-goeroes ontwerpen kanker onderzoek spel - Reuters

Een werknemer bereidt de Cancer Research UK tuin vóór de opening van de Chelsea Flower Show 2011 op dinsdag, in Londen in dit bestand foto genomen van 22 mei 2011.

Londen (ANP) - wetenschappers uit een Britse cancer charity zijn samen met technologie goeroes uit het graag van Amazon, Facebook en Google ontwerpt en ontwikkelt een mobiel spel gericht op bespoediging van de zoektocht naar nieuwe kanker geneesmiddelen.

Het project, geleid door de liefde Cancer Research UK, moet betekenen dat iedereen met een slimme telefoon en vijf minuten te sparen onderzoeken van belangrijke wetenschappelijke gegevens op hetzelfde moment kunnen als een mobiele spel.

De eerste stap is voor 40 computerprogrammeurs, gamers, grafisch ontwerpers en andere specialisten deel te nemen aan een weekend "GameJam" aan de liefdadigheid ruwe genetische gegevens omzetten in een Spelformaat voor toekomst zogenaamde "burger wetenschappers".

"We maken grote vooruitgang in de genetische redenen kanker ontwikkelt begrip. Maar de aanwijzingen naar waarom sommige geneesmiddelen zal werken en wat zullen niet worden gehouden in de gegevens die moeten worden geanalyseerd door het menselijk oog - en dit jaar, zou kunnen nemen "zei Carlos Caldas aan Cancer Research UK Cambridge Institute.

"Door gebruik te maken van de collectieve kracht van de burger wetenschappers zullen wij de ontdekking van nieuwe manieren om te diagnosticeren en behandelen van kanker juist veel meer versnellen."

Na de GameJam, die wordt uitgevoerd in Londen van maart 1-3, bouwen een agentschap het spel concept in de realiteit en de team plannen te starten in medio 2013.

Kanker doodt al meer dan 7,5 miljoen mensen per jaar en het aantal mensen met de ziekte wereldwijd verwachting surge met meer dan 75 procent in 2030, volgens de World Health Organization kanker Agentschap IARC.

CRUK van wetenschappers werken hard om te identificeren de genetische fouten dat kanker station om te proberen te vinden van nieuwe manieren van diagnose en behandeling van patiënten in een meer gerichte manier op basis van hun genetische profiel en dat van hun tumoren.

In een grote internationale studie borst kanker genetica vorig jaar gepubliceerd, zeiden CRUK onderzoekers dat zij zijn nu in staat om de ziekte te classificeren in 10 subtypen - een vaststelling die tot meer accuraat en op maat gemaakte behandeling in de toekomst leiden kunnen.

Die studie vond ook meerdere volledig nieuwe genen die station borstkanker, doelwit voor nieuwe types van drugs aanbieden.

Nog zei dat dit soort onderzoek genereert een enorme hoeveelheid gegevens die moet worden geanalyseerd, CRUK als het de gaming-project aangekondigd. En terwijl de vooruitgang in de technologie betekenen wetenschappers kunnen sneller dan ooit gegevens verwerken, veel van het nog moet worden geanalyseerd door mensen in plaats van machines.

"Het menselijk oog kan detecteren subtiele veranderingen die machines niet zijn geprogrammeerd om te zoeken naar - leidt tot serendipitous ontdekkingen aanwijzingen verstrekken aan de oorzaken en de stuurprogramma's van de ziekte," zei de liefdadigheid.

"Met de collectieve kracht van honderden duizenden mensen over de hele wereld helpen onze wetenschappers om deze gegevens te analyseren wij kan drastisch versnellen onderzoek."

Philip Su, engineering site directeur van Facebook Londen zei dat zijn bedrijf gelooft dat de beste manier om een probleem oplossen "is om slimme mensen samen aan 'hack' een oplossing te brengen."

"Dat aanpak is net zo goed op het gebied van de biowetenschappen, zoals het is in de software engineering," zei hij.

Via: hoeveel spier is te veel?

WHO: Kleine kanker gevaar na Asia nucleair ongeval - Wall Street Journal

Paar jaar na Japan de kerncentrale ramp, een wereldwijde groep van deskundigen zei donderdag dat inwoners van gebieden die getroffen zijn door de grootste hoeveelheid straling geconfronteerd met een verhoogde kankerrisico dus klein dat het kan heel goed niet worden opgespoord. Eigenlijk, deskundigen bepaald die stijging bij ongeveer één extra procentpunt in een Japanse kind hele leven kankerrisico zetten. "Het extra risico is zeer klein en gaat worden verborgen door het lawaai van andere (kanker) risico's zoals levensstijl keuzes en wiskundige schommelingen," verklaarde Richard Wakeford van de Universiteit van Manchester, een van de auteurs van de enquête. "Het is belangrijker om nooit te beginnen met roken dan was ik in Fukushima." De verklaring werd afgegeven door de planeet Health Organization, die deskundigen te onderzoeken van de effecten van de gezondheid van het probleem in Fukushima, een rurale landbouw gebied gevraagd. Op 11 maart 2011, een aardbeving en de tsunami trok uit de Fukushima plant energie en koelsystemen, waardoor meltdowns in drie reactoren en licht aan de omringende lucht, bodem en water spuwen. De meest blootgestelde populaties werden onmiddellijk onder de pluimen van straling in gebieden in Fukushima, die ongeveer 150 kilometer ten noorden van Tokio. In de record zijn de hoogste stijgingen in gevaar voor mensen blootgesteld als baby's aan straling in waarschijnlijk de ergst getroffen gebieden. Over het algemeen in Japan is het leven tijd risico om kanker van een orgaan voor mannen ongeveer 41% en 29% voor vrouwen. Het nieuwste verslag op gewezen dat de straling van Fukushima voor baby's in de meest serieus blootgestelde gebieden, ongeveer één procentpunt aan deze cijfers toevoegen zou. Aangezien radioactief jodium geïntroduceerd in nucleaire ongevallen is verbruikt door de schildklier, vooral bij kinderen, autoriteiten was speciaal gericht op een sterke stijging van schildklierkanker. Na de ramp in Tsjernobyl dronk ongeveer 6.000 kinderen blootgesteld aan straling later ontwikkelde schildklierkanker aangezien vele verontreinigde melk na het ongeval. De WHO-rapport schatte dat vrouwen blootgesteld als kinderen tot en met de absolute meeste licht na het incident Fukushima een 70% hogere mogelijkheid hebben op het krijgen van schildklierkanker in hun leven. Maar schildklierkanker is ongelooflijk zeldzaam en een van de vele meest behandelbare kanker vroeg toen vond. Een vrouw typische hele leven bedreiging van de ontwikkeling van het is ongeveer 0,75%. Dat aantal zou kunnen toenemen met 0,5 onder de berekende verhoging voor als baby's vrouwen die kreeg de beste stralingsdoses. Wakeford zei dat de verhoging zou kunnen daarom zijn dat beetje het zal waarschijnlijk niet waarneembaar. Voor mensen buiten het meest direct getroffen gebieden van Fukushima zei Wakeford de geschatte kankerrisico van stralen aanzienlijk gedaald. "De uitdagingen voor iedereen anders waren gewoon infinitesimale." Brian Brenner van Columbia University in New York, een professional op straling geïnduceerde kankers, verklaarde dat hoewel gevaar voor mensen is klein buiten de meest vervuilde gebieden, bepaalde kankers kunnen leiden nog steeds tot, op zijn minst in theorie. Maar zij zullen ook zelden te worden merkbaar in totale kanker tarieven, zei hij. Brenner zei de ramingen van de precieze risico in de WHO-enquête waren niet onverwacht. Hij zei ook dat ze moeten worden beschouwd als onbekend als gevolg van de moeilijkheid bij het bepalen van risico's van lage doses straling. Hij was niet geassocieerd met de WHO-document. Sommige autoriteiten gezegd dat het was verbazingwekkend dat escalatie in kanker werd ook verwacht. "Op basis van de straling doses individuen hebben verworven, er is geen reden om te geloven zou er een groei van kanker in de komende 50 jaar", verklaarde Wade Allison, een professor in de natuurkunde aan de Universiteit van Oxford, die had ook geen rol in het creëren van de nieuwe enquête. "De zeer kleine escalatie in kanker zorgt ervoor dat er ook minder dan de kans op kruising de weg," zei hij.

Nierziekten bij lupus is niet altijd 'lupus nefritis' - 7thSpace Interactive (persmededeling)

Dat laatste lijkt te compliceren lupus nefritis vaker dan eerder gedacht. Een onpartijdige beoordeling van nierziekte bij lupus vereist een biopsie van de nier (re-) om het adequate beheer te definiëren.

