Tuesday, June 4, 2013

ICMR problemen ontwerp 'consensusdocument' bedoeld voor beheer van galblaas vele vormen van kanker - pharmabiz. com.

De Indische Raad van medische onderzoek (ICMR) kreeg heeft een ontwerp 'consensusdocument' voor degenen beheer van galblaas melanoom (GBC), een zeldzame niettemin notoir dodelijke maligniteit, het gebruik van duidelijke etnische en fysieke variaties. Het is een buitengewoon voorkomende ziekte in landen als India, Chili, Japan, belangrijkste Europa – Polen, Israël samen met Zuid-Pakistan.

Volgens help hoge ICMR ambtenaren vertegenwoordigt dit document een consensus in de huidige beginselen van beheer voor galblaas kanker. Het is werkelijk samengesteld door uw team van nationale deskundigen op het gebied.

De ambtenaren gezegd er is geen bewijs van niveau 1 voor de overgrote meerderheid van onderwerpen op het onderwerp en het Comité van deskundigen heeft derhalve rekening gepubliceerde literatuur en institutionele verbinding met leden van de task force waarin zijn leiders op het gebied gehouden. Deze richtsnoeren zijn ontworpen om te helpen clinici chirurgische procedures voor gallbladder ziekten en GBC onderneming en de neiging om verbindend nergens.

In India, GBC is het meest populair in noordelijke en noordoostelijke adviseert van Uttar Pradesh en Bihar, Orissa, Rest van de wereld Bengalen, Assam. Het is twee keer hoger rond vrouwen dan mannen die is de toonaangevende spijsvertering kanker bij vrouwen in de bovenste India steden. De hoogste frequentie met de ziekte is gevonden met (twee tot 6 - 8 keer vaker voor) vrouwen ouder dan 65. Afgezien van galstenen, vrouwelijk geslacht, etnische afstamming, genetische gevoeligheid en levensstijl samenhangende factoren verschillende bijbehorende risicofactoren lijken om de gunst van de ontwikkeling van GBC hetzij als neoplastische initiatiefnemers, net als onbekende endo- en exobiotic mutageen, en ook als neoplastische initiatiefnemers, waaronder chronische ontsteking en infectiviteit.

Zes cancer registries binnen de ICMR (1990-96) Toon sommige 10 keer lagere bedrag van GBC per 1, 00, 000 in Zuid-India in evenwicht met het noorden, het bedrag leeftijd aangepast tarief (AAR) voor vrouwen wordt 0. 8 in Chennai in Zuid- en 8. 9 in Delhi in het noorden. GBC behoort tot de eerste 10 vormen van kanker binnen de ICMR registers (2006-2008) van Delhi, Dibrugarh, Kolkata, Bhopal en bovendien Mumbai. De incidentie van GBC verhoogt na de leeftijd van 45 jaar en maximale is op de leeftijd van 65 jaar. Een huidige studie van Unisa S et al. 20116, ten uitvoer gelegd Ultrasonografie (USG) 5100 met en 1448 mensen vrij van symptomen, respectievelijk in Western UP en Bihar. USG verklaarde een prevalentie van galblaas gezondheidsproblemen (GBD) van 6. 2 procent.

Link: Paraguay gemobiliseerd militairen en politieagenten in grote operatie tegen dengue

No comments:

Post a Comment