Friday, May 24, 2013

Stichting helpt trein artsen om te diagnosticeren, behandelen Lupus--NY1.

Als u veel van onze video's, moet u sterk JavaScript te gebruiken. Bepalen hoe. Adobe Flash 9 te installeren of zelfs boven. Nu installeren. Dan hier terug en vernieuw deze pagina.

Ons immuunsysteem zijn die ons zal beschermen tegen bacteriën, bacteriën en virussen, maar sommige mensen dat hebben de auto-immuun ziekte lupus, ervaring van iets anders.

"Uw immuun systeem draait op je, dus het aanvalt elk orgaan naar je lichaam of elke weefsel met het lichaam, potentieel: uw center, uw longen, uw hoofd, uw nieren," vertelt Margaret Dowd, de directeur met de SLE Lupus Foundation.

Het duurde Nono Osuji maanden van medische bezoeken, tests en ronduit verontrustend voordat artsen vastgesteld dat was wat er gebeurt in haar hele lichaam.

"Op dat moment, dus ik ben als bedekt met huiduitslag, mijn haar is terugwijkende, I 'm burning, ik slaap niet noodzakelijkerwijs. Ik ben vermoeid, toch "Osuji zegt.

Sinds haar diagnose 36 maanden geleden, Osuji heeft vrijwillig tijdens het gebruik van SLE Lupus Foundation, montage in met meer bewustzijn voor de ziekte die zich vele malen richt op vrouwen als haar brengen.

Het was uiteindelijk Osuji de paars-gekleurde huiduitslag op haar huid namens die littekens op haar naam wapens, die artsen diagnosticeren haar achtergelaten hebben geholpen toen dit meisje 28 was. Maar ga er niet vanuit alle persoon krijgt huiduitslag of zelfs de ontsteking ze ervaren.

"Vele, vele mensen wachten 3 tot 4 jaar voor een diagnose als de ziekte andere gezondheidsproblemen bootst," zegt Dowd.

Met behulp van federale dollars en vele partners, gemaakt van SLE Lupus Research Institute de Lupus arbeid, een programma dat is ontworpen voor verhoogde trein artsen en artsen over de ziekte, met als doel meer vroegtijdig op te sporen.

"Het curriculum is erg dun in medische colleges, zowel voor lupus samen met auto-immune ziekte" uitspreekt Dowd."Een zeer bekende lupus arts dacht dat voor mij, ' als je in een ochtend in med hoger onderwijs slaapt, is het onwaarschijnlijk dat ooit zult u in staat om te weten over lupus. '"

Osuji worstelt nog steeds samen met de ziekte, maar ze zegt te weten dat het is lupus op het werk heeft gemachtigd haar te blijven pro-actieve over haar welzijn.

More Info: Suikerhoudende frisdranken, vruchten stoten kan verhogen nier steen risico: studie

No comments:

Post a Comment