Saturday, April 6, 2013

Lupus drug ontwikkelaar Anthera herfinanciert $20 M in de schulden, landt $18. 5M financiering... - San Francisco Business Times (blog)

Anthera Pharmaceuticals Inc. geherfinancierd bestaande schuld door een kredietfaciliteit 20 miljoen dollar, aldus het bedrijf laat vrijdag.

De ontwikkelaar van ontstekingsziekte Hayward-gebaseerde drug (NASDAQ: ANTH), die onlangs een fase III trial voor haar lupus behandeling blisibimod, zei ook het verhoogd 2 miljoen dollar door de verkoop van aandelen aan Chicago's Lincoln Park Capital Fund LLC. Het kan verkopen omhoog tot een ander $16,5 miljoen naar Lincoln Park in de komende twee jaar.

Anthera de nieuwe 20 miljoen dollar schuld financiering, die het gebruiken zal om te betalen uit de resterende hoofdsom van een lening van 2011 van Palo Alto Hercules technologie groei Capital Inc (NYSE: HTGC), kwam uit een syndicaat onder leiding van MidCap financiële SBIC LP.

Anthera, dat ging het publiek in maart 2010 met een IPO 36,7 miljoen dollar, gesaldeerd ongeveer 43 miljoen dollar in januari van een equity financiering deal. De aandelenkoers is van de eerste 7 dollar per aandeel tot zinken gebracht op vrijdag sluiten van 64 cent.

No comments:

Post a Comment