More Info: Verslaving en narcistische schaamte

Medicare te geven YMCA voor Diabetes particulieren - de non-profitorganisatie Times

Leden in 17 van de 77 gebieden waar de YMCA van de Verenigde Staten een Diabetes preventieprogramma gaat zal binnenkort in een positie waarin zij het plan kopen Medicare. ITA deel van een project om te laten zien dat de empirisch onderbouwde preventieprogramma geleverd door een community-based organisatie kan lager de incidentie van Type 2 diabetes en houd uw kosten naar beneden door Medicare gemaakte. Het programma heeft dan zonder kosten voor 10.000 kwalificatie Medicare ingeschreven clients gedurende de volgende 36 maanden. Het initiatief wordt verwacht om jezelf te redden Medicare rond 4.2 miljoen dollar door de tijd en 53 miljoen dollar meer dan zes jaar. Het project wordt gefinancierd door middel van een gezondheidszorg Innovation Award van het centrum voor Medicare en Medicaid innovatie (CMMI) in Baltimore, Md. aDiabetes is gewoon een belangrijke motor van kosten voor gezondheidszorg en vermindering moet certanly een belangrijke techniek worden voor het verlagen van kosten, een genoemde Neil Nicoll, chief en voorzitter executive officer van Y-USA. Door dit demonstratieproject dat wij niet alleen willen tonen goede gezondheid ten goede komt, maar bovendien een taak voor de Gemeenschap gebaseerde bedrijven, zoals de B definiëren als kosteneffectieve providers en partners in onze veranderende gezondheidszorg environment.a The YMCAas Diabetes preventieprogramma, een deel van de centra voor ziekte krijgt een greep op en preventie CDC geleide nationale Diabetes preventieprogramma, is een 12-maand, evidence-based systeem dat 16 normale primaire sessies vergezeld van regelmatig onderhoud sessies omvat. Waarin een kleine groep mensen samenwerken om te begrijpen hoe meer lichaamsbeweging en gezondste eten zal helpen verminderen hun risico voor het ontwikkelen van Type 2 diabetes dit programma wordt geleverd in een klaslokaal omgeving door ervaren levensstijl instructeurs en levert een ondersteunende sfeer. Doelstellingen op lange termijn programma omvatten participantsa gewicht reductie met 7 procent en verbetering van lichaamsbeweging tot 150 minuten per week. op basis van communautaire, rendabele oplossingen die zijn aangetoond om te voorkomen dat diabetes Type 2 zijn van vitaal belang, een Ann Albright, Ph.D., R.D., directeur van CDCas divisie van Diabetes vertaling zegt. aThe Y is een essentiële partner in het helpen van de nationale Diabetes preventieprogramma regelen die preventie-inspanningen voor de Amerikanen met een hoog risico. Oudere Amerikanen geconfronteerd met de beste risico voor Type 2 diabetes, en de motivatie Yas voor Medicare begunstigden is echt een essentiële stap om ervoor te zorgen dat ze toegang tot doeltreffende preventie programs.a die dit een plan vergoedingen gebaseerde met verzekering, bedrijven of deelnemers betalen van een vergoeding, die zo laag als $40, maar schalen omhoog gebaseerd op de mogelijkheid om te besteden is begint, zei Matt LongjohnM.D., hogere directeur van de Y-USAas chronische ziekte preventieprogramma's. Het kost ongeveer $350 te leveren van dit systeem. Ongeveer 15 procent van de mensen in het plan zijn Medicare in aanmerking komen en hij verwacht dat om te groeien door 900 mensen per maand gemengd in de 17 steden. Gemeenschappen de demonstratieproject spelen zijn: dit systeem wordt al uitgevoerd in deze 17 Gemeenschappen, zei Longjohn. Het enige verschil is dat Medicare individuen de machine net als een andere persoon wiens verzekering of werkgever heeft betrekking op het programma zal gebruiken. Bezoek YMCA.net/diabetes om meer informatie met betrekking tot het plan. Aandeel die deze verhaal geschiedenis tools wees de eerste om commentaar op dit verhaal

Omar Henry sterft op 25 van kanker - ESPN

Junior middengewicht vooruitzicht Omar Henry was slechts een paar dagen weg van de grootste strijd van zijn jonge carrière, een 16 november nationale televisie-optreden in het main event van de Showtime "ShoBox: The New Generation" serie.

Maar kort na aankomst in Zuid-Florida voor de strijd tegen Juan Ubaldo Cabrera, Henry ging voor een run en ervaren ernstige pijn pijn in de onderbuik. Hij ging naar de noodsituatieruimte, waar hij werd gediagnostiseerd hem met galstenen en een vergrote lever, en hij werd gedwongen terug te trekken uit de strijd.

Na de terugtrekking uit de strijd met Cabrera, vertelde Henry--die zou zijn op 8 februari 26 geweest--zijn bezoek aan de noodsituatieruimte.

"Mijn lever was zo gezwollen dat de arts vroeg me als ik was geweest in een auto-ongeluk," Henry zei. "Toen ik vertelde hem dat ik niet had in een auto-ongeluk, hij vertelde me dat ik erg gelukkig was te hebben niet deelgenomen aan een bokswedstrijd in deze toestand. Hij zei dat ik kon hebben gemakkelijk gescheurd mijn lever als ik de ring ingevoerd op dit moment.

"Terugkijkend, ik denk dat er symptomen waren terug in Californië (waar hij was geweest opleiding), maar als je in opleiding er zijn altijd pijnen en pijnen die u probeert te negeren. Als teleurgesteld als ik ben op dit ogenblik, helpt het dat de artsen gezegd dat ik zou hebben mijn leven riskeerde had ik niet geleerd over mijn kwalen."

Op 9 januari, dit bericht verscheen op zijn Facebook-pagina: "Ik heb precies minder dan 1 maand verlaten tot mijn 26th Verjaring, 8 februari. Ik woon hopelijk om het te zien. Ik heb echt steeds veel steun met vriendelijke woorden en gebeden van over de hele wereld met deze strijd met kanker. Dank u en ik zal blijven vechten voor ons!!! "

Op zondag was er een ander bericht: "aan al mijn vrienden en trouwe fans ik wil meedelen dat ik ben de strijd tegen de strijd van mijn leven tegen een ziekte bekend als galblaas kanker. Terwijl ik in deze huidige toestand ik ben vechten met mijn familie van mijn kant en ik zal niet naar beneden voor de telling. Ik ben een kampioen die heeft gekozen om te vechten."

"Dit is een echte menselijke tragedie voor een jonge man van slechts 25 jaar en zo veel energie om zijn leven weggenomen te hebben. De Here, geven, en de heer wegneemt. Gezegend zij de naam van de heer, "promotor Don King zei in een verklaring gegeven aan ESPN.com.

Gedrongen en sterk, Henry, 60-5 als amateur, werd prof in 2008. Bekend om zijn bokszak macht, scoorde Henry een tekenreeks van sensationele uitsparingen, met inbegrip van zijn carrière met vijf opeenvolgende eerste ronde stilleggingen openen. Hij werd genoemd naar ESPN.com het vooruitzicht van de top 25 lijst aan het einde van 2009.

Na een ruzie met promotor Top Rank en manager Cameron Dunkin, Henry, die had geleefd in Oakland, Californië, uiteindelijk getekend met koning in 2011.

Henry leed de enige smet op zijn record in December 2011 wanneer hij een tweede-ronde-technische draw met Lester Gonzalez in een strijd die was gestopt vocht toen Gonzalez leed een gesneden uit een toevallige kopstoot en was niet in staat om door te gaan.

Henry, die Puerto Ricaanse was, boxed gewoon eens te meer, een besluit van de 10-ronde overwinning tegen Tyrone Selders afgelopen juni.

More Info: 4 Gewicht krijgen verontrust-wanneer genoeg is genoeg

Motiverende Piles - VICE

Mogelijk de rest uit de anale gevangenis van stapel pijn. Vervolgens moet ik hebben gedood een kind om te verdienen aambeien dit slecht, als SAP ongetwijfeld bestaat. mijn kont heeft verscheurd na elkaar, met een scheermesje elke keer het voelt ik gaan om een shit. Voor vroeger per maand Iave alleen geprobeerd om het te negeren. Maar ik denk dat wanneer u donat zorg voor specifieke problemen, ze alleen maar verergeren. Het begon gevoel soort als een cuta'but verslag nu ITA bloeden, ita geïrriteerd en het branden van ITA, soort van als een mini-holocaust in mijn eigen broek te beheren. Maar wat kan mijn lul ons leren over individuele prestatie? Veel! Veel mensen ervaren om te gaan met metaforische stapels vroeger of later in hun leven. Ze beginnen opgenomen in youa'veins, pompen bloed rond het menselijk lichaam, gevuld met het Elixer des levens. Dit kan misschien een partner, of een sfeer van geluk op uw werk, of misschien is het hoe Oxycodon dacht u in eerste instantie. Maar langzaam na een paar jaar, de aders beginnen gek en uw plezier in gevaar brengen. Wat gaat u doen? Zal u onmiddellijk worden aangepakt en laat ze terugvallen in je kont waar youall gelukkig leven in perfecte harmonie? Of u hen in staat stellen zwellen en deining op het niveau waar ze daarom grote en extern verzwarende die u echt vereist chirurgie te hebben ze verwijderd? Normaal, youad ervoor gekozen om onmiddellijk medische hulp inroepen en grotere problemen, zoals bijvoorbeeld een normale, redelijk mens voorkomen. Met name wanneer weare niet eens van bewust dat keuzes beschikbaar voor ons soms, maar zodra we alle zijn weet, ita niet altijd een gemakkelijke taak goede keuzes te maken en gelukkig. Ze zijn stoel weekmakers! Hmm, kunnen ik citroen of kersen halen? Opties zijn vrijwel altijd beschikbaar. Het kan worden gewijzigd door u, als u donat als iets over je leven. U kunt transformeren dat ook, hoewel iets u zich gewoon maakt soort van raar en onaangename. Zeggen youare in een relatie en dingen worden steeds goed en u geniet van elkaar, maar je beginnen gevoel alleen en geïsoleerde aangezien u hebt eisen dat de andere persoon enige doesnat begrijpen. Het is mogelijk om dat te bevestigen. Donat toelaten fester in je lul totdat deze begint prolapsing en bloeden onhandelbaar. Meteen omgaan. Hoewel ongetwijfeld, soms mogelijk dat het moeilijkste deel, is de meest kritische stap van een scenario wijzigen het te weten. Worden intelligent. Uw aambeien de aandacht geven die zij roepen om. Donat enige hoop dat magische wijze verdwijnen. Items die u donat moeite gewoon ongelooflijk verdwijnen, eigenlijk. Ze veranderen en ontwikkelen tot frustrerend argumenten over die de vaasje bloemen uit de buurt van de plank verplaatst. Mijn lul is vergelijkbaar met een ontluikende steeg. Je moet wel praktische over verandering. Ik begon voorbereiding H toepassing en voltooiing van mijn verzekeringssoorten medische zorg. Ik vertelde mijn vriend over een van. Ze zei, aKara, moet u om echt dat gecontroleerd out.a gezegd, aYeah, ik weet het, het zou kunnen zijn kont cancer.a zei ze, om u te ontmoedigen, toch het echt zou kunnen zijn. Mijn vriend had kanker van de dikke darm afgelopen zomer, en het begon als polyps.a aWow, hoe oud is uw vriend? een hij was veertig. Vandaag heas dead.a praten over een bummer. Ik heb positieve donat wilt een kanker van de dikke darm. U zeker donat willen een strafblad voor huiselijk geweld. Problemen kunnen verder echt gemakkelijk en ernstige schade doen als we donat zorg voor hen onmiddellijk. Zij het aambeien, een shitty baan, een slechte relatie, of zelfs een drugsverslaving die begon als een heleboel dagelijks funa die alleen u beschikt over de energie om voor jezelf en niet sterven een vroeg, aambei sterfgevallen te werken. Kara volgen op Twitter: @KaraCrabb Watch Kara Interview Sue Johanson meer van Kara Crabb: waarom vrouwen alleen anaal geslacht Coon Match Riot moeten

