Wednesday, June 5, 2013

PROSPER preventieprogramma's drastisch gesneden druggebruik onder tieners.

Preventie kunnen het beste medicijn, niet alleen voor fysieke gezondheid, maar ook volksgezondheid, volgens help die je onderzoekers aan Penn voorwaarde en Iowa State of zelfs.

Volgens de studie werknemers verminderen jonge volwassenen zijn eigen algemene voorschrift drugs misbruik zoveel 65 procent als ze deel uitmaken van een inspanning van de Gemeenschap gebaseerde bescherming terwijl nog steeds met middelbare school.

De verminderde substance use is belangrijk na te denken over de dramatische toename van voorschrift drugsgebruik, zei Richard Spoth, directeur bij de partnerschappen in preventie wetenschappelijke disciplines Instituut op Iowa voorwaarde. Het onderzoek, gepubliceerd in een zeer recente editie van een American Journal of Court Health, gericht op programma's die het risico bedoeld voor substance misuse verminderen zal.

Penn State naast Iowa State onderzoekers geïdentificeerd in een verwante studie in een recente uitgave van de preventieve geneeskunde, significante vermindering van tarieven voor metamfetamine, marihuana, alcohol, ciggie en inhalant gebruik bedoeld. Tieners en meer dan 16 had ook in het algemeen beter vriendschappen met ouders, verbeterde levensvaardigheden samen met enkele probleem gedrag.

Het onderzoek is onderdeel van een partnerschap tussen Iowa voorwaarde en Penn State genoemd PROSPER — bevordering van School-Gemeenschap-partneruniversiteiten veerkracht verder te verbeteren. PROSPER beheert wetenschappelijk bewezen preventieprogramma's in een gemeenschap gebaseerde omgeving door middel van de uitbreiding systemen met land grant universiteiten.

"Een belangrijke reden dat uw PROSPER programma's succesvol in het terugdringen van vroege middelengebruik en problemen voeren misschien wel zorgvuldig vastgesteld is om te voldoen aan de vereisten van vroege adolescenten samen met hun ouders," beweerde Mark T. Greenberg, houder met de Bennett begiftigd Chair in Prevention Research.

De resultaten geven follow-up enquêtes dat Spoth en bovendien Greenberg de ploegen samen met gezinnen en tieners in de zes jaar nadat een tieners PROSPER uitgevoerd. Onderzoekers ontwikkeld de preventieprogramma's in de jaren tachtig en negentig voor specifieke leeftijdsgroepen. Begrijpen wanneer en waarom jongeren drugs onderzoek is een essentieel voor PROSPER's succes, volgens de onderzoekers.

"Wij denken dat de programma's werken mooi omdat ze beperken gedragingen die plaats jeugd voor hoger risico voor chemische misbruik en uitvoeren van moeilijkheden," Spoth gezegd."We tijd de uitvoering van interventies zodat ze ontwikkelingsachterstand juiste. Dat is niet te snel, niet te laat; over de tijd wanneer ze beginnen aan het testen van deze nieuwe riskant gedrag dat uiteindelijk kunt ze krijgen in de problemen. "

PROSPER beheert een mengsel van familie gericht en school gebaseerde pakketten. De studie betrokken 37 gemeenschappen, gelijkmatig verdeeld met betrekking tot Iowa en Pennsylvania. De programma's beginnen met studenten in het 6e leerjaar. Het doel is om te leren van ouders en kinderen de vaardigheden zij nodig hebben om betere relaties op te bouwen en blootstelling aan stof gebruik te beperken.

"Twee vaardigheden die studenten binnen de school-programma's leren zijn tips over hoe meer assertief en methoden voor het oplossen van complexe situaties die gebruik maken van hun vrienden,"zei Greenberg, die de oprichter en directeur van Penn State preventie Research Center voor de bevordering van de menselijke vooruitgang."Als gevolg daarvan zijn ze meer comfortabel met weigeren u hoeft te doen iets dat zou kunnen leiden tot problemen of het doen van dingen die ze zal later spijt. "

"Wij ook ondersteunen ouders om meer bewust van tips over hoe om te communiceren met hun tienerjaren, en zijn meer afgestemd van hun kinderen zijn volbrengen, die ze met, waar ze gaan om effectief te controleren, te kunnen begeleiden en praten met hun kinderen," verkondigde Greenberg.

De lopende communautaire partnerschappen zijn bewijs van de PROSPER programma duurzaamheid, volgens de wetenschappers. De resultaten verder reiken dan een afname van de voorschriftdrug of gebruik van de medische marihuana. Onderzoekers weten dat drugsgebruik vaak tot verschillende probleem gedrag, leidt zodat preventie kan een rimpel effect bevatten en het wegnemen van problemen op school en gewelddadig gedrag in het algemeen. De voordelen zijn juiste in economische termen en ook de algemene gezondheid en outlook met de Gemeenschap.

U kunt nu mensen commentaar gebied. Wat volgt is niet echt Armeense medische netwerk ongewenste; het komt van andere mensen en we niet getuigen van het. Een herinnering: met behulp van deze website voldoet u aan ga akkoord met onze voorwaarden Service is gekoppeld. Klik hier om te bestuderen van de regels voor activering.

No comments:

Post a Comment