Tuesday, June 4, 2013

Ten onrechte beschuldigd Utah chiropractor neemt diabetes genezen onderweg - Salt Lake Tribune.

Brandon Babcock, sommige Utah chiropractor beschuldigd te exploiteren ouderen diabetes klanten, neemt zijn show op de weg.

De 37-jarige heeft het plannen van een reis naar Idaho, Florida en Arizona en bedrijf gratis klassen in hotels — etenstijd opgenomen — waar deze persoon touts een voeding toepassing om te keren van Type II diabetes. Dat gebaseerd op een rapport ingediend als gevolg van de politie in Chandler, uw voorstad van Tempe, Ariz., die heeft geciteerd Babcock met 18 mei voor het verkopen van supplementen met niet een stad vergunning.

A Salt Lake Tribune geproduceerd in maart, een profiel van Utah chiropractor Brandon Babcock samen met zijn programma. —

Chiropractor Brandon Babcock programma zal zijn gebaseerd op een model ontwikkeld door zijn voormalige klasgenoot Brandon Credeur. Credeur is belast met de Colorado Chiropractie examencommissie samen met 25 tellingen van het schenden van verschillende regels en wetten, onder hen onethisch reclame, ondermaatse zorg en beoefenen geneeskunde is hij eigenlijk geen licentie.

In 2008, kon Utah licentie ambtenaren besteld Babcock voor positiebepaling beweren in de reclame die zal zijn "Babcock Wellness-en kindergeneeskunde" kliniek genezen depressie en emotionele problemen, evenals een scala aan sclerose en fibromyalgie, omdat hij zijn gekwalificeerd voor de behandeling van sommige van deze voorwaarden.

Het citaat is meestal een vergrijp aanval. Het is onduidelijk wat met het gaat op zijn strafzaak in Utah, die is gedefinieerd voor een pretrial conferentie volgende week maandag.

Babcock had zijn Chiropractie licentie geschorst en het is op $200, 000 borgtocht afwachting tryout op beschuldiging hij veel opgelicht geld van oudere Utahns door het hebben van een regeling om hun bijzondere diabetes te genezen.

Functioneert die de geïntegreerde gezondheid centrum van Utah en efficiënte endocrinologie Instituut van Ut, de chiropractor gehost maaltijden of lunchcauserieën en bovendien de "vrije raadpleging" waar ze "verborgen geheimen" hawked krijgen bestrijding van diabetes, naast een dieet supplementen. Klanten verteld dat ze zal opt-out binnen maand.

In plaats daarvan verzocht Babcock naar verluidt voor leningen in de slachtoffers kunstenaars door JPMorgan Chase welzijn voorschot of GE Capital Retail Bank CareCredit. Sommige slachtoffers zei dat ze niet wist dat ze waren registreren voor de rekeningen. Anderen zeiden ze getest om opt-out echter, Babcock weigerde en vereist het te betalen hem $500 ontworpen voor "exit interviews," andere office bezoeken of supplementen gebruikt.

Babcock hield een verlaagde profiel in Arizona, waar alle van zijn seminars tot 120 deelnemers trok. Hij publiceren niet zijn naam in lap advertenties bevordering van hen in plaats daarvan onder Diabetes Solutions, een Utah-bedrijf geregistreerd bij Tavah J. Babcock.

Hij vertelde politie was hij niet een licentie of chiropractor bestuderen maar het verstrekken van gratis consultatie, gedurende welke tijd klanten ClearVite supplementen te van je ex kopen kon. Degenen die ingeschreven waren $500 met een verkooppunt apparaat in het hotel in rekening gebracht.

"Dit is gewoon dieet voeding begeleiding. Dat is alles wat die het kan worden. Het is als een Jenny Craig routine voor diabetes, "een politierapport arrestatie quotes Babcock gewoon zeggen.

Maar een verpleegster die door een van de vele seminars zat vertelde politie Babcock zichzelf wordt afgebeeld als een chiropractor. Hij heeft niet verzonden aanvragen voor een chiropractor licentie in Arizona, volgens die staat medische Raad.

In het seminar, hij weinig bekendgemaakt in de voeding programma, beloven te spellen uit het meer in detail in one-on-one overleg, de autoriteiten verslag zegt. Hij gespoeld uit formulieren vragen deelnemers om hun namen, adressen, datums van begin, werkgever informatie en voorschrift medicijnen.

Diabetes oplossingen is momenteel niet meer planning seminaries in Florida, maar zijn tol absoluut vrij blijft actief.

Regelgevers geschorste Babcock Chiropractie huisarts vergunning, zegt hij neemt in getallen de fysieke en geld gezondheid van zijn volk, schrikken hen te accepteren van de behandeling van de diabetes door hen te vertellen dat ze sterven zou, zijn in Utah, hun benen afgesneden of gaan blind.

Zodat u onmiddellijk zien patiënten vóór de verdeling van werk samen met Professional Licensing (DOPL) heeft een formele hoorzitting stoppen kunt om rekening te houden of te schorsen, intrekken of zelfs opnieuw zijn licentie kreeg hij het bevel.

Copyright 2013 A Salt Lake Tribune. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal zal niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of zelfs herverdeeld.

Via: Panamese verpleegkundigen bereid om de dialoog te heffen staking vandaag gelanceerd

No comments:

Post a Comment