Link: BPA kan leiden tot bijzondere waardevermindering, Neuro-aandoeningen Brain

Omar Henry sterft op 25 van kanker - ESPN

Bijgewerkt: 1 februari 2013, 11:07 PM ET Junior middengewicht prospect Omar Henry was slechts een dag of twee ver van de grootste strijd van zijn jonge carrière, een 16 november nationale tv optreden echter gebeurtenis van de Showtime "ShoBox: The New Generation" verzameling. Maar kort na aankomst in Zuid-Florida voor de strijd tegen Juan Ubaldo Cabrera, ging Henry voor een pijn in de onderbuik werken en ervaren ernstige pijn. Hij bezocht de eh, waar hij werd gediagnostiseerd hem met galstenen en een lever, en hij werd gedwongen terug te trekken uit de strijd. Zoals het eindigde, Henry galblaas kanker had en stierf op vrijdag in zijn huis van Chicago. Hij was 25. Na het verwijderen van de strijd met Cabrera, Henry--die zou al reeds 26 op februari. Zijn bezoek werd beschreven door 8--naar de eerste hulp. "Mijn lever was zo gezwollen dat een arts vroeg me eigenlijk was geweest in een auto-ongeluk," zei Henry. "Toen ik vertelde hem dat ik niet had in een auto-ongeluk, hij vertelde me dat ik zeer gelukkig om eigen niet deelgenomen aan een bokswedstrijd in deze kwestie was. Hij legde uit dat ik zou hebben gewoon gescheurd mijn lever als ik op dit moment de ring ingevoerd. "Terugkijkend, ik denk dat er symptomen waren terug in Californië (waar hij was geweest opleiding), maar wanneer u bent in opleiding er altijd zijn pijn en pijn dat u probeert te negeren. Het helpt dat de gezondheidswerkers zei dat ik zou hebben mijn leven riskeerde had ik niet geleerd over mijn kwalen. ", zo ongelukkig als ik op dit moment ergens tussen dan en zijn ondergang ben, Henry werd geïdentificeerd als kanker en hij wist dat zijn toestand was vreselijk. Op 9 januari, dit bericht verscheen op zijn Facebook-pagina: "Ik heb iets minder dan vier weken links tot mijn 26th Verjaring, 8 februari. Ik woon hopelijk om het te zien. Ik moet zeggen dat ik heb al een grote hoeveelheid steun met verlangens en vriendelijke woorden van over de hele wereld met deze strijd met kanker verkrijgen. Dank u en ik zal blijven strijden voor ons!!!" Op zondag was er een ander bericht: "aan al mijn vrienden en trouwe aanhangers die ik wil delen met u wat ik vecht de strijd van mijn leven tegen een ziekte genoemd galblaas kanker. Terwijl ik in deze voortdurende staat ik ben vechten met mijn dierbaren door mijn kant en ik zal niet vallen voor de telling. Ik ben een winnaar die heeft gekozen voor te vechten." Henry (12-0-1, 9 KOs) niet de strijd gewonnen. "Dit is echt een echte menselijke tragedie voor een nieuwe man van slechts 25 jaar en zoveel energie om zijn leven weggenomen te hebben. De Here, geven, en de heer wegneemt. Gezegend functie als de naam van de heer,"promotor Don King zei in een verklaring dol op ESPN.com. Sterke en sturdy, Henry, 60-5 als een beginner, werd prof in 2008. Bekend om zijn bokszak macht, scoorde Henry een tekenreeks van sensationele uitsparingen, waaronder beginnende zijn baan met vijf rechte eerste ronde stilleggingen. Hij werd genoemd naar de ESPN.com top-25 kans nummer aan het einde van 2009. Na een ruzie met aanhanger Top Rank en baas Cameron Dunkin, Henry, die hadden is woonachtig in Oakland, Californië, uiteindelijk getekend met koning in 2011. De enige smet was geleden door henry zijn verslag in December 2011 wanneer hij een tweede-ronde-technische draw met Lester Gonzalez in een strijd die was gestopt vocht toen Gonzalez leed een uit een kopstoot en worstelde om door te gaan. Henry, die Puerto Ricaanse geweest was, boxed één keer meer, een 10-ronde keuze winst tegen Tyrone Selders afgelopen juni.

Via: Regering subsidieert en Bankrupts bedrijven

Kanker-faken bank die liefdadigheid geleid naar de gevangenis - Seattle Post Intelligencer bilked

Een kanker faken bankier die geleend aanzienlijk meer dan $1 miljoen van de liefdadigheid Tacoma wordt geleid naar de gevangenis. Voormalige Northwest Professional financiële lening officier Jeffrey R. Goodell opgelicht Tacomaas Rescue Mission een ' een non-profit serveren mensen ervaren verslaving, dakloosheid of andere problemen een out van ongeveer 1,3 miljoen dollar via een complexe groep van frauduleuze leningen. Goodell, 32, ook zijn hoofd kaal en beweerd dat eigen kanker, omdat hij zijn opgebouwde vakantietijd wilde in verplaatsen naar het volgende jaar. Ten minste onder zijn wandaden, hij ook vervalst zijn CV; Goodell geloofde zekere hij didnat verdienen, samen met een bacheloras in het bedrijfsleven. Productie van het Hof, assistent Amerikaanse advocaat Arlen Storm voorgesteld Goodell garandeert een gevangenisstraf een ' bijna de maximale regelmatige uitdrukking een ' en echt te regelen van veel meer dan $917,000 gestolen door de fraude moet worden besteld. Goodell, de federale openbare aanklager beweerde, opgelicht zijn werkgever en zijn consumenten awith een vengeance.a aGoodellas buitengewone poging, bovendien buitengewone schade - de roof van meer dan 1,3 miljoen dollar, toegebracht een Storm vertelde de rechter. aGoodellas gedrag veroorzaakt bank personeel, veel van wie waren niet wordt betaald, om te werken rond de klok te halen van de puinhoop Goodell ontwikkeld, en veroorzaakt een arbeider om te verliezen zijn job.a op maandagochtend, U.S. District rechter Benjamin Settle Goodell veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. De rechter ook besteld Goodell betalen de teruggave vereist door eisers. Goodell werd gefactureerd Federaal in September, beschuldigd van het dragen van twee rekeningen geopend door de Rescue Mission in augustus 2010. Volgens de rechter papieren controleert Goodell begonnen met het maken van cashieras over de charityas rekeningen en inbrengende geld uit. De redding Missionas geld werd vervolgens verlegd door goodell 14 mensen en ondernemingen. Volgens opladen bestanden ging Goodell zo ver dat legitieme lening documenten te verbergen zijn fraude verbeteren. Hij is ook voorgenomen om anderen aan de structuur hebben aangetrokken. Ervaren vragen van een collega, had Goodell als de chief financial officer redding Missionas tijdens een telefoon gesprek een dame oorzaak, officieren van Justitie vertelde de rechter. Goodell bleef ogenschijnlijk een aantal e-mails van de executive charityas gaan. Goodell vervalst een accountrecord voor het goede doel na haar chief financial officer werd achterdochtig, en een ' de charityas al uitgeput een cast de handtekening van de redding Missionas chief executive officer te openen een $800.000 lijn van het krediet verslagen. Goodell experimenteerde met pose als een kankerpatiënt, terwijl de fraude aan de gang was. Zijn doel, openbare aanklagers zeggen, was om te voorkomen dat de tijd van de zwendel verwijderd. aIn volgorde af te wenden van Northwest commerciële Bank verlaten van beleid dat verplicht alle werknemers enkel verlof te nemen hun hele jaar het had verworven, en daarom gaan zijn frauduleus gedrag, Jeffrey R. Goodell geschoren zijn hoofd en geïnformeerde bank management dat hij kanker had en een openbare aanklagers die nodig zijn om op te slaan zijn verlof, het Hof vertelde. aOnce de kanker geavanceerde, hij zeker zou moeten hebben een grote hoeveelheid tijd off.a hebben pleitte schuldig aan één telling van bankfraude, ernstige juridische problemen hadden niet geconfronteerd door Goodell voordat de huidige beschuldigingen. Produceren van de rechter, Goodellas advocaat beweerde Michael S. Clark dat zijn clientas redenen een geheim blijven. De fraude zelf was gedoemd vanaf het begin, en echt Goodell heeft gekost. aIt is moeilijk te vatten van een nog meer noodlottige juridische plan dan meestal degene die de verweerder gepleegd, vertelde een Clark het Hof vragen dat Goodell worden veroordeeld tot 2 jaar in de gevangenis. Clark waargenomen veel van het geld zijn cliënt trok van de redding Missionas bill werd uitgeleend aan anderen, die geloofden dat zij echte leningen kregen van de financiële instelling. Het didnat missen de anderen bij de bank te begrijpen van de fraude. Storm verwerpt de bewering dat Goodellas motivaties gedeeltelijk altruïstisch waren. Zijn eerste fraude werd verondersteld om trechter Rescue Mission middelen daartoe een Goodell getransformeerd zijn doelstelling halverwege door het federale ministerie voortgezet, stammen van geloof. Goodell verstaat dat gevangen volgende Mondayas lezing. Hij verwacht wordt worden verplaatst naar een service Bureau voor het gevangeniswezen in de komende dagen. Check theASeattle 911 misdaad blogAfor moreASeattle misdaad nieuws. VisitAseattlepi.com de startpagina voor moreASeattleAnews. Levi Pulkkinen kan worden bereikt op 206-448-8348 orlevipulkkinen@seattlepi.com. Levi Volg op Twitter atAtwitter.com/levipulk.

