Monday, March 25, 2013

Cole organisaties praat gezondheidszorg innovatie wereld kopje ter bestrijding van Diabetes - HIT Consultant

Cole organisaties praat over de gezondheidszorg innovatie World Cup die uitdagingen ondernemers en vernieuwers te ontwikkelen creatieve oplossingen voor mondiale volksgezondheid.

347 miljoen mensen lijden aan diabetes wereldwijd met het nummer van de sterfgevallen die naar verwachting zal groeien tweederde tegen 2030, volgens de World Health Organization. Ter bestrijding van het gebrek aan de diabetes managementoplossingen, de gezondheidszorg innovatie World Cup is uitdagend ondernemers en vernieuwers met nieuwe oplossingen voor de aanpak van de wereldwijde diabetes epidemie in te voeren van de gezondheidszorg innovatie World Cup for a chance to win een deel van $75.000 in totale financiering en belangrijke zichtbaarheid met toonaangevende bedrijven.

Als u wilt meer informatie over de uitdaging, spraken we met Cole organisaties, directeur van gezondheidszorg innovatie World Cup.

De gezondheidszorg innovatie World Cup daagt ondernemers en vernieuwers te ontwikkelen creatieve oplossingen voor mondiale volksgezondheidskwesties. In 2013, de competitie richt zich op verbetering van de gezondheid van patiënten met diabetes, uitnodigen van kritische denkers wereldwijd voor te stellen nieuwe ideeën voor het verbeteren van de preventie, vroegtijdige diagnose en beheer van de aandoening.

De internationale uitdaging biedt de deelnemers een high-profile stadium om te presenteren hun werk, met $75.000 aan totale prijzengeld voor winnen oplossingen en netwerkmogelijkheden met toonaangevende bedrijven.

De gezondheidszorg innovatie World Cup groeide uit van een reeks van gezondheid innovatie competities die HITLAB op het Indian Institute of Technology in New Delhi gehouden. Deze gebeurtenissen leverde dergelijke ideeën van hoge kwaliteit dat wij wilden het toepassingsgebied naar een mondiaal niveau.

De gezondheidszorg innovatie World Cup richt zich op diabetes vanwege de aanzienlijke behoefte aan baanbrekende oplossingen. Globaal, 347 miljoen mensen hebben diabetes, en het aantal sterfgevallen als gevolg van de ziekte naar verwachting groeien tweederde tegen 2030, volgens de World Health Organization. Geschat wordt dat 90 procent van deze individuen type 2 diabetes hebben.

Wij vinden oplossingen zal komen uit een verscheidenheid van sectoren-ondernemers, technologie vernieuwers, openbare gezondheidswerkers, zorgaanbieders, patiënten, en anderen. Wij zijn via deze uitdaging aangaan die uiteenlopende belanghebbenden en ook bemoedigende kruisbestuiving van ideeën uit meerdere regio's van de hele wereld.

We zijn nu aanvaarding van posten tot 31 maart. De eerste post-proces duurt slechts een paar minuten, en er voorleggen van een beknopt overzicht van de innovatie via onze website op www.healthcareinnovationworldcup.com

In April, zullen wij vragen geselecteerde deelnemers businessplannen en video's waarin hun ideeën in te dienen. Vervolgens, halve finalisten uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten zal concurreren in een demonstratie dag in New Delhi, India. Halve finalisten uit Europa en Amerika zal presenteren hun ideeën op een evenement in New York, Verenigde Staten.

De gezondheidszorg innovatie World Cup zal uitmonden in een finale evenement in het Duitse centrum voor onderzoek en innovatie op 10 mei in New York City. U vindt meer informatie hier: http://www.healthcareinnovationworldcup.com/index.php/schedule.html

Kunt u ons meer vertellen over uw gewogen criteria en regels rond uw 5 aandachtsgebieden voor potentiële aanvragers?

Over het geheel genomen onze scoren criteria is ontworpen om beloning innovaties die kunnen verlichten kritische hiaten in diabetes preventie, diagnose en/of management; zijn innovatieve en aanzienlijk nieuwe in vergelijking met op dit moment beschikbaar zijn; Toon hoog potentieel voor financiële duurzaamheid; en afkomstig zijn van een individu of team met de mogelijkheden om het idee te verwezenlijken. We hebben ook een sociale media betrokkenheid component verwerkt in onze scoren.

Deelnemers zal blijken de verdiensten van hun innovaties en hun vermogen om te voldoen aan deze criteria door middel van hun businessplannen, video's en demonstraties tijdens de halve finale en finale evenementen.

Wij verwelkomen posten in alle stadia van ontwikkeling, voorafgaand aan de commercialisering. Teams met modellen of prototypes hebben de kans om aan te tonen die in de halve finale en de laatste gebeurtenissen.

Deelnemers hebben de kans om te winnen van een deel van $75.000 aan totale prijzengeld, plus netwerk met en demonstreren hun innovaties voor gezondheidszorg en technologie leiders. Concurrenten behoudt eigendom en de billijkheid van hun ideeën, en verwachten we dat verbindingen die zijn gemaakt in de loop van de uitdaging zal helpen de meest veelbelovende ideeën de markt bereiken.

We hebben een spannende line-up van leidinggevenden, dacht leiders en dienstverleners uit de gezondheidszorg, de technologie en de sectoren van het durfkapitaal. Wij zullen de uiteindelijke jury binnenkort aankondigen en details beschikbaar zullen maken via onze website op www.healthcareinnovationworldcup.com

Hoe succesvol waren de afgelopen winnaars van 2012 de uitdaging en hebben ze aanzienlijke tractie krijgen sinds winnen?

Meest winnaars hun prijs geld in onderwijs geïnvesteerd, en we kijken uit naar het zien van grote dingen van hen in de komende jaren.

Via ons partnerschap media speelde opstarten gezondheid een belangrijke rol in het helpen om het bewustzijn van de gezondheidszorg innovatie World Cup binnen hun netwerk en via sociale media. We waarderen alles wat ze doen, niet alleen ter ondersteuning van de gezondheidszorg innovatie World Cup, maar ook om te dienen als een waardevolle bron voor de gezondheidszorg en gezondheidsdiensten het gemeenschappen.

Er is enorm potentieel voor innovatieve benaderingen tot gezondheidszorg-met inbegrip van apparaten en toepassingen-de kwaliteit en toegankelijkheid van ziektepreventie, diagnose en beheer te verbeteren. Easy-to-use, off-the-shelf diagnostische tests zal vergroten van toegankelijkheid en brengen diagnose van de ziekte op het gebieden van de wereld waar het is momenteel niet beschikbaar. Externe controle apparaten zal het verzamelen van gegevens die wordt gebruikt om nieuwe medische ontdekkingen brandstof en zorg levering te verbeteren. Plus, geavanceerde mobiele toepassingen zorgt voor patiënten met gepersonaliseerde informatie ter bevordering van preventie en beheer van de ziekte.

Alle vernieuwers met nieuwe ideeën voor diabetes zou moeten bezoeken www.healthcareinnovationworldcup.com door 31 maart in te voeren van de gezondheidszorg innovatie World Cup!

Fred Pennic is de oprichter van HIT Consultant. Fred heeft aanzienlijke ervaring als managementconsultant werken met de verstrekkers van gezondheidszorg in het hele land. Als een digitale media strateeg helpt Fred gezondheidszorg technologiebedrijven bij het verbeteren van de ROI van hun naamsbekendheid zichtbaarheid, content marketing strategieën en digitale en sociale mediacampagnes.

Via: Hoe te bereiken van uw doel, een praktisch voorbeeld

No comments:

Post a Comment