Monday, March 25, 2013

Prediabetes Rate: De meeste met hoge diabetesrisico niet weet, CDC zegt - Huffington Post

Meer dan 70 miljoen Amerikanen met een hoog risico van het ontwikkelen van diabetes weten niet dat ze in gevaar is, volgens een nieuw rapport van het Amerikaanse Center for Disease Control and Prevention--maakt het onwaarschijnlijk dat zij zullen nemen stappen die nodig zijn om te voorkomen of vertragen van het begin van de ziekte.

Een geschatte 79 miljoen Amerikanen waren "prediabetic" in 2012, volgens de CDC--met bloed-suiker niveaus die hoger waren dan de normale maar niet vrij hoog genoeg om aan te geven dat ze hadden diabetes. Slechts 11 procent van hen erkend hun probleem.

Meer van dagelijks gezondheid: vertraagd-Release pillen bespaart reumatoïde artritispatiënten sommige ShuteyeAs Diabetes tarieven stijgen, een nationale preventieprogramma strategie EmergesGlobal Surge in Type 1 Diabetes nog steeds een raadsel

Terwijl prediabetes vaak omkeerbaar met een gezonde voeding en lichaamsbeweging is, de CDC zei in haar verslag, wilt die met de voorwaarde weten ze het hebben of ze zijn waarschijnlijk niet de benodigde levensstijl wijzigingen aanbrengen. En zonder die veranderingen in levensstijl, onderzoek heeft aangetoond dat de meeste prediabetics binnen 10 jaar ontwikkelen van diabetes, die tot een aantal ernstige complicaties van hart-en vaatziekten tot nierfalen tot blindheid leiden kan.

"Als we kunnen identificeren het vroeg op, we kunnen behandelen," bovengenoemde Scott Drab, PharmD, universitair hoofddocent van de apotheek en therapeutics aan de Universiteit van Pittsburgh School of apotheek. "We kunnen voorkomen dat veel van deze patiënten gaande om diabetes."

In haar verslag de CDC opgemerkt dat slechts 14 procent van de Amerikanen zelfs prediabetes bestaat weten-- maar het Agentschap ook duidelijk was dat de voorwaarde en daarom het risico om diabetes kunnen worden teruggedraaid of vertraagd in veel gevallen door minder eten, uit te oefenen en gewicht te verliezen.

"Levensstijl evidence-based programma's gericht op het verhogen van de fysieke activiteit, verbeteren van dieet, en verwezenlijking van matige gewichtsverlies onder degenen met prediabetes kan voorkomen of vertraging type 2 diabetes," zei de CDC in het verslag. "Omdat de overgrote meerderheid van de personen met prediabetes niet op de hoogte van hun toestand zijn, identificatie en verbeterde bewustzijn van prediabetes zijn kritische eerste stappen te stimuleren die met prediabetes gezonde levensstijl wijzigingen aan te brengen."

Mensen die op risico voor prediabetes--bijvoorbeeld zijn als zij in hun directe familie diabetes--hebben en die niet zeker van hun risico om te spreken met hun zorgverlener moeten de CDC zei in het verslag.

Op dit moment, de American Diabetes Association beveelt aan dat alle mensen ouder dan 45 worden gescreend om de drie jaar voor prediabetes. Echter, saai zei dat veel Amerikanen moeten krijgen gescreend vroeg en vaak meer. "Hebt u risicofactoren, raden we zijnde zeef voor prediabetes vanaf 30 en vertoond elk jaar," zei hij.

Saai, die is gespecialiseerd in diabetes, zei patiënten zijn vaak geschokt als hij vertelt hen dat ze hebben prediabetes.

"Wanneer ik het over prediabetes met mijn patiënten, het is een activeringsvraag naar dat zij op de rand van diabetes," zei hij. "Ik vergelijk het bij een verkeerslicht. Prediabetes is een geel licht."

Link: Kernsmelting, Part Deux

No comments:

Post a Comment