Link: Vasectomie omkering: chirurgie om een vasectomie ongedaan te maken

Waarom meer senioren nodig de gordelroos vaccin - Fox News

Zoals de influenza-epidemie wind naar beneden, is er een vaccin dat meer en meer mensen spoedig krijgen willen zult, ongeacht het klimaat een ' het vaccin gordelroos. Meer en meer Midden-agers geboren in de jaren 50 en jaren 60 zijn net begonnen aan het recht op het vaccin tegels, en velen niet mag missen, terwijl de meerderheid van hen mogelijk had waterpokken binnen hun jeugd. AShingles een ' een aandoening gekenmerkt door schrijnende huiduitslag een wordt veroorzaakt door het varicella - zoster virus, hetzelfde virus verantwoordelijk voor waterpokken veroorzaakt. aThe ziekte blijft inactief in je lichaam voor 40, 50, 60 jaar, en komt uit in een band van huiduitslag, een Dr. Keith Armitage, divisie vice-president voor opleiding en besmettelijke ziekte deskundige voor UH geval ziekenboeg in Cleveland, Ohio, vertelde FoxNews.com. AaThe echte probleem met gordelroos isnat de extreme gebeurtenis. AAn aanval van gordelroos kan resulteren in permanente pain.a ernstige ongewenste effecten Hoewel gordelroos kan relatief lichte, sommige gevallen van gordelroos eerder significante bijwerkingen kunnen hebben. Avolgens aan Armitage, de voorwaarde kan worden verbonden met voorbijgaande neurologische tekorten wanneer tegels leidt tot een bacteriële superinfectie. AThe huid ziekte kan ook leiden tot huid zweren en omzetten in een site voor ziektekiemen zoals staph en strep. Van zeer slopende complicatie post-herpetic neuralgie bevat een ' een zeer langdurige pijn probleem dat in wezen gaat nooit weg. APersisting pijn vrij gemeenschappelijk met tegels kan worden, en dat is waarom vele gezondheidswerkers raden daarom individuen te vaccineren als ze hun 50s bereiken. aBaby boomers zijn invoeren zodra ze het vaccin gordelroos moeten krijgen, een Armitage toegevoegd, en het bedrag van de mensen voor wie het vaccin wordt aangegeven moet omhoog gaan binnen de komende paar years.a de leeftijd op basis van het nationale vaccin Information Center, de gordelroos vaccins is al ongeveer 51 procent efficiënte. AEven met zo'n relatief klein werkzaamheid, gezondheid beoefenaars nog steeds raden iedereen krijgt de foto. aA tien jaar geleden, is er een proefversie van oudere volwassenen de tegels vaccin gegeven, een Armitage zei. AaIt didnat voorkomen dat alle gevallen van gordelroos, toch het veel gevallen voorkomen, en voor gordelroos werden door de mensen die zij ervaren kreeg veel minder pain.a de gordelroos vaccin is noodzakelijk voor daarom veel babyboomers (en enkele generaties na), want het was gebruikelijk om actief contract waterpokken aan kinderen. Als een kind had het, was het niet ongewoon voor ouders samen te stellen elk van hun kiddies opdat zussen en broeders herpes ook contract zou. Opdat manier de jongeren kunnen gemakkelijk krijgen over met en niet nog een ' omdat waterpokken in volwassenheid veel erger is. Waterpokken een ' gezien als een jeukende bulten en huiduitslag die betrekking hebben op een personas huid een ' is gevoelig voor leiden tot complicaties toen in volwassenheid. Het is een tijdje meestal zeer ongebruikelijk te hebben van waterpokken als een persoon, degenen die de ziekte krijgen wanneer zij oudere account volledig voor onevenredig meer dodelijke ongevallen en ziekenhuisopnames van de ziekte. AAdults met waterpokken hebben een grotere mogelijkheid om kwesties als bijvoorbeeld longontsteking, bot infecties en zelfs toxisch shocksyndroom te zien. Terwijl veel ouders gebruikt om te hopen dat de jongere waterpokken contract zou, hebt een verse leeftijd opgegeven voor de huidige generatie van ouders. AA waterpokken vaccin werd geïntroduceerd in 1995, en de meeste van de kinderen opgroeien vandaag kan afzien van het herpesvirus voor het krijgen van een immunisatie geschoten in plaats daarvan krijgen. aeen van de moeilijkheden van waterpokken is een bacteriële superinfectie, zei een Armitage. AaIt zorgt voor groep A strep, waardoor necrotizing fasciitis een ' beter bekend als avlees eten bacteria.a avolk besproken of het was beter te geven kinderen het vaccin waterpokken, die in verbinding stond met angst over de vraag wat er aan hen allen door volwassenheid gebeuren kan. Grenzen aan tien of vijftien jaar terug, een paar gevallen van bacteriële super-infection waren de echte tipping point om het vaccin te geven aan kinderen. ASo nu thereas een hele generatie van jonge degenen die in college en high school, die kreeg het vaccin en thereas enige onzekerheid komen over wanneer theyall moet boosted.a Armitage waargenomen van de medische gemeenschap blijft onduidelijk met betrekking tot wat voor soort behandeling-jonge geitjes die verworven de waterpokken vaccin zal nodig als zij leeftijd. Voor nu, zijn er twee soorten mensen een ' een steeds grotere hoeveelheid van middelbare leeftijd volwassenen die had waterpokken als kinderen en behoefte hebben aan het vaccin gordelroos, en verschillende jongere volwassenen die kunnen of niet moet worden re-boosted voor waterpokken komende decennium. aItas die een interessante infectie in dat dit virus is kreeg door u, krijg je waterpokken en u herstellen, maar het blijft slapende, zei een Armitage van de merkwaardige ziekte. AaEven al je gezondheid, het komt terug in een buitengewoon ander type dat veroorzaakt een band van infectie in het ene deel van het lichaam. Iemand maakte het op en als deze infectie didnat bestaat, geen lichaam kon geloven dat het was real.a

