Wednesday, April 10, 2013

Yaz Drug Makers gereserveerd miljoenen voor galblaas eisers - letsel advocaat nieuws

Yaz is een controversiële geboortebeperking medicatie die werd populair nadat het werd geïntroduceerd als een veilige en effectieve orale anticonceptiva. Duizenden vrouwen, jonge vrouwen in het bijzonder begon te nemen van de medicatie, waarin de synthetisch hormoon intra evenals oestrogeen, hormonen die kunnen helpen voorkomen dat zwangerschap. Hoewel de medicatie aanvankelijk keek effectief en veilig, nu komen veel patiënten naar voren met rapporten van ernstige bijwerkingen die zij hebben ervaren die is gekoppeld aan de medicatie. Deze bijwerkingen zijn gekend om op te nemen van bloedstolsels en verwante aandoeningen zoals lijnen en diep-veneuze trombose. Veel patiënten hebben ook geklaagd van galblaas ziekte.

Naarmate meer en meer kiezen patiënten om een rechtszaak Yaz bestand na het ervaren van de bijwerkingen van de medicatie geboortebeperking, drug maker Bayer heeft aangekondigd dat het maximaal 24 miljoen dollar om te helpen compenseren van patiënten die zijn door de galblaas problemen als gevolg van hun gebruik van de geboortebeperking pillen getroffen zal gereserveerd. Bayer heeft al betaald een totaal van meer dan 1 miljard dollar aan eisers die ervaren pulmonaire embolieën en diep-veneuze trombose na het innemen van de medicatie.

Dit is een belangrijke stap voor eisers, omdat Bayer eerder heeft ontkend dat Yaz relatie tot galblaas ziekte heeft. Ondanks hun overeenkomst te betalen vergoeding aan sommige eisers lijdt aan galblaas problemen, blijft Bayer om aan te dringen dat hun op basis van intra orale anticonceptiva Yaz en Yasmin geassocieerd met geen verhoogd risico van galblaas ziekte of andere problemen in vergelijking met andere medicijnen geboortebeperking worden. Sommige eisers betrokken bij Yaz galblaas geschillen zeggen dat zij chirurgie moeten te verwijderen van hun gallbladders.

Bayer heeft afgetopte het totale bedrag dat het bereid is te betalen aan galblaas eisers op 24 miljoen dollar, wat betekent dat elke eiser die heeft moeten doorstaan de verwijdering van een galblaas een paar duizend dollar alleen compensatie ontvangen kon. Het is waarschijnlijk dat vrouwen die lijden galblaas ziekte maar niet hadden hun galblaas verwijderd zelfs nog minder krijgt. Hoewel dit bedrag niet volledig de kosten in verband met de patiënten verwondingen dekken kan, kon maken een aanzienlijke deuk in medische rekeningen en andere financiële spanningen veroorzaakt door de patiënten Yaz complicaties.

Bayer heeft al geregeld ongeveer 4.800 vorderingen van Yaz patiënten die dat zij geleden bloedstolsels en verwante verwondingen zeggen na het innemen van de medicatie. Tientallen studies die de link tussen Yaz en bloedstolsels bevestigen zijn gepubliceerd, en nederzettingen gegeven aan patiënten die lijden aan deze voorwaarden aanzienlijk kunnen zijn.

Link: Calcium kan Snijrisico voor voorstadia laesies van de dikke darm bij sommige mensen

No comments:

Post a Comment