Saturday, April 6, 2013

EXCLUSIEF: NJ tiener die kanker hoofden naar Academie van land... - CBS lokale vochten

STRATFORD, NJ (CBS) – negentien-jarige Kevin McGuire en zijn familie zijn klaar voor wat er zeker naar een van de meest gedenkwaardige ogenblikken van hun leven.

Op zaterdag, zijn ze verlaten voor een reis naar de Academie van Country Music Awards in Las Vegas en een ontmoeting met pop sensatie Taylor Swift.

"Ik denk dat Taylor is een van die mensen die je niet echt dat vaak zien. Classy, zoete en vriendelijk,"zei Kevin McGuire.

"Ze is een groot deel van de reden die Kevin overleefd, ook omdat ze alleen maar zijn geesten zo veel opgeheven," zei Kevin's zus, Tori McGuire.

Vorig jaar, werd Kevin gediagnosticeerd met kanker voor de tweede keer. Zijn zus begon een Facebook pagina vragend Taylor Kevin's prom datum.

Binnen twee dagen, kreeg ze een reactie — terwijl Kevin nog steeds in het ziekenhuis was. Taylor vroeg hem om haar in plaats daarvan naar de ACM vergezellen.

Maar twee dagen voor de show, kanker Kevin bewaard vanaf de datum van zijn dromen. Zoals Taylor aanvaard haar award op het podium, bedankte ze Kevin en zijn familie en vrienden.

Kevin keek uit het huis, slecht nodig een beenmergtransplantatie. Zijn 11-jarige broer was een match. Enkel vorige maand, Kevin kreeg het allemaal duidelijk. Nu, de Academie vliegt uit de hele familie als hun gasten voor de show.

"Gaan door wat we through been 've... het is symbolisch, op een manier. Het begon mijn hoofdstuk met mijn kanker. Nu is het achter me; "ik kan sluiten het boek over het," zei McGuire.

"Het is net zoiets als de grote finale aan deze vreselijke droom die we hebben gehad," overeengekomen Tori McGuire.

Kevin is al terug naar werk bij Applebee's en college begint in de herfst. Hij zal veel foto's nemen en tweeting van de AMCs, die op CBS op zondagavond lucht.

Via: "Gezond verstand" dat is niet

No comments:

Post a Comment