Lupus fundraiser ontworpen - Ellwood City Ledger

ELLWOOD CITY--Familie en vrienden van Lisa Marie Vincik, die in Ellwood City woont, zijn het monteren van een spaghetti diner om contant geld in te zamelen voor de Stichting van Pennsylvania van Lupus. Het is een hele spaghetti diner inclusief muffins, salade, bewegingen, plaats en gehaktballen. Vincikas moeder, Kay Gatto, van Ellwood City is belast met het koken langs kant van verscheidene assistenten. Ze is dankbaar voor alle giften en individuen die hebben geholpen met inbegrip van de faciliteit, die werd geschonken door de Homewood Fire Department voor het evenement. Offensief lijnwerker Kelvin Beachum van de Pittsburgh Steelers zullen er om handtekeningen te ondertekenen. Er zal worden raffles met een grote verscheidenheid van manden van de huidige en adrie Steelers items, elk ondertekend door zeven Steelers: een voetbal, een vreselijke handdoek en een baseballcap. Vincik is een van de 66.000 mensen in Pennsylvania die lupus hebben. Vincik heeft momenteel een vultrechter omdat ze niet in staat om te eten iets door de mond. Haar oom Lou Gatto wordt een ongelooflijke dame die nog steeds haar gebruikelijke vriendelijke bemoedigend persoon is identificeert haar. aI respect voor haar sterk, zei een Gatto. aShe en haar vrienden nam met deze taak om geld voor de Lupus Foundation Pennsylvania.a aIt gaat niet over mij, zei een Vincik. aThis is ongeveer het kennen van de aandoening en het inzamelen van geld voor Lupus onderzoek verhogen. Ons doel is om te beginnen met een hoofdstuk over de stad van de Lupus Foundation.a Vincik ging te vermelden dat er anderen zijn binnen onze plaats die heb lupus met inbegrip van Patty Kuhn exploitant van Posies door Patti, Sue beste van Ellwood City en Eve Yeager van Hopewell Township. aThis canat worden verlicht. We behandelen het elke dag, zei een Yeager. aIt is een stille ziekte en een stille moordenaar. Het is moeilijk te identificeren. Geen twee verschillende mensen hebben de dezelfde symptoms.a voor 30 jaar Vincik eigendom is en beheerd Lisa Marieas Cosmeticastudio maar recent gesloten haar bedrijf om gezondheidsredenen. Part time is werkte door haar bij haar expressies. Haar oude vriend Valerie Valentino, een in schuintrekken Paradise, zei Vincik kunnen een motivatie niet alleen aan haar vrienden maar aan iedereen. aI ben begiftigd met een heleboel goede vrienden, zei een Vincik. Lisaas bord, de Super Duper Lupus Troopers, bevat Patty Howman, Angie Feragonia, Joanne Martino, Lori Macioge en Patty Soltes, Valerie Valentino van Ellwood stad, Kathy Donley uit John Township, Marcie Hodge van Homewood.

Via: Wat houden uw mening? Wat houdt je hart?...

How To Get Rid van Hemorrhoids|Hoe aHemorrhoid geen Morea helpt mensen... - PR Web (persbericht)

Washington, WA (PRWEB) 02 februari 2013 stapel vergeten over de nieuwe creatie van Jessica Wright, die belooft te tonen mensen het wegwerken van aambeien natuurlijk en permanent kan worden. De auteur van het plan is een onafhankelijk medisch onderzoeker, en ze ervaren stapels al geruime tijd. De contractant ook geprobeerd met behulp van verschillende drugs en producten, maar ze niet elimineren de kwestie voor eeuwig. Bewegende problemen, studies en experimenten, ontdekte ze de natuurlijke oplossing die heet Hemorrhoid niet meer, die kan helpen elimineren aambeien met succes mensen. Het ontving tal van vragen van klanten met betrekking tot hun succes met het programma, nadat ze haar nieuwe programma introduceerde. Daarom heeft uw website gezondheid herziening centrum de normale oplossing heeft geanalyseerd en een volledige beoordeling. Een veelomvattende beoordeling van Hemorrhoid No More op gezondheid Test Center blijkt dat Hemorrhoid No More de nieuwe behandelingsmethode waarbij doeltreffende methoden is dat steun patiënten de groei van stapels elimineren as time goes by. Het normale programma heeft 170 pagina's die zich richten op gevechten palen, snel en goed. Bovendien, presenteert de ontwerper van het e-boek useful methods in de detail door detail beschrijving waarmee ze kan implementeren en begrijpen van het programma met gemak. Simpel gezegd, zal de nieuwe oplossing mensen leren hoe te gebruiken wat oefeningen, die duidelijke symptomen van aambeien te verlichten. Bovendien, het programma krijgt u mensen met richtlijnen en suggesties die helpen mensen verwijderen hun aambei symptomen goed. Het biedt ook een lijst van gezondere levensmiddelen en schadelijke levensmiddelen, die mensen moeten uitzoeken en voorkomen zodra zij aambeien hebben. De auteur van Hemorrhoid geen verdere beweert dat dit is een plan dat maakt geen gebruik van drugs, tabletten of supplementen die usersa gezondheid kunnen beïnvloeden. De schrijver van het programma biedt consumenten met gedetailleerde instructies zodat mensen kunnen begrijpen en met gemak volgen. Bovendien, is het systeem gemakkelijk voor mensen om te doen de oplossingen op hun eigendom. Jenny Ana van gezondheid Test Center blijkt dat: aHemorrhoid u kunt vergeten is gloednieuw oplossing die een systematische, top-down manier voor mensen om te controleren en implementeren. Dus het kan worden gekocht door iedereen gemakkelijk is het prijskaartje op dit systeem zeer goedkoop. Bovendien, de ontwerper van de nieuwe behandeling oplossing biedt klanten met een acht weken geld-terug-garantie moeten doen ze niet krijgen efficiënte results.a als mensen verlangen om de nadelen en profs van Hemorrhoid niet meer, ga naar de website: http://healthreviewcenter.com/health/hemorrhoid-no-more-review/ voor degenen die verwachten te bereiken onmiddellijk gebruik van lezen de Hemorrhoid geen verdere evaluatie, hoofd naar de site staat. Met betrekking tot de auteur: Tony Nguyen is de ontwerper en de uitgever van deze website gezondheid Test Center. Omdat 2011, hij een team die meestal verzameld customersa tips over producten wist. Vervolgens hij getest deze items en productoverzichten schreef. Mensen kunnen leren veel informatie over Tony Nguyen via Facebook, Google of Twitter.

Link: Supplementen? Advies over Calcium en vitamine D vs. osteoporose

Palen in de gehele zwangerschap - spyghana.com

Aambeien is een situatie gezien als een zwelling van de aderen binnen of gewoon rond de anale regio. Tijdens de zwangerschap zijn vrouwen kwetsbaar voor aambeien omdat er een verhoogde beweging en druk van bloed naar het onderste deel van het menselijk lichaam. Voor zwangere vrouwen, aambeien is meer kans op vrouwen die had een korte geschiedenis van aambeien en degenen, die geen aambeien heb in het verleden blijft in gevaar, speciaal als de patiënt niet maken gebruik van de juiste behandelingsmethode. Aambeien kunnen beginnen tijdens de bevalling of op elk gewenst moment tijdens de zwangerschap. Aambeien hele zwangerschap kunnen verdwijnen als het kleintje in de wereld gaat, maar dit zou niet worden afgewezen omdat de aambeien kunnen verder zwellen en steeds groter. Aambeien kunnen op dezelfde manier worden afgeleid van constipatie. Druk in de gehele stoelgang draagt bij aan aambeien ook. Zwangere vrouwen zijn veel meer geneigd om te lijden met aambeien dan niet-drachtige mensen als gevolg van de extra stress op hun aderen. Aambeien tijdens de zwangerschap kunnen een van de volgende symptomen omvatten: bloed op de stoel of wc-papier, irritatie in het anale gebied, huid uitsteekt uit tot en met het rectum, en pijn wanneer zittend of bewegende darmen. Zoals altijd, zou een zeer belangrijk ding om te doen moeten voorkomen aambeien bij haar begin in plaats van het vinden van moeilijkheid beheer ervan. Een nuttige remedie voor aambeien is altijd te drinken enorme hoeveelheden water, aan vezel rijk voedsel, vermijden van verhogen van zware gewichten, 20 minuten van oefening dagelijks, en vermijden verlengd zitten of staan. Zoals eerder vermeld al, stapels wordt gecombineerd met intense pijn. Hieronder zijn een paar voorgestelde tips voor het beheren van aambeien: aSoaking het getroffen gebied in warm water vele malen dagelijkse aApplying koude comprimeren op het rectum herhaaldelijk dagelijks aUsing zachte toiletpapier in het reinigen van de anus na beweging van darmen, hoewel de drie tips vermeld eerder zou kunnen van het lijden van aambeien verlichten, heeft het geadviseerd om te zoeken naar een remedie de voorwaarde meteen. Er zijn als de juiste behandeling techniek werkzaam is verschillende behandeling benaderingen die zorgt voor snelle verlichting voor stapels. Voor zwangere vrouwen zijn sommige gemeenschappelijke behandeling oplossing crèmes, past in, zetpillen en chirurgie. Bovendien is er een brede selectie van natuurlijke behandelingsopties om uit te picken. Het soort behandelingsmethode voor stapels afhankelijk van de ernst van de aandoening. Voor ernstige gevallen van aambeien, kan het individu moeten ondergaan chirurgische ingrepen. Bio auteur: Ali is echt een gratis lancer schrijver van http://www.everydayguide.com/ voor meer informatie over het opzoeken van een krachtige remedie voor aambeien tijdens de zwangerschap, er zijn hun effectiviteit en tal van websites die gegevens over gemeenschappelijke behandelingsmethoden leveren. Heb je een account of artikelen te maken? Stuur dan een e-mail naar spyghana79@gmail.com.

Link: Reizen maakt je ziek?

