Monday, April 8, 2013

Taylor Swift en kanker overlevende Kevin McGuire ten slotte

Eén jaar nadat ze toegezegd om tiener leukemie overlevende Kevin McGuire naar de ACM Awards, heeft Taylor Swift eindelijk een kans om goed op haar belofte. (Kevin kon niet de ceremonie 2012 als gevolg van een koorts chemo-geïnduceerde bijwonen hoewel Swift gaf hem een oprechte shout-out in haar Entertainer van het jaar acceptance speech.) McGuire en zijn familie woonden de show in Las Vegas gisteren, na het genieten van van een privé pre-telecast ontmoeting met Swift. Geen woord op of de zanger en haar 'datum' hun complementaire outfits, al gepland.

McGuire kreeg van Swift aandacht eerst afgelopen winter, toen zijn oudere zus Tori een Facebook campagne vragen Taylor te nemen van haar broer aan prom gelanceerd. De pagina ging virale bijna onmiddellijk te vragen een antwoord van Swift zichzelf na een paar dagen. Kevin, natuurlijk, was zo blij. "She's stijlvolle, lief en vriendelijk," hij vertelde Philadelphia's CBS affiliate — wat meer is, zijn zus zegt dat haar upbeat muziek hielp hem zijn kanker te bestrijden.

En nu dat Kevin eindelijk had zijn langverwachte datum, kan hij het gebruiken als een launchpad om verder te gaan met zijn leven: "gaan door wat we hebben meegemaakt... het is symbolisch, op een manier. Het begon mijn hoofdstuk met mijn kanker. Nu is het achter me; Ik kan sluiten het boek over het,' zei hij tegen CBS.

Dus om recap: Taylor Swift brengt vreugde voor een hele familie, in wezen kanker geneest. Uw verhuizing, Kate Upton!

Lees meer: ACM Awards: beste en slechtste van de broadcastACM Awards: wat zij WoreMiranda Lambert: Carrie Underwood verdiende om te winnen bij de ACM Awards

Link: Loslaten van simplisme

No comments:

Post a Comment