Tuesday, March 19, 2013

Stappen om te zoeken naar een remedie voor lupus - YNN

Lupus is een ziekte die ongeveer twee miljoen Amerikanen treft, maar het is niet altijd gemakkelijk te ontdekken. Sarah Blazonis gestopt door de zesde jaarlijkse lopen langs voor Lupus in Syracuse. Zij vertelt ons hoe betere behandelingen leiden tot een gezonder leven.

Om onze video's, moet u sterk JavaScript te gebruiken. Leren hoe. installeren Adobe Flash 9 of hoger. Nu installeren.Dan kom hier terug en vernieuw de pagina.

SYRACUSE, N.Y.--Alle van de 210 wandelaars die kwam uit op lot vs zondag ochtend waren geraakt door lupus op een bepaalde manier, maar geen twee verhalen waren hetzelfde.

"Als ik was gediagnosticeerd, ik werd verteld de levensverwachting was minder dan vijf jaar," zei Honi Kurzeja met de Lupus Alliance Upstate New York. "Ik ging naar huis en riep en riep. Het was een verschrikkelijke situatie."

Dat was veertig jaar geleden. Kurzeja kredieten medische vooruitgang bij het helpen van haar leven tot nu toe uit het verleden die verwachtingen, maar ondanks stappen in behandeling, lupus wordt nog steeds beschouwd als een leven-veranderende ziekte. Soms kan zelfs diagnose een uitdaging zijn.

"Ik ben al ziek voor ongeveer zes jaar. Ik ben gegaan naar tien verschillende specialisten in drie steden, en niemand was in staat om erachter te komen wat er mis tot augustus was,"zei lopen deelnemer Amanda Seef.

Symptomen opgenomen extreme vermoeidheid voor Seef, een werknemer van YNN, maar er zijn verschillende soorten lupus. Het kan invloed hebben op de huid, organen of gewrichten, en het wordt meestal gezien in vrouwen van 20 tot 40 jaar oud.

"Het kan beïnvloeden elk orgaan in het lichaam," zei Kurzeja. "Het is echt het lichaam tegen zichzelf keren en het opbouwen van antilichamen en vernietiging van zijn eigen weefsel."

Deelnemers zeggen nieuws van de laatste ontwikkelingen is bemoedigend. Studies over een immuniteit sensing enzym kunnen leiden tot nieuwe behandelingen. Voor degenen die de ziekte strijden, is kunnen communiceren met anderen gaan door vergelijkbare situaties een belangrijk voordeel van de wandeling.

"Om te kunnen voldoen aan mensen die lupus of soort van weten wat je gaat via is leuk, want het is een echt frustrerend ziekte, en het is een echt frustrerend proces," zei Seef.

Maar wandelaars zeggen dat zij hopen de stappen die ze vandaag nemen zal het gemakkelijker maken voor toekomstige patiënten.

Link: Grand Roundup: Top posten voor de week van 10 maart

No comments:

Post a Comment