Aambeien tijdens de zwangerschap - spyghana.com

Aambeien is gewoon een situatie gezien als een zwelling van de aderen binnen of over het anale gebied. In de gehele zwangerschap zijn vrouwen kwetsbaar voor aambeien terwijl er een groeiende stroom en druk van bloed naar het onderste deel van het menselijk lichaam is. Voor zwangere vrouwen, aambeien is meer kans op vrouwen die een geschiedenis van aambeien gehad maar degenen die hebben geen aambeien in het verleden is nog steeds in gevaar, speciaal als de patiënt heeft niet te maken gebruik van de juiste behandeling oplossing. Stapels kunnen beginnen tijdens arbeid of op elk gewenst moment tijdens de zwangerschap. Aambeien hele zwangerschap kunnen verdwijnen het moment dat het kind is geboren, maar dit moet niet worden genegeerd omdat de aambeien kunnen verder zwellen en ernstig. Stapels mogelijk ook een gevolg van constipatie. Kracht in de gehele stoelgang draagt bij aan aambeien ook. Aanstaande moeders zijn veel meer kans om te lijden met aambeien dan niet-drachtige vanwege de extra nadruk op de aders. Aambeien tijdens de zwangerschap kunnen bevatten enkele van de volgende symptomen: bloed op de kruk of wc-papier, kras in de anale regio, huid uitsteekt uit tot en met het rectum, en ongemak wanneer zittend of bewegende darmen. Zoals altijd, zou een zeer belangrijk ding om te voltooien om te voorkomen dat aambeien bij haar begin in plaats van het vinden van probleem beheer ervan. Een remedie voor stapels is om te drinken van grote hoeveelheden water, uitgebreide vergadering of staande, vermijden verhogen van zware ladingen, 20 minuten van oefening dagelijks, en het krijgen van vezel rijke maaltijden te vermijden. Zoals eerder vermeld al, aambeien gaat gepaard met ernstige pijn. Hier zijn een aantal voorgestelde aanbevelingen over het beheren van aambeien: aSoaking het getroffen gebied in verwarmde water herhaaldelijk dagelijkse aApplying koud pak op de anus herhaaldelijk dagelijkse aUsing zachte wc-papier in het reinigen van het anale gebied na beweging van darmen het heeft voorgesteld om te zoeken naar een remedie voor het probleem meteen, terwijl de drie ideeën hierboven vermeld de pijn van aambeien verlichten kunnen. Er zijn als de juiste behandeling aanpak worden gebruikt verschillende behandelingstechnieken die zorgt voor snelle verlichting voor stapels. Voor zwangere vrouwen, sommige meestal gemeenschappelijke behandelingsmethode omvatten actuele crèmes, banden in, zetpillen en chirurgie. Ook is er een breed scala aan natuurlijke behandelingen om uit te picken. Het type procedure voor stapels afhankelijk van de ernst van de aandoening. Voor ernstige gevallen van aambeien, mogelijk het individu moet ondergaan chirurgische ingrepen. Schrijver bio: Ali is gewoon een gratis lancer auteur van http://www.everydayguide.com/ voor meer informatie over het opzoeken van een vruchtbare remedie voor stapels tijdens de zwangerschap, er zijn hun effectiviteit en tal van sites die gegevens over gemeenschappelijke behandelingsmethoden leveren. Heb je een verhaal of een verslag te publiceren? Stuur dan een e-mail naar spyghana79@gmail.com.

Link: Ang Lee: de directeur, de Introvert

Waarom meer senioren nodig de tegels-vaccin - Fox News

Zoals de influenza-epidemie wind naar beneden, is er een vaccin dat meer en meer mensen spoedig krijgen willen zult, ongeacht het klimaat een ' het vaccin tegels. Meer en meer baby boomers geboren in de jaren 60 en 50 zijn beginnen te recht op het vaccin gordelroos, en velen niet zou moeten missen, omdat de meerderheid van hen had waarschijnlijk waterpokken in hun jeugd. AShingles een ' een aandoening gekenmerkt door schrijnende huiduitslag een wordt veroorzaakt door het varicella - zoster virus, verantwoordelijk voor het veroorzaken van waterpokken hetzelfde virus. aThe ziekte blijft inactief binnen u 40, 50, 60 jaar, en er gebeurt in een band van huiduitslag, een Dr. Keith Armitage, divisie vice-president voor opleiding en besmettelijke ziekte deskundige voor UH geval ziekenboeg in Cleveland, Ohio, vertelde FoxNews.com. AaThe echte problemen met tegels isnat de acute gebeurtenis. AAn aflevering van gordelroos kan leiden tot blijvende pain.a 'ernstige ongewenste effecten' gordelroos kan weliswaar relatief bescheiden, sommige gevallen van gordelroos vrij ernstige bijwerkingen kunnen hebben. Avolgens aan Armitage, is het probleem soms gerelateerd aan voorbijgaande neurologische tekorten als gordelroos in een bacteriële superinfectie resulteert. AThe huidaandoening kan ook leiden tot huid zweren en uitgroeien tot een site voor micro-organismen zoals strep en staph. Van zeer slopende kant effect post-herpetic neuralgie bevat een ' een echt langdurige pijnsyndroom dat in wezen nooit verdwijnt. APersisting pijn kan worden relatief vaak met gordelroos, dat is waarom zo veel gezondheid beoefenaars mensen adviseren te vaccineren zodra ze hun 50s bereiken. aBaby boomers zijn invoeren zodra ze het vaccin van de tegels moeten krijgen, een Armitage opgenomen, en het aantal patiënten voor wie het vaccin wordt aangegeven zal omhoog gaan binnen de komende paar years.a de leeftijd in overeenstemming met het nationale vaccin Information Center, de gordelroos vaccins is ongeveer 51 procent succesvol. AEven met dergelijke een relatief kleine efficiëntie, medische beoefenaars nog steeds raden iedereen de kans hebben. aA tien jaar geleden, was er een proefversie van oudere mensen geboden vaccin, een Armitage to de gordelroos zei. AaIt didnat stop alle gordelroos gevallen, maar het voorkomen van veel gevallen en voor individuen die kreeg gordelroos, ervaren ze veel minder pain.a zoals het was gebruikelijk om opzettelijk contract waterpokken aan kinderen, het vaccin gordelroos is noodzakelijk voor zoveel midden-agers (en enkele jaren na). Als een kind had het, was het niet ongebruikelijk voor ouders om elk van hun jonge degenen samen zodat zussen en broeders herpes ook contract zou. Opdat de kinderen manier kon krijgen over met en niet opnieuw hebben een ' omdat waterpokken in volwassenheid veel erger is. Waterpokken een ' gekenmerkt door jeukende bulten en huiduitslag die betrekking hebben op een huid van mensen een ' is meer waarschijnlijk leiden tot complicaties toen in volwassenheid. Een tijdje meestal is het zeer ongebruikelijk te hebben van waterpokken als een persoon, de ziekte was kreeg door degenen die wanneer zij oudere account volledig voor onevenredig hospitalisaties en meer sterfgevallen als gevolg van de ziekte. AAdults met waterpokken hebben een grotere mogelijkheid zien problemen zoals longontsteking, bot infecties en ook toxisch shocksyndroom. Terwijl veel ouders gebruikt om te hopen dat de jongere waterpokken contract zou, hebt de huidige generatie van ouders opgegeven voor een nieuw tijdperk. AA waterpokken vaccin werd geïntroduceerd in 1995, en veel van de kiddies opgroeien vandaag kunnen afzien van het herpesvirus voor het krijgen van een immunisatie geschoten in plaats daarvan krijgen. aeen van de kwesties van waterpokken is echt een bacteriële superinfectie, zei een Armitage. AaIt voorziet in groep A strep, die leiden necrotizing fasciitis tot kan een ' beter bekend als avlees eten bacteria.a avolk besproken of het was beter te geven kinderen het vaccin waterpokken, die in verbinding stond met onzekerheid over wat zou kunnen aan hen allen door volwassenheid gebeuren. Grenzen aan tien of vijftien jaar terug, een paar gevallen van bacteriële super-infection waren de echte tipping point voor het geven van kinderen het vaccin. ASo vandaag thereas vergt een hele generatie van kinderen die al in senior high school en college die kreeg het vaccin en thereas enige onzekerheid over wanneer theyall boosted.a Armitage moet worden vermeld dat de medische gemeenschap is nog onzeker met betrekking tot wat voor soort therapie kinderen die de waterpokken vaccin ontvangen terwijl ze ouder. Voor nu, er zijn twee categorieën van mensen een ' een steeds grotere hoeveelheid van middelbare leeftijd volwassenen die had waterpokken als kiddies en behoefte hebben aan het vaccin tegels, en een kleine groep van jongere volwassenen die kan of misschien niet nodig om te worden re-boosted voor waterpokken in het komende decennium. een interessante ziekte in dat dit virus is kreeg door u aItas, u krijgt waterpokken en u herstellen, toch blijft het slapende, een Armitage zei van de vreemde ziekte. AaEven al heb je gezondheid, is het resultaat in een buitengewoon ander type creëren van een band van infectie in één enkel deel van het lichaam. Sommige lichaam opgebouwd en als deze voorwaarde didnat bestaat, geen lichaam zou geloven dat het was real.a

