Tuesday, June 4, 2013

HPV veroorzaakt veel meer mondelinge kanker - USA TODAY.

Michael Douglas besproken zijn greep naar met keelkanker in een interview met de krant van de beschermer, waarin artsen verhoogd de keer dat sommige keel kanker kunnen worden veroorzaakt door een seksueel overgebracht virus, WRATTEN, gerelateerd aan cervicale melanoom.

Maar Douglas woordvoerder heeft weerlegd kreeg de krant post zeggen dat orale seks zijn kanker veroorzaakt. De woordvoerder zei dat dit artikel gewoon bespreking van orale seks een vermoedelijke oorzaak van opgegeven mondelinge kanker wordt opgenomen.

Verenigde Staten vroeg vandaag kankerdeskundigen om te beschrijven de HPV rol in mondelinge kanker en andere ziekten.

Douglas, 68, ervaren eerder de schuld zijn kanker — gedetecteerd bij cyclus 4, het meest toonaangevende type — op jaren van roken en drinken. En terwijl tabak is al lang een belangrijke oorzaak met de rassen van het hoofd en de nek van kanker, HPV nu oorzaken manier meer gevallen, zegt Lori Wirth, vertegenwoordiger van het hoofd en de nek en keel Oncologie in het Massachusetts General Hospital.

A. HPV veroorzaakt kanker voor de cervix, vagina, vulva, anus, dick en hoofd en de gitaar hals. Het veroorzaakt ook seksueel overdraagbare aandoening wratten.

Tarieven van HPV-gerelateerde maligniteiten gestegen dramatisch massaal, terwijl lagere roken hebben verlaagd de incidentie van vele andere vormen van kanker. In een interview met behulp van Verenigde Staten vandaag eerder het jaar 2010, noemde de American Cancer Society Otis Brawley het "een in de epidemieën van het 21ste millennium."

Als de trends zich doorzetten, zal mondelinge kanker cervicale kanker voor de belangrijkste oorzaak van HPV-gerelateerde gezwellen in 2020, volgens uw verslag van januari overvallen.

A. het aandeel van HPV-gerelateerde mondelinge tumoren is blijven groeien van 16% van alle mondelinge kanker in 1984 tot 1989, tot 72% vermeldenswaard tumoren van 2000 tot 2004, kunnen volgens een rapport van januari door de American Cancer Society en bovendien Centers for Disease beperken en preventie.

A. meer ten opzichte van 10% van de mannen en 3. 6% van de vrouwen bezitten een huidige mondelinge HPV besmetting, volgens een onderzoek van de Amerikanen leeftijd van 16 tot en met 69 gepubliceerd van een jaar geleden in het dagboek met de American Medical Association.

A. in naar schatting 85% van de gevallen, zegt dat een persoon immuunsysteem uitroeit de infectie, alleen maar omdat het zou een goede koude virus, uiteindelijk overwinnen Eric Moore, een co-employee professor in kno binnen de Mayo Clinic in Mn. Het immuunsysteem knock out meeste HPV infecties van de baarmoederhals, evenals, vorige zij schade veroorzaken.

Terwijl u kunt tientallen soorten vinden van HPV, slechts een paar kanker veroorzaken. HPV 07 en HPV 18 leiden tot ongeveer 70% van de cervicale soorten kanker. Voor mondelinge kanker is het vooral gevaarlijke subtype HPV16.

Binnen een fractie van gevallen, nog steeds, zegt HPV-infectie kan aanhouden jarenlang, verhogen het risico van kanker, Moore.

A. over 7, 100 meeste mensen ontwikkelen HPV-gerelateerde mondelinge vormen van kanker, volgens de rekken eenheden voor Disease Control naast preventie. HPV, het papillomavirus mensen veroorzaakt ook kanker voor de cervix, vagina, vulva, anus en penis.

Omdat mannen HPV aanbevolen aan hun seksuele partners overbrengen kunnen, verhogen het risico van een vrouw van cervicale tumor, vele echtgenoten van vooral die met mondelinge kanker zorgen dat zij ook zullen ontwikkelen een door mond kanker, ook Wirth beweert.

Een alternatieve studie, zaterdag ingediend binnen de jaarlijkse bijeenkomst van deze American Society of Clinical Oncology, moet partners geruststellen, zegt Wirth.

De analyze, geleid door Gypsyamber D'Souza voor de Johns Hopkins Bloomberg hoger onderwijs van de volksgezondheid in Baltimore, vond dat 65% geassocieerd met mannen met HPV-gerelateerde mondkanker had een actieve HPV-infectie.

Maar slechts 5% van de vrouwelijke partners van mannen met mondelinge kanker had een vol leven HPV-infectie. Dat suggereert dat deze vrouwen wellicht niet op hoger risico om te krijgen mondkanker, beweert D'Souza. Ongeveer 30% van de mannelijke partners van mannen met mondelinge kanker had actieve infecties HPV, dat hem of haar hogere risico loopt.

Deze CDC beveelt aan dat kinderen worden gevaccineerd tegen HPV op de leeftijd van 11 of 12, ter bescherming van hun toekomstige partners uit baarmoederhalskanker.

A. Ja. D'Souza papierwerk dat, voor redenen artsen niet volledig begrijpen, mondelinge HPV infecties veel vaker voor onder mannen tegenover vrouwen zijn.

Studies suggereren dat de meeste vrouwen zijn besmet met HPV door beschouwd als een van hun eerste seksuele dating partners. Dus D'Souza het zegt hangt af van dat van een vrouw immuunsysteem kan een krachtige reactie met het virus, enten haar naast verdere infecties mount.

