Wednesday, June 5, 2013

De eenvoudigste manier cannabis kan leiden tot schizofrenie.

Cannabis sigaretten beïnvloedt hersenenchemie zo serieus dat het zou kunnen leiden tot schizofrenie, vertellen wetenschappers u vandaag.

Onderzoekers hebben gevonden het eerste bewijs dat marihuana kan leiden tot genetische afwijkingen gekoppeld aan de psychische aandoeningen, die ongeveer één bedrijven en passiva 100 mensen treft.

Veel wetenschappers waarschuwen al jaren dat cannabis leiden tot kan hallucinaties en wanen vergelijkbaar met symptomen gevonden bij schizofrenie.

Eerdere studies hebben gesuggereerd dat met de drug voor de leeftijd van 18 het risico met de voorwaarde in het later dagelijks leven door six-fold verhoogt.

Haar vermogen om te veroorzaken psychotische voorwaarden is waarschijnlijk gerelateerd aan veranderingen op lange termijn in de hersenen die het effect van een stof in kiem tetrahydrocannabinol (THC) genoemd gevonden.

Zeldzame genetische veranderingen van een verhoogd risico van schizofrenie zijn volledig geopenbaard door twee onafhankelijke studies.

De enquêtes hebben geconstateerd dat delen van het menselijk genoom die zal, wanneer verwijderd, kan verheffen de kans op het ontwikkelen van schizofrenie door maar liefst 15 keer vergeleken met de algemene bevolking.

Schizofrenie is een ernstige geestelijke gezondheid voorwaarde en treft ongeveer 1 atlanta echtscheiding advocaten 100 mensen op een bepaald moment tijdens hun leven. Genetische factoren worden verondersteld te zijn goed voor veel meer dan 70% van de gevallen. Maar in tegenstelling tot vele ziekten die heeft een genetische basis - en net als vele andere psychiatrische aandoeningen - onderzoekers hebben effectieve maken om te zoeken van genen van het voorkomen van de aandoening.

Het nieuwe bevindingen resultaat uit twee grootschalige studies gedaan door multi-nationale samenwerkingen, zowel die worden gepubliceerd in ontwerp deze week. De eerste studie komt van de internationale schizofrenie bereik (ISC), een samenwerking met onderzoekers uit 12 instellingen in Europa, de VS en Australië; de tweede vloeit voort uit het SGENE consortium, bestaande uit 18 instellingen in de eu, de Verenigde Staten naast China.

De nieuwe Japanse huiswerk werd geleid door klinische psychiater Dr. Hiroshi Ujike waarbij Okayama Universiteit en gemeld in het tijdschrift Molecular Psychiatry.

Het team onderzocht de gen-controlerende 'receptoren' binnen de hersenen die reageren op het helpen van u marihuana in 121 Japanse schizofrenen en een vergelijkbaar aantal gezonde personen. "Deze sites zijn waar de marihuana wetten met betrekking tot de hersenen," zei Dr. Ujike.

Hoewel deze verwijderingen nooit een volledige uitleg in de genetische basis van schizofrenie bieden, is de replicatie voor de bevindingen tussen de twee studies echt belangrijk. "Het feit dat er eigenlijk twee onafhankelijke studies die komen op het probleem vanuit verschillende hoeken en met behulp van verschillende methoden fantastisch voor psychiatrische genetica is," vorderingen Pamela Sklar van Harvard Medical gerelateerde School in Cambridge, Boston, deel van de ISC onderzoeken.

Jonathan Flint, die een studie van de erfelijke basis van psychiatrische ziekten in de Wellcome Trust centrum voor menselijke erfelijkheid in de Universiteit van Oxford, land, is het ermee eens dat de e-mail adres gegevens een grote stap vooruit, maar hoogtepunten die het omzetten van deze vereniging zijn in een beter begrip van deze biologie van schizofrenie is nauwelijks triviaal. De genetische veranderingen op chromosoom 22 zijn bekend voor een tijdje, zegt hij, maar de volledige genen die leiden de verhoging in risico altijd tot blijven onduidelijk.

Deze zijn echter de eerste verwijderingen gekoppeld aan schizofrenie te identificeren in een dergelijke grote steekproef en in heel verschillende bevolkingsgroepen, Stefánsson geeft. "Schizofrenie is een aandoening van gedachten en emoties. Het is dus een typisch menselijke ziekte, maar een die is biologisch weinig begrepen en dat is moeilijk te diagnosticeren. Deze bevindingen zijn belangrijk omdat ze stroomlijnen de oorzaken ervan en levert een eerste component aan een moleculaire test om u te helpen in de klinische diagnose en bovendien interventie. "

"Het is zeer belangrijk om erachter te komen die misschien wel bedreigd [van schizofrenie] zodat ze kunnen vermijden triggers dergelijke sinds cannabis,"zegt Marjorie Wallace, leider van de UK-psychische een goede veroorzaken SANE."Maar door de jaren heen we nu hebben gezien veel valse positieven met het zoeken naar de gen en genen, en wij zouden daarom behandelen deze conclusies met enige behoedzaamheid. Hoewel het aanmoedigen, ze zijn een grote manieren van het vinden van de oorzaken, behandeling en boven velen, broodnodige preventie met psychotische ziekte. "

Storingen met een marihuana-linked circuit van de hersenen kunnen maken mensen kwetsbaar voor schizofrenie en roken van de drug zouden kunnen leiden tot het probleem.

Een andere recente studie impliciet dat cannabis gebruikt schade dagelijks geheugen veroorzaken mogelijk - waaronder brengen namen gezichten of eraan te herinneren om te posten autosleutels.

Mensen die roken uw drug tussen vijf en 20 keer 4 weken hebben 10 per cent meer van dergelijke herinnering problemen dan niet-gebruikers. En degenen die rook het ongeveer 20 keer per maand zijn over het algemeen vastgesteld dat 20 procent meer gebrekkig.

Ondanks een zorgen set cannabis looks in Groot-Brittannië met een klasse B aan een goede klasse C-drug worden gedegradeerd.

De verandering betekent waarvan handelaars zal worden geconfronteerd met slechts vijf jaar in gevangenis, minder dan de helft de heersende 14-jarige termijn.

Home secretaris David Blunkett houdt van te verzachten van de wet betreffende cannabis ondanks waarschuwingen dat dit als een gateway naar harde medicijnen fungeren kan.

Nu ben je in iedereen commentaar zone. Wat volgt is niet Armeense medische netwerk voorwerpen; het komt van enkele en we niet getuigen van het. Een herinnering: met behulp van deze website dat u voldoet aan onze voorwaarden van Service accepteert. Klik hier om te lezen van de regels van diamant.

Via: P.Rico gezondheidsautoriteiten aangedrongen op versterkte bestrijding van dengue koorts

No comments:

Post a Comment