5 Dingen die je hebt om te weten over waterpokken en tegels - tijd

Barbara Waltersa co-hosts onAThe bekijken geïnformeerde mensen die WaltersAhas zijn in het ziekenhuis opgenomen met de waterpokken. SheasA83, en de ziekte, die meer gemeenschappelijk onder kleine kinderen worden kan, is het ongebruikelijk onder ouderen. Overeenkomstig haar co-host moest Whoopi Goldberg, Walters nooit waterpokken vóór. Het nieuws headlines verhoogde vragen over hoe waarschijnlijk volwassenen zijn dat waterpokken en hoe waterpokken is gerelateerd aan een kwaal thatas vaker onder volwassenen, shingles. Dus zijn hieronder een paar snelle feiten over de aanslagen. (Meer: studie: Kidsa waterpokken vaccin helpt baby's te verdedigen) Als je nog nooit gehad als een kind waterpokken, kunt u nog steeds krijgen dat een volwassene?Ja de ziekte. Volwassenen die nooit de infectie hebt gevangen zijn nog steeds in gevaar, alhoewel de meeste gevallen van waterpokken voor de leeftijd van 10 optreden. Kunnen waterpokken ernstiger bij volwassenen?De meeste mensen krijgen waterpokken zodra ze klein zijn, maar de tekenen kunnen zijn meer ernstige onder mensen die de ziekte binnen een oudere leeftijd vinden. Zij omvatten verlies in eetlust, koorts, frustratie, uitputting en huiduitslag, die zou meer belasten op de gezondheid van ouderen. Wat is tegels, en hoe is het mogelijk verschillende van waterpokken?Gordelroos, zoster of herpes zoster ook bekend, is echt een pijnlijke huiduitslag veroorzaakt door hetzelfde virus verantwoordelijk voor waterpokken: het varicella zoster-virus. Ook als je waterpokken gehad in het verleden, kan de gordelroos nog steeds worden gecontracteerd door u. Thatas zoals de waterpokken virus blijft in het lichaam sluimeren in de oorsprong van zenuwen, en enkele jaren later kunt activeren. ITA niet duidelijk waarom het virus reawakens een ' in veel mensen het nooit doet een ' maar wetenschappers denken dat het virus wordt veroorzaakt omdat de immuun systeem met de leeftijd of in omstandigheden van stress verzwakt. Ongeveer 1 op 3 mensen in de VS lijdt van gordelroos op een bepaald moment in hun leven, met de meerderheid van de gevallen die zich in leeftijden van vrouwen en mannen 60 en ouder. Gordelroos is minder dan waterpokken besmettelijk en kan niet worden doorgegeven van individu tot individu. Echter, het varicella zoster-virus worden gespreid van de persoon met tegels voor iedereen die nog nooit waterpokken heeft gehad. De ongelukkige ontvanger zou kunnen ontwikkelen waterpokken, echter niet tegels. De lengte van de tijd is enkel een persoon met de waterpokken of gordelroos besmettelijk?De infectie kan duren voordat overal van 10 tot 21 dagen na blootstelling aan sommige lichaam met waterpokken of gordelroos veroorzaken. Individuen met waterpokken besmet een paar dagen voordat de uitslag verschijnt en daarom blijven totdat alle hun blaren hebben scabbed. Een persoon met tegels, aan de ene kant, kan pas hun ziekte verspreiden, terwijl hun huiduitslag nog steeds te extreem. Zij misschien niet besmettelijk voor de letsels ontstaan, en zijn niet meer besmettelijk zodra de uitslag begint te schurft. Whatas de eenvoudigste manier om te voorkomen dat waterpokken en gordelroos?Om te voorkomen dat waterpokken, de centra voor ziekte krijgen een handvat op en Prevention (CDC) recommendsAtwo doses van het vaccin waterpokken een ' dat is 98% succesvol een ' voor kinderen, adolescenten en volwassenen die niet waterpokken hebben. Volwassenen die misschien niet de voorwaarde hebt gehad en misschien in nauwe samenhang met jonge kinderen die zal waarschijnlijk besmet overwegen krijgen ingeënt. Young ones ontvangt de eerste dosis als ze 15 maanden oud en tussen 12 maanden oud, en een extra dosis wanneer ze 4 jaar oud tot en met 6 jaar oud. De VS begonnen waterpokken inentingen in 1995, zodat Walters zou niet zijn gevaccineerd als kind. Er is ook een vaccin gordelroos. Zostavax heeft de voorkeur voor mensen leeftijden 60 en oudere wezen dat ze zijn het meest kwetsbaar aan de infectie.ACurrently, de CDC doesnat hebben aArecommendationAfor het vaccin in mensen leeftijden 50 tot 59, maar de Food and Drug Administration de kans voor deze generatie ook goedkeuren. Op basis van de CDC, gordelroos-vaccinatie tarieven onder mensen zijn laag, maar er is een toename van mensen leeftijden 60 en ouder hebben zijn geïmmuniseerd in 2011. Het kan helpen hen sneller ruimen en maken de uitslag minder schrijnende, terwijl het vaccin niet u volledig tegen een aanval met gordelroos beschermen. Lees meer over waterpokken en gordelroos van de CDC.

More Info: De tirannie van gemak

Studie: Advance borstkanker steeds vaker voor bij jongere...

ST. LOUIS, mo (KMOX)-een chirurg lokale borst zegt dat ze niet verrast om te zien een toename van de meest ernstige vorm van kanker bij vrouwen in decennia.

Nieuwe onderzoek vindt bijna een verdrievoudiging van gevorderde of metastatische borstkanker kanker bij vrouwen leeftijden 25 tot en met 39 tussen 1976 en 2009.

"Het maakt een beetje van intuïtieve gevoel," zei Dr. Teresa Schwartz, een chirurg borst in St. Louis University Hospital.

"Deze oudere vrouw zijn allemaal krijgen van mammogrammen, dus het is een stuk makkelijker om iets te halen in een eerder stadium."

Dr. Schwartz zegt jongere vrouwen die niet over een sterke familiegeschiedenis voor kanker van de borst beschikken niet krijgen gecontroleerd op een regelmatige basis en meestal niet een mammogram tot leeftijd veertig zal krijgen. Dus vrouwen die borstkanker voor de leeftijd van veertig krijgen zal waarschijnlijk niet weten, en het zal niet krijgen gevangen in een eerder stadium.

Dr. Schwartz stokken met de richtsnoeren zeggen ze zien "weinig voordeel voor vrouwen zonder specifieke medische geschiedenis bij het verkrijgen van een mammogram vóór de leeftijd van veertig." Ze zegt dat tenzij u merken iets zorgelijk voor dan is er niet hoeft te ondergaan van een mammogram.

Via: Wanneer de krankzinnige het asiel uitvoert

Anastacia gediagnosticeerd met borstkanker voor de tweede keer wordt geannuleerd...

De 44-jarige Chicago geboren pop ster bekendst voor haar 1999 smash, "I 'm Outta Love," was gepland om te lanceren haar aankomende tour in Londen op 6 April, maar heeft gekozen ga annuleren de tour in plaats daarvan, zodat ze kan zich concentreren op de bestrijding van de ziekte.

"Anastacia heeft helaas zijn gediagnosticeerd met kanker van de borst voor de tweede keer na haar 2003 gevecht met de ziekte met succes hebben overleefd. Daarom is ze gedwongen om te annuleren alle voorstellingen, tours en alle reizen vanaf nu tot nader order,"leest een bericht op haar Facebook-pagina

Ik voel me zo vreselijk naar mijn verbazingwekkende fans die naar 'It's A Man's World Tour zocht' worden teleur. Het net breekt mijn hart om te teleurstellen,"voegde de zanger, in een persoonlijke opmerking.

