Tuesday, April 9, 2013

Moeders verzoekschrift te hernoemen van Diabetes type - LiveScience.com

Wat is een naam? Veel, als die naam gebeurt te zijn van het label van een ziekte, volgens twee moeders die begon een verzoek om de namen wijzigen van Type 1 en Type 2 diabetes.

Ondanks het feit dat verschillende oorzaken — Type 1 diabetes wordt veroorzaakt door een onvermogen de producten het hormoon insuline, terwijl Type 2 diabetes wordt veroorzaakt door een verminderde vermogen om te reageren op insuline — deze twee voorwaarden worden vaak gezien door het publiek te zijn hetzelfde, de moeders zeggen. Bovendien, omdat het Type 2 is meer gemeenschappelijk, mensen kunnen denken dat de kenmerken van deze ziekte van toepassing op Type 1, dat is niet het geval is, volgens de moeders, die beiden zonen met Type 1.

"Herziening van de namen aan meer nauwkeurig weerspiegelen de aard van elke ziekte zou verlichten de verwarring en degenen die met beide ziekten leven alleen niet zouden profiteren, maar het zou voorlichting aan op een duidelijke manier worden verhoogd," schrijven de moeders op de website Change.org in hun verzoekschrift.

De medische gemeenschap moet het lichaam om te komen met de nieuwe namen, zeggen de moeders. Maar ze bieden voorbeelden, zoals auto-immune bèta cel Apoptosis (BCA) voor Type 1 en insuline resistentie Diabetes (IRD), voor Type 2.

No comments:

Post a Comment