A. gelukkig, deze kankers langzaam groeien en een zeer lange tijd te verspreiden naar veel andere organen, Moore zegt.

HPV-gerelateerde mondelinge kanker zijn meer behandelen dan veroorzaakt door roken, zegt Moore. Hoewel de behandeling kan worden zeer hard aan patiënten, worden nodig maanden van chirurgie, straling en chemotherapie, ongeveer 90% gekoppeld rokers met mond HPV-gerelateerde kanker genezen. Oplossing tarieven zijn lager bedoeld voor rokers; ongeveer 70% van de rokers met HPV-gerelateerde mondkanker gekoppeld worden genezen. Voor mensen met roken mondelinge kanker, worden ongeveer 55% tot 60% genezen, Moore zegt.

Artsen kunnen kijken voor de basis van de taal alleen met scopes ingevoegd in de mond of de neus, die vrij ongemakkelijk zijn, uitspreekt Wirth.

In tegenstelling, beweert cervicale kanker kunnen gemakkelijk worden gezien met een regelmatige bekken examen, Wirth. Cervicale kanker vordert door middel van voorspelbare voorstadia fasen, waardoor de artsen om te analyseren hoe het zich ontwikkelt, en zelfs kanker te voorkomen door het opsporen en verwijderen van deze letsels van de huid vroeg.

In andere selectie-interviews, is Douglas geciteerd zoals zeggend niet dragen van sportschoenen artsen nam een lange tijd te diagnosticeren van de bron van ongemak in zijn keel.

Een goed. Artsen weten relatief weinig precies hoe HPV-gerelateerde mondelinge kanker vestigen, of hoe lang het gaat duren voordat een infectie te produceren op een tumor, zegt Wirth.

De meeste patiënten met HPV-gerelateerde mondelinge vormen van kanker worden gediagnostiseerd binnen hun 50s. Dat is op ten minste tien jaar eerder dan mond roken-gerelateerde kanker worden gediagnostiseerd, zegt Wirth.

Gezien het feit dat kanker doorgaans decennia nemen te ontwikkelen, is het waarschijnlijk dat eigen oorspronkelijke infectie heeft plaatsgevonden met vroege leven.

Terwijl de virussen kunnen worden gevonden in het speeksel, lijkt HPV te worden meestal verspreid via liefde maken, in plaats van meer casual contact net als kussen, volgens de analyse in het dagboek met de American Medical Association.

HPV is de meest voorkomende seksueel overdraagbare infectie op de wereldbol, volgens de National Cancer Institute, een andere co-sponsor in het verslag van januari. Meeste seksueel actieve mensen besmet raken bepaalde tijden.

Mondelinge HPV infecties werden ongeveer acht keer vaker voor onder bracht op door seks had — keek zo vaginale, mondeling of anale seks — dan onder mensen die nooit had seks, in overeenstemming met de JAMA bestuderen. De infecties werden ook meer wijdverspreid in mensen die bezeten meer seks partners samen met die begon met mond seks als tieners. Minder dan 1% van de mensen verzonden zonder de noodzaak van seksuele ervaring had een mondelinge HPV-infectie, suggereert dat uw virus eenvoudigweg niet is via diep de kus.

A. zonder twijfel. De nieuwe HPV-vaccins — aanbevolen voor dames op de leeftijd van 11 of 12 — is aangetoond dat ze beschermen naast cervicale en vaginale vulvaire kanker. Bovendien beschermt een van de vaccins tegen spanningen verbonden met HPV waardoor seksueel overdraagbare aandoening wratten. De centra voor voorwaarde controle en preventie raadt aan die jongen ontvangen dit vaccin aanpak op de leeftijd van 11 of 12 niet hebben genitale wratten en vertragen van het risico van verspreiding van het virus aan hun toekomstige liefhebbers.

A. onderzoekers HPV-vaccins op nog niet bewezen door mond kanker, en zijn waarschijnlijk niet, zegt Wirth. Onderzoekers zal moeten volgen studiedeelnemers met betrekking tot 30 of 40 jaar om te ontdekken een significant verschil in mondkanker prijzen. Wetenschappers waren in staat om te ontdekken een vermindering in de cervicale precancers, echter, na slechts zes of 6 jaar.

Nog steeds, dierproeven beweren dat een HPV-vaccin in mondelinge vele vormen van kanker werken kan. Dat komt omdat beide goedgekeurde vaccins blokkeren HPV 07, een subtype van het herpes simplexvirus dat ervoor zorgt dat de meeste van de handen van kankers. Wirth zegt samenleving wellicht wachten decennia om te zien of mondkanker kosten in gemeenschappen samen met hoge HPV-vaccinatie vergoedingen dalen.

In een begeleidende hoofdartikel in JAMA een jaar geleden, Drexel University Hans Schlecht ingediend dat artsen patiënten met orale seks te maken moeten counsel gebruik van barrièrebescherming, bijvoorbeeld voor een condoom of andere stuk van apparatuur. Schlecht, een besmettelijke ziekte arts, zei artsen ook zouden moeten zijn op hun hoede voor vroege tekenen en symptomen van keelkanker.

Acteur of actrice Michael Douglas opmerkingen over keelkanker hebben gegooid een schijnwerper op nadelen van HPV, een virus verspreid via seksueel contact. Deskundigen zeggen dat HPV kan worden omschreven als groeiende oorzaak van bepaalde rassen van mondkanker. (3 Juni)

No comments:

Post a Comment