Via: Verslaving en narcistische schaamte

Verbetering van de ziekte te bestrijden sterkte van drugs|iSGTW

Zou je ooit denken van hoe geneesmiddelen echt pijn verminderen of genezen ziekte? Genezen is slechts een complex proces en omvat begrijpen hoe de verschillende eiwitten gevonden op het oppervlak van lichaamscellen verandering externe prikkels in natuurlijke signalen binnen de cel. G-eiwit gekoppelde receptoren. Foto courtesy Marta Filizola. "Membraaneiwitten zijn eiwitmolecules ingesloten in het celmembraan oppervlak en ze spelen een belangrijke rol in het bemiddelen van het resultaat van drugs, een Marta Filizola, universitair hoofddocent van de structurele en chemische biologie op de Mount Sinai School van MedicineAin New York, ons vertelt. Haar laboratoriumwerk is geconcentreerd op het begrijpen van de functies gemedieerd door oppervlakte membraaneiwitten specifieke cel met de naam G eiwit gekoppelde receptoren. Deze communiceren met ongeveer 50% van de drugs die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Zonder G-eiwit gekoppelde receptoren, zou behandelingen niet werken, omdat ze niet zou dat hun weg naar de cel weten. De specifieke processen van de G-eiwit gekoppelde receptoren op moleculair niveau zijn nog steeds gehuld in mysterie. Er is veel discussie over welke elementen van deze eiwitten zijn zeer belangrijk en hoe andere functies, zoals hun vermogen om te bouwen (of oligomerize) in het celmembraan van de oppervlakte, beïnvloeden cel signalering. Cruciaal inzicht in hoe deze proteïnen alleen op een moleculair niveau werken ontvangen de onderzoekers die de Nobelprijs voor de Scheikunde in 2012 voor hen bracht. Individuele k-opiod receptor. Image courtesy Wikimedia commons. "G-eiwit gekoppelde receptoren hebben al is aangegeven bij het maken van oligomere complexen in een aantal ziekte staten," zegt Filizola. "Ik ben op zoek naar hoe deze eiwit complexen methode cel signalering opdat wij kon maken van drugs zekerder en doeltreffender geneesmiddelen ontwerpen." Filizolaas lab zet bepaalde concentraat op opioïden receptoren een ' verschillende G eiwit gekoppelde receptoren die reageren op opioïden, populaire medicatie om pijn te verlichten. Huidige simulaties, gemaakt op supercomputers op de Texas geavanceerde niveau Computing Center (TACC), VS zijn gericht op het begrijpen van mechanismen van de opioïde receptor functie mogelijk. Filizolaas onderzoek maakt amoviesa van de simulaties die laten zien hoe een veranderende eiwitten verbinden met drug stoffen en andere eiwitten. Deze shows doneren aan een moleculair niveau begrip van het werkingsmechanisme van drugs op individuele of oligomere receptoren. Deze records wordt gebruikt onaangename negatieve effecten en het creëren van efficiëntere geneesmiddelen. In een rapport de laatste tijd gepubliceerd in PLoS computationele biologie, AFilizola onderzocht hoe verschillende drugs kunnen veranderen de vorm van een G eiwit gekoppelde receptor, vandaar maken verschillende biologische reacties. Aresearchers gepresenteerd in een ander document verschijnen inAPLoS computationele biologie, een strategie voor het berekenen van de kracht van relaties tussen G eiwit gekoppelde receptoren. Filizola hoopt dat de resultaten van haar simulaties en andere studies kunnen helpen formuleren nieuwe concepten op hoe drugs en eiwit receptoren functioneren, zodat wetenschappers over het maken van effectieve medicijnen met minimale ongewenste effecten kunnen werken. "Side gevolgen zijn een essentieel probleem, een geeft Filizola. De beste pijn kan worden ontwikkeld door een Amerikaanse ooit geneeskunde te behandelen, maar wanneer het veroorzaakt een verslaving dan hoe goed is het echt?" Samen met de wetenschappelijke Computing faciliteit op de berg Sinaï, wordt de Ranger supercomputer gebruikt door Filizola op TACC. "Ze zijn niet simulaties is het mogelijk om te werken op uw bureaublad. We hebben om te zien of de bewegingen van de eiwitten kijk voor vrij een tijdje en ITA eenvoudig te missen op belangrijke gebieden van de interacties, "zij beschrijft. "Modellen zijn alleen benaderingen en de betrokken simulaties zijn complex, maar nu hebben we gebruik van meer beschrijvende structurele details over G-eiwit gekoppelde receptoren en methoden op TACC gewoon helpen met de vereiste computations.a later Filizola plannen om uit te breiden haar moleculaire dynamica simulaties tot nog grotere supramoleculaire gebouwen cel signalering beter weten."Veiliger en krachtige drugs zijn echt een belangrijke behoefte en we moeten aanpakken van de complexiteit die snel betrokken." Een versionof die dit artikel verscheen voor het eerst op de TACCwebsite.

Via: Interactieve cognitieve aids voor medische crises maken

Wednesday, February 27, 2013

Hoe kan een goede goed opgeleide Drugs erkenning hond Be Wrong...

ReasonIn mijn lijn vandaag, ik stel vast dat het Hooggerechtshof uitspraak voor in eerste instantie die een hond alert is alleen genoeg om te rechtvaardigen een auto zoeken, verminderd de relevantie van de geschiedenis van een hond in het veld, uiting geven aan haar prestaties in de "gecontroleerde omgevingen screening" is echt een grotere mate van consistentie. Een probleem met die situatie is dat dergelijke tests worden vaak zo slecht ontwikkeld dat het is moeilijk om te zeggen als de hond ontdekken van drugs of op bijbehorende afhandelingsroutine tips reageren. Maar zelfs goed ontworpen, dubbel-blinde tests schromelijk overdreven een hond mogelijkheid om waarschijnlijke oorzaak voor query's in real-world situaties. Als de Universiteit van Vermont in Chapel Hill hoogleraar die Richard E. Myers wordt uitgelegd in een George Mason wet ReviewAarticle, de essentiële punt is dat drugs altijd zijn aanwezig in de testen situatie maar zelden aanwezig in mensen auto's. Dus zal zelfs een hond die is groot bij het ontdekken van medicijnen in een "gecontroleerde beoordeling milieu" genereren veel valse positieven wanneer voertuigen ruiken willekeurig geselecteerd. Eigenlijk, Myers zegt, is het gemakkelijk om te veronderstellen hoe een goede goed opgeleide drug-opsporing hond extra valse positieven dan ware positieven kunt maken. Myers vraagt ons na te denken over uw hond die werkt goed in screening, niet in de aanwezigheid van drugs slechts 5 procent van voldoende tijd in kennis. Bovendien, wanneer deze hond waarschuwen, het is verkeerd slechts 10% van de tijd. De laatste bedrag klinkt als een grote basis voor mogelijke causea'which, gebaseerd op het Hooggerechtshof, vraagt om een "eerlijke kans" dat bewijs van een misdaad zal ongetwijfeld worden gevonden. Maar als deze hond werkt bij een controlepost waar auto's willekeurig worden gestopt, en als 2% van de auto's nemen drugs, hij zal waarschuwen onjuist veel vaker dan hij correct signalen: met een redelijk goede hond, maar een grotendeels onschuldige bevolking, een hond alertAwill teken drugs niet meer dan zestien procent van de tijd. Het doel is dit: aomdat de ambtenaar is meestal eenvoudig mensen voorkomen, moet je moreAconcerned over de valse positieve fout (waarschuwen wanneer er geen drugs).Er meer voertuigen zonder zijn aomdat drugs in hen, de bruto nummer ofAsearches die uit het foutenpercentage voortvloeien hoger zal zijn dan de bruto numberAof zoekopdrachten die uit de juiste signalen voortvloeien. Al met al zal er veel moreAsearches van onschuldige mensen, dan zal er zoekopdrachten van verantwoordelijke mensen. U kan drukken dwars door om te zien Myers' [e xn y], die is gecentreerd op een Bayesiaanse waarschijnlijkheid methode. De resultaten afhankelijk zijn, natuurlijk, op precies hoe goed canine is en welk gedeelte van auto's eigenlijk dragen drugs. Maar ervan uitgaande dat het percentage is laag, het fundamentele niveau blijft: zelfs de "goed opgeleide verdovende middelen detectie hond" van het Supreme Court imaginationAwill vaker dan hij gelijk heeft in dit geval een heleboel verkeerd zijn. Met deze realiteit, kunt u beginnen om te zien hoe de werkelijke politie honden, die misschien niet zo heel goed opgeleide omdat het Hof denkt, kunnen eventueel worden verkeerde meer dan negen exemplaren van de 10 wanneer ze zich bewust van willekeurig gestopt voertuigen, zoals ze op horden waren setup door Florida staat politie in 1984. Als we van willekeurige selectie verplaatsen en voertuigen die worden onderzocht door honden op basis van een soort van vermoeden dat achterblijft bij mogelijke oorzaak overwegen, is het percentage uitvoering van drugs mogelijk meer dan het tarief voor de algemene bevolking van automobilisten. Dat helpt verklaren waarom een 2011AChicago TribuneAanalysisAof gegevens uit suburban politiediensten gevonden dat voertuig query's gerechtvaardigd door een waarschuwing voor een dogas ontdekt drugs of drugsparafernalia 44 procent van de timea'still misschien niet goed, maar veel beter in vergelijking met de 4 procent onderhouden door deze honden in Florida. Myers gelooft, ondanks wat het Opperste Hof de andere dag besliste, dat een hond waarschuwing alleen neverAcount als waarschijnlijke oorzaak. Als een "eerlijke kans op" als de mogelijkheid van het vinden van drugs zoiets als 16 procent, zoals in voorbeeld Myers is, dat zal niet in aanmerking. Echter Myers zegt, een hond waarschuwing kan eventueel rechtvaardigen een zoekopdracht als samen met andere titels: vooral omdat de waarschuwing alleen mag niet vormen waarschijnlijk causeAdoes niet suggereren dat de dogas waarschuwing is niet een vitale beetje van bewijsmateriaal dat canAcombine met ander bewijsmateriaal in te vormen van de waarschijnlijke oorzaak. Veronderstel insteadAthat die de politie officier implementeert canine bij een vermoeden, gecentreerd op otherAfactors, dat de duidelijke aanwezigheid van drugs suggereert. Dan andere onderzoek naar tarieven hit ofApolice vertegenwoordigers uitvoeren van query's op basis van factoren die normaal gesproken suggereren haveAbeen gebruikt om waarschijnlijke oorzaak vormen hij zou kunnen een dertig percentAchance hebben gelijk, als de officier een prettyAgood neus van zijn of haar heeft eigen voor drugs verkopers. In dat geval kan de voorafgaande kans dat drugs zijn opgenomen door de auto het belang van de detector dogasAalert enigszins verbeteren. Onder deze omstandigheden zou de Bayesiaanse computation, met een dertig percentAprior kans en een nauwkeurige hond van negentig procent, maken een zeventig-negen procent kans dat wij nu medicijnen in de cara'clearly probableAcause hebben. Myers concludeert dat "vereisen reasonableAsuspicion in combinatie met de hond sniffa'whether het heeft gelegen voordat de sniffAor aftera'is een eenvoudige en nuttige vrijwaringsmaatregelen om te zorgen voor de aanwezigheid ofAprobable oorzaak alvorens het zoeken te doen." Echter, de Supreme Court het besluit in Florida v. HarrisAseems te elimineren deze verstandige, werkelijkheid gebaseerde methode. Zie voor meer informatie over hoe politiehonden als "Zoek warrants op leibanden functioneren", mijn cover verhaal in de maart-editie van de rede. John Sullum is gewoon een senior redacteur bij reden journal en een nationaal syndicated columnist.

More Info: De paraatheid Primer: hoe om te beginnen